Kubary Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Sory ze tak wyszlo. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 [*] nie gniewam siĂŞ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubary Posted March 3, 2009 Author Report Share Posted March 3, 2009 no odbanujcie mnie !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 nie bo masz pod swoim nickiem shotera perm ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 EJ ODBANUJCIE SHOTERA... :| wSZYSCY WIEDZA ZE REPEK TO PALA JAK WIEKSZOSC ADMINOW UNDBAN GO ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 nieee....rapek slusznie postapil sam gdybym mial taka mozliwosc wklepalbym mu bana.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubary Posted March 3, 2009 Author Report Share Posted March 3, 2009 lae leb no odbanujcie mnie !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 napisz "dawac unban pizdy, a rapek mi i tak opierdala" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 nie placz kurwa odczekasz 7dni pouczysz sie cieplo sie robi wyjdz pograj w pilke...zrob cos pozytecznego a nie drzesz morde przez mikrofon i myslisz ze jestes fajny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubary Posted March 3, 2009 Author Report Share Posted March 3, 2009 wes wes a pozatym nie jest jeszcze cieplo bo u mnie snieg pada wiec japa. Odbanujcie mnie !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Nie napinaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Hahaha jebany noÂłlajf Ja bym Ci unbana nie daÂł za chuj, ale to od rapka zaleÂży CS OD 16 LAT KURWA CIESZ SIĂŠ ÂŻE NIE DOSTAÂŁEÂ? NA ROK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubary Posted March 3, 2009 Author Report Share Posted March 3, 2009 drake jap tam za 1 miesiac mam 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 no to bana smarkowi na miesiÂ?c i chuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubary Posted March 3, 2009 Author Report Share Posted March 3, 2009 hehe lae tak serio mowiac to mam 7 lat . NO ODBANUJCIE MMNIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 nie dawajcie unbana niech chlopak odpocznie i zajmie sie szkola bo widze 24 na dobe na serwie siedzi . nie wnikam czy ma kolegow. aczkolwiek kolezanki bo watpie ;] pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubary Posted March 3, 2009 Author Report Share Posted March 3, 2009 Nikt mnie nie lubi niemam kolegow i kolezanek i jestem samotny prosze odbanujcie mnie bo niemam co robic tesknie za wch :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 przeprosil wiec moze unban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 niech sie rapek wypowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 ALE CI ADMINI SA POJEBANI I CHUJ VX MISIEK KOLA CHYBA DO NICH NALEZY OSTATNIE ZDANIE A VX JUZ ZDECYDOWAL TAK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 no i chuj z jego przeprosinami... virus zostaniesz przez kogos zjechany jak gowno dasz mu bana on przeprosi i wybaczysz?^^ [ Dodano: 2009-03-03, 21:33 ] i jesli mam zaraz przeczytac ze Ciebie nie rusza to co mowia inni to nie pisz nic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 JA JADE PO WSZYSTKICH ADMINACH I WSZYSCY WIEDZA ZE TO JAJA CZASAMI DOSTANE BANA NA TYDZIEN ALE WIADOMO... ;P POZATYM JAK GO POJECHAL TO NAPEWNO GO WQRWIL ALBO DLA JAJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Z tego co widzĂŞ to mu matkĂŞ obraziÂł chyba. Nie wszyscy sÂ? tu hajatores i moÂże nie ÂżyczÂ? sobie takich tekstĂłw? szczegĂłlnie Rapek ktĂłry jest w chuj starszy od caÂłego szutera. P.S Faja twoich tekstĂłw nawet nikt nie sÂłucha, bo przecieÂż jesteÂ? idiotÂ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 virus zostaniesz przez kogos zjechany jak gowno dasz mu bana on przeprosi i wybaczysz?^^ ja sie zawsze z tego smieje Rey mi wjezdzal co tylko wchodzilem na serwer a ja go jeszcze podburzalem - cieszy mnie skrajny imbecylizm szczeniakow, ktorzy zgrywaja sie przed monitorem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 virus zostaniesz przez kogos zjechany jak gowno dasz mu bana on przeprosi i wybaczysz?^^ ja sie zawsze z tego smieje Rey mi wjezdzal co tylko wchodzilem na serwer a ja go jeszcze podburzalem - cieszy mnie skrajny imbecylizm szczeniakow, ktorzy zgrywaja sie przed monitorem... to czemu drake ma admina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts