tilk Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 jakby ktoÂ? miaÂł wÂ?tpliwoÂ?ci co do bana na tydzieĂ? to GRACZ) fuks : daj perma (GRACZ) fuks : bo poki sprawa sie nie rozwiaze i albo nie bede mial perma albo bede zasady (GRACZ) fuks : bede po tobie jezdziÂł DEAD* fuks : te wypierdol sie z tego spektakora *DEAD* fuks : bo slota zajmujesz.. *DEAD* fuks : tealc *DEAD* fuks : nie dasz mi perma ? *DEAD* fuks : przeciez cie wkurwiam *DEAD* fuks : wiec dawaj perma i nie marudz.. *DEAD* fuks : przeciez jestes taki zajebisty i wyciagasz konsekwencje ! [AMXBANS] SteamID 'STEAM_0:0:16870882' zbanowane pomyslne (zapisano IP). Gracz zostanie wykopany 'fuks' zostal zbanowany na '1 tydzien'. Przyczyna: 'tak jak prosisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radeq. Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Fuks ciul i mowilem ze taki jest 24 lata pokrzywdzony Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 radek zamknij juz te pizde bo sprawa nie dotyczy ciebie wiec sie szczeniaku ktorego nawet raz nie bylo na 2ch 4FUN nie odzywaj.. wypierdalaj grac w bierki na wodzie i huj ci w czape smorunie zajebany ktory w dupie byl i gowno widzial.. procz huja na oczach swiata dla ciebie nie ma ! WON pajacu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radeq. Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Nie robisz na mnie wrazenia Mozesz mnie jechac i tak sie niepoplacze Ty sam z siebie robisz debila wiec pozdrowienia dla murzyna:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
2b3 Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 TALK rĂłb swoje pierdol resztĂŞ :-) tyle ode mnie . !!!! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 ÂŻal jaki emo w ogĂłle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts