✪ Misiek Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Z przyczyn prywatnych jestesmy niestety zmuszeni zamknac nasza dzialanosc. :-( Serwery jak i strona pochodza do 3 kwietnia. Dziekujemy wszystkim i kazdemu z osobna za wspolnie spedzone chwile oraz serce wlozone w ten projekt :!: Ze szczerymi pozdrowieniami, Administracja Wiejska-Chata.pl. PS. Jesli ktos jest zainteresowany przejeciem naszej domeny: http://allegro.pl/show_item.php?item=597393557 Link to comment Share on other sites More sharing options...
troyan Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 1 Kwietnia to jeszcze nie dziÂ?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 hola hola.. ludziska co siĂŞ dzieje?.. trzeba to ogarnÂ?Ă? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 i 3 kwietnia ile zgonow bedzie jak noulajfy beda sie wieszac bo padla wch rzucajcie im kase na konto to przetrwaja ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 ja nie chce robiĂ? awantury bo to juz po fakcie ale pare ale jest... Misiek sie zrobiÂł taki kozak i np gangejma nie lubi i zmienial sobie na cos innego :/ a Virusa nie ma juz tydzien ale nic nikomu nie mowiac zaczaÂł kopaĂ? w amxie i niewiedzÂ?Ă? jaka jest sytuacja robil tez po swojemu !! :/ ja wam powiem na poczatku jak tu przyszedÂłem byÂło zajebiscie a teraz jestescie jebanymi pajacami i was tez juz pierdole i bede sie ÂżegnaÂł... ps. a wczoraj to juz Misiek caÂłkiem sobie u mnie przejebaÂłes i nie musze tu publicznie mowic czemu... jednym slowem pierdol sie :] Misiek nie Âżycze ci ÂĽle z tym tym serwerem.... Âżycze ci jak najgorzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMaSiK=) Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 to juve gdzie bd graÂł ?;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 starej na pizdzie pograj Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 hmmm trzeba zmienic otoczenie bo zxa dlugo tu jestem... najpierw byÂł lol attack , potem DC ... hmmm znajde cos dla siebie tam bedÂ? normalniejsi ludzie co sie beda cwaniakowac bo to "ich serwer" :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMaSiK=) Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 bĂŞdzie trzeba szukaĂ?.. xD i chuj... tym razem wch zrobiÂło z siebie to co kiedyÂ? dc ' zeszÂło na psy' : / Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 no mowie ci i ta bany z dupy to juz nie wspomne... mialy byc permy za czity tylko a taki zjeb koper czy drejk daja za to ze ktos ma wieksze czoÂło niÂż oni [*] jeszzce niech sobie tu eltona wezna i bedzie swieta trĂłjca ... kazdy warty siebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMaSiK=) Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 aaa podupcyÂło siĂŞ w sumie.. xD skargi na nonstopie na forum a to Âże ban na tydzieĂ? a to Âże na perm.. : / weÂĽ ;d niewiem poszuka siĂŞ serwera ;p i pasowaÂłoby Âżeby ta fajniejsza grupa z wiejskiej teÂż na nim graÂła ;p no ale nie wiadomo jak siĂŞ dogadaĂ? .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnN-kA Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Ja pierdzole... wiedziaÂłam, Âże tak bĂŞdzie... No ale sami jesteÂ?cie sobie winni. Juve, zawsze jest alternatywa - fragusie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 pierdole twoje fragusie !! my jestewsmy winni ... najbardziej to virus przejebal... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 zal troche ze tak sie skoĂ?czy ale trudno sie mĂłwi , szkoda tylko bo duzo fajnych ludzi graÂło na serwie szÂło poÂ?miaĂ? itp , ale ostatnio strasznie duzo placzu i lamentu sie pojawiÂło Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnN-kA Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 juve nie kaÂżdy jest takim noulajfem Âżeby siedzieĂ? 24h/dobe przy kompie i ogarniac server, forum, turniej itp... kaÂżdy ma swoje zycie i sprawy. KaÂżdy po trochu jest winny a nie zwalaj caÂłej winy na Adama. Popatrz na siebie czasami.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 DziÂ? mamy prima aprilis? :> Ale moÂże jakieÂ? szczegó³y, co dlaczego i po co? :> ps czyzby ormowsko zomowskie DC nas przezylo czy juz padlo? ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 pojdziemy na serw gdzie sa 28 slotow i jest kulturka ze za slowo dupa mozna dostac bana ;d mam taki ;d haaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Wez w ciula leca ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Misiek zamiast przestawiĂ? godzinĂŞ w zegarku przestawiÂł se wczoraj datĂŞ i dziÂ? mu wyszÂło 01.04 "mam takÂ? nadziejĂŞ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 mu sie w lebie przestawilo ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnN-kA Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 oÂ?ka po Twoich postach wcale siĂŞ im nie dziwiĂŞ, Âże nie majÂ? juÂż ochoty tego prowadziĂ?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 w ogole tego zjeba to juz w ogole wyrzucic z forum !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*-LUKA-Z-* Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 NaprawdĂŞ szkoda, Âże taki fajny serwer musi upaÂ?Ă? fajnie siĂŞ z wami graÂło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 http://allegro.pl/item594506373_masturbator_pl_ruch_ponad_120_uu_dziennie_alexa.html Ta domena jest dobra ;D kupie i dam zdjecie janusza na glowna ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
berix Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 hahah i zas eksport na dc albo fragusie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts