drake_ramoray Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Zamiast snowfuna. Dużo ludzi na pewno ją zna. Jest jeszcze ver2 która też jest bardzo fajna http://www.fpsbanana.com/maps/2414 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Jak już pisałem , jestem jak najbardziej na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
K!ks0n Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 dodajcie cos bo juz sram tymi mapami;/;/ chociaz dawno nie gralem ale mam ich dosc juz:D:D:D:D :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 nie i huj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 hahaha powiedzial nie bo na miliard map jakie dal tylko jedna dodali idiota. zazdrosc wyjdz Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 zazdrosc nie cartman poprostu nie lubie awp :-P i się tak nie napinaj 14 letni gnojku zazdrość o mape hahahahaha dobre XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 mapa dobra, choc lepsza jest awp_bycastor32 czy jakos tak JESTEM NA TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 zazdrość o mape hahahahaha dobre XD u Ciebie tylko o to zazdrosc bo z domu nie wychodzisz . . nikt Cie nie lubi .. chuj Ci do tego ogolnie ile mam lat .? moze masz 18 ale kurwa mozgu Ci brak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 bo z domu nie wychodzisz haha dobre ja mam 40 godzin przegranych a ty 60 no life to ty raczej z domu nie wychodzisz u Ciebie tylko o to zazdrosc bo z domu nie wychodzisz co ma zazdrość do domu chuj Ci do tego ogolnie ile mam lat bo masz 14 a napinasz się jak byś miał20 i był koksem a jesteś małym napinaczkiem moze masz 18 ale kurwa mozgu Ci brak. i mówi to carman leże :-P nikt Cie nie lubi z tego forum pewnie nie ale tak jak ty nie szukam przyjaciół przez neta i nie lize pupki tak jak ty brązku juvego :-P bez wyzyania xD niech będzie bo to nie haja zeby nie było off topu wole juz snowfuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 nie lize pupki tak jak ty brązku juvego :-P kurwa nojwiekszy bronz na srvie sie odezwol ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 co ma zazdrość do domu to ma ze nie wychodzisz z domu i nie jestes o nic zazdrosny tylko o glupie mapy . ? haha dobre ja mam 40 godzin przegranych a ty 60 no life to ty raczej z domu nie wychodzisz mm bardzo duza roznica . w pizdu. i mówi to carman leże tak mowie to ja bo mowie prawde ;] tak jak ty nie szukam przyjaciół przez neta tez nie szukam . mam duzo przyjaciol w normalnym zyciu . nie lize pupki tak jak ty brązku juvego sory ja nikomu nie lizalem dupy . i nie mam zamiaru. wydaje mi sie ze Ty jestes brazem . bez wyzyania xD niech będzie bo to nie haja 3 warn prosze na koszt firmy dla tego idioty . zaczal . Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 bo z domu nie wychodzisz haha dobre ja mam 40 godzin przegranych a ty 60 no life to ty raczej z domu nie wychodzisz ja mam 10h w ostaatnich 2tyg i kto przy mnie na no life wychodzi ? =D ps. koszula ten kolor to ci do konca zycia zostanie x] Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted May 16, 2009 Author Report Share Posted May 16, 2009 Tutaj wpisywać się kurwa, a nie spamować. Podbijam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 kurwa co wy macie z tym awp? bron zjebana w chuj.. jestem na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Bardzo fajna mapa. Wyjebać snowfuna i wstawić to. Za! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted May 17, 2009 Author Report Share Posted May 17, 2009 Redzi to tak jakby powiedzieć "pojebało was z tymi dustami, nukami, infernami przecież to nie ESL" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 najczesciej grane mapki na serwerze to india i awp4one i ty jeszcze jakiegos awp chcesz? bez przesady Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 jezeli awp jest najczesciej granymi mapami na serwerze to chyba to cos znaczy? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 tak.. to znaczy ze czas to kurwa zmienic !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 awp jest pozytywne i redzi nie lubisz takich mapek bo cie biją :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 też za jestem , przynajmniej bedzie jakieś urozmaicenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mianoss Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 ja tam dalem za, ale osobiscie polubilem ostatnio te pojebane scouty, takze bylbym za dodaniem np 2 scoutow a wyjebaniem takiego scud'a np. ale to nie temat i miejsce. snowfun chujowy, ta niech bedzie, sie sprobuje to sie bedzie wiedzialo Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted May 19, 2009 Author Report Share Posted May 19, 2009 Były kiedyś na serwie 2 mapy scout. Jakby dodać coś takiego to tylko i wyłącznie scoutzknivez_buzzkill Ale chuja najpierw bycastor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 ale dejcie awp_bycastor32 bo jest trocha wieksze i wiecej spanow chyba jest a scouty tez jakies dodac bo sa zajebiste ;d a wszystkie mapy typu cs_ wyjebac w pizdu bo nikt tego nie gra ! wszystkie poza cs_estate [specjalnie dla komara zostawic!] xd wogole jakies nowe mapy by sie przydaly ale cos de_ ... np de_sahara je fajne ;] [ Dodano: 2009-05-20, 08:43 ] spaWnów* Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted May 20, 2009 Author Report Share Posted May 20, 2009 Bycastor32 za dużo miejsc do okopywania. Będą się nooby chować przed karą boską Bycastor2 też był fajny, ale podstawowa wersja starczy. Skałty, ale nie klon tych co są, bo to się mija z celem U siebie na serwie (R.I.P [*]) miałem te buzzkill. Całkiem grywalne i dość spore mapy cs nie grane to fakt. Nowe De się nie przyjmują. Te dobre i najlepsze zajmują po 8Mb, a komu się to chcę ściągać? Z resztą widać było na przykładzie de_poland itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts