Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Furiath

Recommended Posts

Witajcie

Zacząłem u was grać niedawno bo skierował mnie tu kolega :D Podoba mi sie luźna atmosfera i mapki 4funowe :D Ale gracz o ksywie Furiath bardzo często strzela do swoich i nawet nie przeprosi :/ Dostanie bana odbanują go po czym dalej strzela w swoich kolegów z druzyny. Moglibyscie coś z nim zrobić bo z tego co slyszałem jest młodym graczem i uspokójcie go bo wejdę w samochód i sam go uspokoję.

i czytam tu ze takie skargi są tu traktowane bez wiekszego zainteresowania H@ wiec podajcie numer konta jak to moze pomóc

nie wiem o co Ci chodzi wojtasik... nawet cie jeszcze nie widzialem na serverze :O uspokuj sie czlowieku, wiek tutaj akurat nie ma znaczenia :)

po swoich specjalnie nie napierdalam [chyba ze blokują albo pyskują] :( moze zrobiles cos na co nie chcialem patrzec i cie zajebalem, jak cie to wkurwia to sorry ^^

do ciebie jestem smarkaczem ? moze i tak czlowieku... ale dam sie kurwa leb ujebac ze gram lepiej niz ty :) pozdro i zamknac ten temat

nie wiem o co Ci chodzi wojtasik... nawet cie jeszcze nie widzialem na serverze :O uspokuj sie czlowieku, wiek tutaj akurat nie ma znaczenia :)

po swoich specjalnie nie napierdalam [chyba ze blokują albo pyskują] :( moze zrobiles cos na co nie chcialem patrzec i cie zajebalem, jak cie to wkurwia to sorry ^^

do ciebie jestem smarkaczem ? moze i tak czlowieku... ale dam sie kurwa leb ujebac ze gram lepiej niz ty :) pozdro i zamknac ten temat

puacz i bol;]

"ale dam sie kurwa leb ujebac ze gram lepiej niz ty"

Ja dam sobe jajca upierdolic ze gram lepiej niz ty i reszta pizd i co ? Co to wogole ma do tematu ? A pozatym kto wie czy bys go pojechal w otwartej walce a nie siedzac na respie z sulkiem pozdro ^^

@Wojtasik,

Witaj,

nikt Go nie odbanowywuje, ban za TA/TK jest na 15 minut. Postaramy sie bardziej mu przyjrzec. Kazda skarga jest odczytywana i jak najbardziej rozpatrywana przez nas. Pieniedzmi nic tu nie wskorasz - to nie burdel.

@drake,

Pier... co sie dzieje na serwerze? Byloby tak, gdyby serwery, strona, etc. bylo offline.

@all,

Peace & Love.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.