tilk Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 S³uchajcie znalaz³em zajebisty program do konwersji filmów ,muzyki i zdjê� na ró¿ne formaty jakie tylko nam siê wymy�li, testowa³em go i nawet uda³o mi siê wrzuci� film w MP4 z napisami do komórki (SE K 750 ) który przekonwerterowa³em z pliku AVI .....polecam ma wiele mo¿liwo�� konwersji i ustawie� program jest free do pobrania no i oczywi�cie program ca³kowicie po polsku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Dobrze Âże kombinujesz, boÂ? juÂż nie 1 mÂłodoÂ?ci, a maÂło takich ludzi co komputerowo kminiÂ?. Mam tych konwerterĂłw kilka. UÂżywam ImToo albo total video converter. Nie oglÂ?dam filmĂłw na telefonie, ale jak mi siĂŞ spodoba coÂ? np z Youtube to mam Vdownloader i moÂżesz z YT i wielu innych serwisĂłw Â?ciÂ?gnÂ?Ă? dowolny filmik, najlepsze w tym programie jest to Âże ma wbudowany konwerter i przy Â?ciÂ?ganiu pobierasz, czy chcesz w MP4, AVI, Divx, 3GP, moÂże sam dÂĽwiĂŞk potrzebny? to wybierasz w Mp3, w chuj formatĂłw jest a program dziaÂła w 101% i banalny w obsÂłudze. Wystarczy Âże wybierzesz format, wkleisz link i wybierzesz gdzie chcesz go zapisaĂ?. Tu masz link http://www.programosy.pl/program,vdownloader.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted March 10, 2009 Author Report Share Posted March 10, 2009 ja do tego uÂżywam free you tube download convertera a to ze nie mam naÂ?cie lat to nie znaczy ze nie kminie kompa i co z tym zwiÂ?zane podejrzewam Âże nie jednej sztuczki mĂłgÂł bym cie nauczyĂ? konwerterowaniem filmĂłw zajmuje sie juz ok 5 lat ale ten programik wydaje mi sie zajebisty a testowaÂłem juz kilka programĂłw m.innymi Media coder , TMPGenc. Virtual Dubb i wiele wiele innych Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Chwali siĂŞ, Âże nie jesteÂ? na bakier z technologiÂ? Virtual dub z odpowiednimi wtyczkami i poprawnie skonfigurowany bijĂŞ kaÂżdy inny konwerter o lata Â?wietlne. Tak samo jak foobar z dobrÂ? konfiguracjÂ? bijĂŞ winampa w pizdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts