OrLy Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 prosze o odbanowanie.Che przeprosic za mojego brata "Qel" .Powiedzialem mu ze jesli jeszce raz wejdzie na serwer i zacznie kogos besztac i ja dostane bana to ja wejde na jakis jego serwer na ktorym gra i zrobie to samo .Dlatego jeszce raz przepraszam i prosze o odbanowanie Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Czekaj zapytam mojego brata wariatha co o tym sadzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 zapytam mojego brata TooRopH'a co o tym sadzi... powiedzial ze nie i chuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 orly gra juz z nami troche wiec moznaby zrobic wyjatek... hm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 jak teraz zrobisz wyjatek namnozy sie przypadkow z bratem na kompie , wtedy tez bedziesz robil tyle wyjatkow ;> na takie cos jest jedna rada kupic se osobnego steama albo kupic go bratu wtedy change pass do not remember my pass i chuj kazdy ma swoj najwyzej wtedy "Twoj BRAT" bedzie zbieral bany a tobie to bezdie kolo chuja latac Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 tylko ze kazdy wie ze on ma brata z ktorym dzieli konto, nawet gdzies dawali swoje zdjecie zrobic wyjatek Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 bana dostal od mojej skromnej osoby....powyzsza wypowiedz Arka zawiera wszystko co chcialbym napisac... Ban zostaje...temat do zamkniecia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 trza myslec przyszlosciowo , teraz sie da ulge to coraz wiecej ludzi bedzie chcialo ulgi a co za tym idzie coraz wiecej ludzi bedzie spamowac to gg to forum byle by dali mala amnestie a to juz zreszta problem h@ bo oni beda mieli 3214215t436243634 MILIARDOW msg i wiadomosci na gg ze spamem typu " kurwa ten chuj mnie zbanowal a u mnie gral kumpel/brat/kuzyn/tata/swiety mikolaj ktory wpadl na chwile i zaczal bluzgac innych t onie moja wina przeca jest " xD kurwa az sie spocilem Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 ciule, jak nie dostanie unbana to chyba sam sie wdupie na serwer i wpisze w konsoli amx_unban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 bana dal lame a to juz chyba nie jego wina nie twoja nie moja a tym bardziej mojej swinki morskiej ze nie potrafi uspokoic brata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Ban zostaje...temat do zamkniecia Lepiej napisz kiedy napisales cos madrzejszego np. zdejmijcie bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 fibak nie chce mi sie ryc za Twoimi jakze to inteligentnymi postami...jednak pomine tez fakt iz to Ty ma sz wiecej na koncie danych banow za kulture niz ja =] i btw ja nie jestem oska koprem czy innych anorektycznym ciulem po ktorym mozesz besztac ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 haxy to nie były tylko zwykła napinka, też jestem za tym żeby darować Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 e tam jak jakis ciul ktory juz sporo gra to mozna mu wybaczyc edit: dobra, ban na tydzien to wytrzyma chyba :FFF myslalem ze tu z pol roku dostal Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 ja swoje napisalem...ban juz trwa z 2 dni o ile sie nie myle wiec pozostalo 5...w weekend bedziesz wolny...yo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 banda nieczulych sukinsynow... jak tak nawet mozecie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 wiec ludzie mieli racje gadajac o mnie wredny chuj ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 wiec ludzie mieli racje gadajac o mnie wredny chuj ?? Źle. Ludzie mówili jebany,schlany,wredny chuj xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 bardzo mozliwe aczkolwiek bylo to prawdopodobnie malo wazne gdyz umklo mej pamieci xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 ednak pomine tez fakt iz to Ty ma sz wiecej na koncie danych banow za kulture niz ja =] ] z tym bym sie spieral;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Qel sie napina zawsze jak wejdzie i do kazdego . wiec albo uspokoj brata albo co tydzien bedzie ban . bo widze ze z nich 2 tylko on to robi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 orly gra juz z nami troche wiec moznaby zrobic wyjatek... hm? to juz zreszta problem h@ bo oni beda mieli wiadomosci na gg ze spamem Gra już tu od w chuuuj dawna więc czemu nie? P.S Czemu takie ciule nie wyzywają mnie, Juvego, Jihada czy kurwa innych "darcie ryja mode on" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Lame a co ty myslisz ze jestes szerszy czy ciezsyz od kogos, to go rozjebiesz ? hah za duzo w tekena grasz ^^ Pokaz mi moje bany za kulture bo kurwa takich za hcuja nie pamietam Nie wiesz co pierdolisz a pierdolisz az sie sluchac nie chce. Co to wogole jest dla ciebie kultura ? Sam od kurw sypiesz na admin say'u a domagasz sie kultury ? smieszy jestes Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 hah za duzo w tekena grasz ^^ Kurwa pwned Sypiesz na admin say'u Chuj z admin sayem i tak siedzą tam tylko swoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 won od smarków krakowskich moja bronzowa banda wielbiąca wodza juvego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts