Wojtasik Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Witajcie Zacząłem u was grać niedawno bo skierował mnie tu kolega Podoba mi sie luźna atmosfera i mapki 4funowe Ale gracz o ksywie Furiath bardzo często strzela do swoich i nawet nie przeprosi :/ Dostanie bana odbanują go po czym dalej strzela w swoich kolegów z druzyny. Moglibyscie coś z nim zrobić bo z tego co slyszałem jest młodym graczem i uspokójcie go bo wejdę w samochód i sam go uspokoję. i czytam tu ze takie skargi są tu traktowane bez wiekszego zainteresowania H@ wiec podajcie numer konta jak to moze pomóc Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 niektorzy admini zwracaja na to uwage a inni nie..i tyle w temacie =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 A robił riconnecty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 swiete slowa;] wymagasz kultury zachowaj ja sam;] a furiath sie panoszy za bardzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Furiata kto blokuje to wali po swoich ciul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtasik Posted May 10, 2009 Author Report Share Posted May 10, 2009 No to nie mozecie mu dać tygodniowego bana i sie nauczy !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 ja bym tobie dał chuju za próbę przekupstwa naszych elo uczciwych adminów P.S 250 załatwi sprawę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtasik Posted May 10, 2009 Author Report Share Posted May 10, 2009 H@ w ogóle interesują sie co sie dzieje na serwerze ? Zbanować smarkacza !! 250 zł to za duzo ? chyba ze mi dasz do tego swoją mamę na dwie noce :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 hahah, wojtasik, swoj czlowiek, ;d mamy drejka bys nie chcial, dorzucil mi kiedys i do treraz mnie wszystko swedzi ;d ;p a furiatha chuja banowac w pizdu ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 H@ pierdoli co się dzieję na serwie, a do odstraszania takich zjebów jak ty jest tu jihad i parę innych osób. Mamy ci nie dorzucę, ale mogę wziąć twoich dwóch starych i wpierdolić im po łbie, że cie adoptowali, a nie od razu uśpili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 wsiadziesz w samochod chyba do tylu na fotelik dla dziecka .. 1 temat . 1 placz. chyba tobie powinni dac bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 kazdy kurwa cweluchu zajebany widzi co sie dzieje ale 1 kurwa sie musiala wylamac jak gowno z dupy i przyjebac sie na forum w celu placzu .. jestes konfidentem i cweluchem wyjebac go za glupote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 jedno ostrzeżenie już dostał :-D jeszcze tylko 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 nie wiem o co Ci chodzi wojtasik... nawet cie jeszcze nie widzialem na serverze uspokuj sie czlowieku, wiek tutaj akurat nie ma znaczenia po swoich specjalnie nie napierdalam [chyba ze blokują albo pyskują] moze zrobiles cos na co nie chcialem patrzec i cie zajebalem, jak cie to wkurwia to sorry ^^ do ciebie jestem smarkaczem ? moze i tak czlowieku... ale dam sie kurwa leb ujebac ze gram lepiej niz ty pozdro i zamknac ten temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 ale dam sie kurwa leb ujebac ze gram lepiej niz ty chyle czoło przed mistrzem tepe furiath > kola + vermid Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 nie wiem o co Ci chodzi wojtasik... nawet cie jeszcze nie widzialem na serverze uspokuj sie czlowieku, wiek tutaj akurat nie ma znaczenia po swoich specjalnie nie napierdalam [chyba ze blokują albo pyskują] moze zrobiles cos na co nie chcialem patrzec i cie zajebalem, jak cie to wkurwia to sorry ^^ do ciebie jestem smarkaczem ? moze i tak czlowieku... ale dam sie kurwa leb ujebac ze gram lepiej niz ty pozdro i zamknac ten temat puacz i bol;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 a widziales kiedys tego wojtasika na servie? bo ja nie ^^ [ Dodano: 2009-05-10, 19:04 ] niee ja nie puacze tylko mnie smieszy taki czlowiek co placze ze go swoj zabil :| o bozeee ahhaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 pUaczesz jak sam chuj;] przypomina sie ten typek co pisal co tam osiagnal i ze jest zajebisty:D nie pamietam jak sie zwal:D wiem ze perma u nas wyrwal i pokazywal jakis filmik: d Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 aaa huj xD zamknijcie ten temat bo Wojtasik bedzie sobie posty nabijac placzac ze go koles z teamu zabil Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 ale dam sie kurwa leb ujebac ze gram lepiej niz ty chyle czoło przed mistrzem tepe furiath > kola + vermid dokladnie ilosc fragow na ffa to dla niego najwazniejszy wyznacznik ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 cs> zycie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 "ale dam sie kurwa leb ujebac ze gram lepiej niz ty" Ja dam sobe jajca upierdolic ze gram lepiej niz ty i reszta pizd i co ? Co to wogole ma do tematu ? A pozatym kto wie czy bys go pojechal w otwartej walce a nie siedzac na respie z sulkiem pozdro ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 @Wojtasik, Witaj, nikt Go nie odbanowywuje, ban za TA/TK jest na 15 minut. Postaramy sie bardziej mu przyjrzec. Kazda skarga jest odczytywana i jak najbardziej rozpatrywana przez nas. Pieniedzmi nic tu nie wskorasz - to nie burdel. @drake, Pier... co sie dzieje na serwerze? Byloby tak, gdyby serwery, strona, etc. bylo offline. @all, Peace & Love. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 fuck U too Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 E tam pierdolisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts