biAła_koSzula Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Prosze o odbanowanie H@ adminĂłw bo dostaÂłem bana od jebanego 0 kopra za tzw kozaczenie na 7 dni ;D WyglÂ?daÂło to tak po mapie D2 zostaÂły wybrane scouty oczywiÂ?cie twarzoplastemu to siĂŞ nie podobaÂło. Mapa zostaÂła wybrana i tak powinniÂ?my graĂ? ale oczywiÂ?cie admin koper nie musiaÂł zmieniĂ? mapĂŞ na GG bo jaki on to pro nie jest. PowiedziaÂłem Âże jest popierdolony i dostaÂłem kicka oczywiÂ?cie moje szybko palczaste dÂłonie pozwoliÂły mi wejÂ?Ă? na serwer juÂż gdy rozpoczĂŞÂło siĂŞ GG. PowiedziaÂłem next ze jest pojebany MS.koper say zamknij morde bo dostaniesz perma za kozaczenie. Na co ja zamknij morde to se moÂżesz mĂłwic w house I 7 days na koniec. Co jak co ale minimum kultury nawet wiĂŞcej z mojej strony byÂło to Âże po sÂłowie spierdalaj komuÂ? zbiera siĂŞ na puacz to nie moja wina podsumowujÂ?c koper=0 ps mapa zostaÂła wybrana przez graczy to siĂŞ jej nie zmienia bo tak chce koper Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolqa69 Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 zalisz sie czy chwalisz? pUacz, ja bym sie pociol na twoim miejscu xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 pierdolnij sie w ryj koszulka, tyle z mojej strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
variant Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 ja zrobilem vote na mape bo mi sie scouty nie podobaja jak i koprowi juvemu itp byli all na serwerze nawet olcia nie chciala ich grac ;d a bana dostales za wyzywanie ty dupku Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 ladnei was jebie :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Po 1 nie ja zrobilem vota... po 2 jestes dzieciakiem pierdolonym... po 3 nie mam zamiaru sluchac Twojego kozaczenia i slow typu Twoja stara cos tam a takich uzywales.. wiec pierdol sie na ryj zjebany dzieciaku;ooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 kOSZULA SPIERDALAJ I TO JAK NAJPREDZEJ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 i jak zwykle , jedna strona mĂłi to druga tamto . wedÂług koszuli mapa byÂła chciana a tylko koper jej niechciaÂł i zmieniÂł ,wedÂług varianta nikt jej niechciaÂł i byÂł vot a nie zmiana a wedÂług kopra on daÂł bana bo nie on zmieniÂł a zostaÂł zwyzywany . hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolqa69 Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 teraz koszuli bedzie smutno ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 nie mozliwe ze nikt jej nie chciaÂł bo jednak zostaÂła wybrana przez graczy... :f Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 morde trzymaj radek cioto :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 wyjebane mam ;o tydzien poczekasz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
variant Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 jestes zlym czlowiekiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radeq. Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 jestes dzieciakiem pierdolonym Dorosly sie odezwal :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Dobra radeq Bokserze jebany w dupie byles gowno widziales;o jezeli Ciebie nie rusza pojazd na rodzine to niezla patologie masz pozdro i spierdalaj na swojego w3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 jestes dzieciakiem pierdolonym Dorosly sie odezwal :/ Ty tam lepiej avatar sprawdz Link to comment Share on other sites More sharing options...
variant Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 radek idz idz kurwa [ Dodano: 2009-03-17, 18:37 ] masz twarz jak pies mowia mi koledzy na vt , odstaw te leki ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted March 17, 2009 Author Report Share Posted March 17, 2009 wyjebane mam ;o tydzien poczekasz.. wyjebane to ty masz na wszystko i dlatego twoje sÂłownictwo ogranicza siĂŞ do spierdalaj idz do szkoÂły i huj a jak masz coÂ? z uszami to kup sobie http://images27.fotosik.pl/295/0a9e010df3489809.png I say tak to se moÂżesz mĂłwiĂ? w domu i do matki ale nie do mnie wiĂŞc to jechanie po Starej nie jest . Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 jebac scouty = punkt dla kopra jebac gg = punkt dla koszuli wynik= 1:1 i morda tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
variant Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 JEBAC SCOUTY TO JA POWIEDZALEM dlatego dalem vote a koszula sie przyjebal do kopra ze on zmienia mapy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 ale jak byÂło , wiĂŞkszoÂ?c chciaÂła te scouty czy nie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 chuj tam, to punkt dla varianta @up: jebac demokracje [ Dodano: 2009-03-17, 18:52 ] koszula -1 za debilizm wynik 1:0 dla adminow ; d Link to comment Share on other sites More sharing options...
variant Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 ty blunt widzalem dzisiaj tego pana niby w esl cos tam gra ale na wh jedzie na wiejskiej tylko mialem zwieche i nie zdazylem go capnac ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 heh , dobra ja sie nie wcinam koszula ciesz sie Âże nie perm Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted March 17, 2009 Author Report Share Posted March 17, 2009 ale jak byÂło , wiĂŞkszoÂ?c chciaÂła te scouty czy nie ? byÂło pierw gÂłosowanie na d2 w mapach miĂŞdzy innymi do wyboru byÂły scouty i GG ostateczne wygaraÂły scouty ale koper nie mĂłgÂł siĂŞ pogodziĂ? z tym faktem wiĂŞc zamiast daĂ? juÂż vota na scoutach z pytaniem czy chcecie zmiane mape tak czy nie koper daÂł odrazu vota miĂŞdzy mapami gg tuscan zwolennicy ktĂłrzy wybrali wczeÂ?niej scouta nawet niemogli gÂłosowaĂ? o pozostawienie mapy a gdyby taki vot byÂł to by scouty zostaÂły wybrane przez graczy. Koper powiedziaÂłeÂ? zamknij morde na co ja tak mozesz sobie mĂłwic do matki i w domu ale nie do mnie i gdzie tu wrzuta na starych ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts