✪ Ichi Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Nie chce siĂŞ rozpisywaĂ? i opisywaĂ? mojego pÂłaczu wiĂŞc nie bĂŞdziecie mieli za duÂżo do czytania . Otó¿ dostaÂłem bana na 7 dni ze wzglĂŞdu na celowe TK, lecz z ORZECHEM biliÂ?my siĂŞ i zabijaliÂ?my dla ÂżartĂłw. ( ja go zabijaÂłem jak byÂł kurczakiem on siĂŞ odradzaÂł i mnie w kurczaka zamieniaÂł ) wiĂŞc byÂło fajnie, ale niestety admin 2B3 wyciÂ?gnÂ? inne wnioski i daÂł mi tego bana. WiĂŞc jeÂżeli moÂżecie to skasujcie tego bana bo ÂżegnaĂ? siĂŞ na 7 dni nie jest zbyt przyjemnie :-? ps. nie piszcie nie pÂłacz itp bo racja, nie powinienem, ale to byÂła tylko zabawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 oj...Z Romanem nie warto zaczynaĂ?... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 ROMAN na prezydenta, tego sukinsyna orzecha tez powinienes zalac. ZAMKNAC W PIZDU Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted March 25, 2009 Author Report Share Posted March 25, 2009 bathory, kurwa jak ty byÂ? dostaÂł tydzieĂ? to oczywiÂ?cie byÂ? siĂŞ nie pluÂł... o$ka, ja nie zaczynam tylko proszĂŞ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 nie widze opini orzecha;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted March 25, 2009 Author Report Share Posted March 25, 2009 rzotkiewa, zobaczysz jak napisze ( miaÂł napisaĂ?... xD ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 ale puki co nie widzĂŞ jego opinii;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 jak ty byÂ? dostaÂł tydzieĂ? to oczywiÂ?cie byÂ? siĂŞ nie pluÂł... z Romanem sie nie dyskutuje, trzeba przyjac bana z pokora i bÂłagaĂ? go o Âłaske Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 coby Ci za tydzien znow na tydzien nie dal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 bÂłagaĂ? go o Âłaske MyÂ?lĂŞ Âże o laskĂŞ teÂż moÂżesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted March 25, 2009 Author Report Share Posted March 25, 2009 Wiecie myÂ?lĂŞ Âże jak bym normalnie z nim pogadaÂł jakieÂ? hoÂłdy nie byÂły by potrzebne oczywiÂ?cie to tylko moje zdanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 pierdolic romana :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Nie chce siê rozpisywa� i opisywa� mojego p³aczu wiêc nie bêdziecie mieli za du¿o do czytania . Otó¿ dosta³em bana na 7 dni ze wzglêdu na celowe TK, lecz z ORZECHEM bili�my siê i zabijali�my dla ¿artów. ( ja go zabija³em jak by³ kurczakiem on siê odradza³ i mnie w kurczaka zamienia³ ) wiêc by³o fajnie, ale niestety admin 2B3 wyci�gn� inne wnioski i da³ mi tego bana. Wiêc je¿eli mo¿ecie to skasujcie tego bana bo ¿egna� siê na 7 dni nie jest zbyt przyjemnie :-? ps. nie piszcie nie p³acz itp bo racja, nie powinienem, ale to by³a tylko zabawa TAK BYLO, NIKT DO OKOLA NIE UCIERPIAL - A JA BYLEM WIECZNYM KURCZAKIEM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 jak sie we 2 w zgodzie napierdalaja to ich zostaw a co tam [; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 nie kurwa tego sukinsyna orzecha tez powinienes zalac. tak kurwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 sam temat oznacza ze kurwa smarku placzesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 sam temat oznacza ze kurwa smarku placzesz kurwa ty wymiekles !!!!!!!!! 2:1 juz tylko do ciebie ty kurwo !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
variant Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 japierdole to po chuj sie zabijacie dla jaj a po drugie to 7 dni jest przesada ... po 3 to nie byla sprawa 2b3 ... wiec nie wiem w czym problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted March 26, 2009 Author Report Share Posted March 26, 2009 1.Po chuj ?? po to Âżeby razem kurczakami poÂłaziĂ? bo ja w porĂłwnaniu do tych "pro" widzĂŞ w tym zabawĂŞ i to 3... nie byÂła ale czy dobrze jest dostaĂ? bana za... nic ?? nikt na tym nie ucierpiaÂł oprĂłcz mnie i orzecha ale to nam nie przeszkadzaÂło ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 ja jebie co na tym serwie sie dzieje niedÂługo bedÂ? posty otwieraĂ? ze nie ma miejsca na serwie i nie da sie wejÂ?Ă? kurwa ogar troche dostaÂłes bana wiec pograsz za tydzien i tyle z mojej strony :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMaSiK=) Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 jak chcesz siĂŞ pobawiĂ? w kurczaka to spadaj na inny serwer ;d a nie kĂ?rwa zajmujesz cennego slota ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 skroccie mu o 3 dni i japa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 nie i hcuj ! perma albo kurwa ban do urodzin ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
variant Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 ja bym mu tam sciagnal tego bana .. zaden nie plakal ze sie zabijaja wiec nie wiem czemu dostal w ogole Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 blokowali sloty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts