Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Prosba

Recommended Posts

prosze o odbanowanie.Che przeprosic za mojego brata "Qel" .Powiedzialem mu ze jesli jeszce raz wejdzie na serwer i zacznie kogos besztac i ja dostane bana to ja wejde na jakis jego serwer na ktorym gra i zrobie to samo .Dlatego jeszce raz przepraszam i prosze o odbanowanie

Pozdro

jak teraz zrobisz wyjatek namnozy sie przypadkow z bratem na kompie , wtedy tez bedziesz robil tyle wyjatkow ;> na takie cos jest jedna rada kupic se osobnego steama albo kupic go bratu wtedy change pass do not remember my pass i chuj kazdy ma swoj najwyzej wtedy "Twoj BRAT" bedzie zbieral bany a tobie to bezdie kolo chuja latac

trza myslec przyszlosciowo , teraz sie da ulge to coraz wiecej ludzi bedzie chcialo ulgi a co za tym idzie coraz wiecej ludzi bedzie spamowac to gg to forum byle by dali mala amnestie a to juz zreszta problem h@ bo oni beda mieli 3214215t436243634 MILIARDOW msg i wiadomosci na gg ze spamem typu " kurwa ten chuj mnie zbanowal a u mnie gral kumpel/brat/kuzyn/tata/swiety mikolaj ktory wpadl na chwile i zaczal bluzgac innych t onie moja wina przeca jest " xD kurwa az sie spocilem

fibak nie chce mi sie ryc za Twoimi jakze to inteligentnymi postami...jednak pomine tez fakt iz to Ty ma sz wiecej na koncie danych banow za kulture niz ja =] i btw ja nie jestem oska koprem czy innych anorektycznym ciulem po ktorym mozesz besztac ;]

orly gra juz z nami troche wiec moznaby zrobic wyjatek... hm?
to juz zreszta problem h@ bo oni beda mieli wiadomosci na gg ze spamem

Gra już tu od w chuuuj dawna więc czemu nie?

P.S Czemu takie ciule nie wyzywają mnie, Juvego, Jihada czy kurwa innych "darcie ryja mode on" ?

Lame a co ty myslisz ze jestes szerszy czy ciezsyz od kogos, to go rozjebiesz ? hah za duzo w tekena grasz ^^

Pokaz mi moje bany za kulture bo kurwa takich za hcuja nie pamietam :D Nie wiesz co pierdolisz a pierdolisz az sie sluchac nie chce. Co to wogole jest dla ciebie kultura ? Sam od kurw sypiesz na admin say'u a domagasz sie kultury ? smieszy jestes

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.