Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Zajebisty program

Recommended Posts

S³uchajcie znalaz³em zajebisty program do konwersji filmów ,muzyki i zdjê� na ró¿ne formaty jakie tylko nam siê wymy�li, testowa³em go i nawet uda³o mi siê wrzuci� film w MP4 z napisami do komórki (SE K 750 ) który przekonwerterowa³em z pliku AVI .....polecam ma wiele mo¿liwo�� konwersji i ustawie� program jest free do pobrania no i oczywi�cie program ca³kowicie po polsku .

Dobrze Âże kombinujesz, boÂ? juÂż nie 1 mÂłodoÂ?ci, a maÂło takich ludzi co komputerowo kminiÂ?. Mam tych konwerterĂłw kilka. UÂżywam ImToo albo total video converter. Nie oglÂ?dam filmĂłw na telefonie, ale jak mi siĂŞ spodoba coÂ? np z Youtube to mam Vdownloader i moÂżesz z YT i wielu innych serwisĂłw Â?ciÂ?gnÂ?Ă? dowolny filmik, najlepsze w tym programie jest to Âże ma wbudowany konwerter i przy Â?ciÂ?ganiu pobierasz, czy chcesz w MP4, AVI, Divx, 3GP, moÂże sam dÂĽwiĂŞk potrzebny? to wybierasz w Mp3, w chuj formatĂłw jest a program dziaÂła w 101% i banalny w obsÂłudze. Wystarczy Âże wybierzesz format, wkleisz link i wybierzesz gdzie chcesz go zapisaĂ?.

Tu masz link

http://www.programosy.pl/program,vdownloader.html

ja do tego uÂżywam free you tube download convertera a to ze nie mam naÂ?cie lat to nie znaczy ze nie kminie kompa i co z tym zwiÂ?zane podejrzewam Âże nie jednej sztuczki mĂłgÂł bym cie nauczyĂ? konwerterowaniem filmĂłw zajmuje sie juz ok 5 lat ale ten programik wydaje mi sie zajebisty a testowaÂłem juz kilka programĂłw m.innymi Media coder , TMPGenc. Virtual Dubb i wiele wiele innych

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.