kaputos Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 1. wiec dam moje screeny ktore mi wymusil admin dzieciak "czejsc" wiec juz daje link do paczki ze screenami : http://www.speedyshare.com/177129351.html 2. jak macie demko to dajcie tez mi z checia se obejrze 3. jak mam byc na bl to fajnie:D ale chce miec pierwszy demko , tyle paparazzi to swiat nie widzial na spectator:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 demko nie dlugo bedzie . chociaz wyszlo mega dlugie . BUAHAHA . szkoda ze te screeny zrobilem jak byles pizdusiu za wagonem .. i bylo ich 5 a nie 4. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaputos Posted May 15, 2009 Author Report Share Posted May 15, 2009 :evil: :evil: :evil: hah dzieciaku , idz po pieluche chuj mnie to boli ze jestes admem ;d zaloze sie ze kurwa 16 lat nie przekroczylesz , i ty mnie od haxow wyzywasz pograj se na serwie "Bez Cenzury " to tam bys chyha wszystkich pobanowal , a nie sory ty nie masz 18 lat i takie hajty jak ty tylko graja na wiejskiej chacie czy podchlewem . Ble szkoda slow na takich adminow jak ty, :evil: :evil: :evil: racja jeden screen za malo bo byl bardzo taki chamski jak wh on robilem , no ale co ja mam zrobic , no niech strace masz new linka : http://www.speedyshare.com/460454638.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Jebana cioto po pierwsze kurwa ty tu jesteś na gorszej pozycji, więc kurwa jakiś poziom trzymaj. Po drugie możesz mi cisnąć po drucie, a nie kurwa takie akcje. Po 3 przez 5 map masz 1:15 a nagle 27:4 kurwa w snach screeny na imageshack, nie ściągam paczek. Demo ma 40Mb [ Dodano: 2009-05-16, 01:19 ] http://wyslijto.pl/plik/jg1xydpzso Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaputos Posted May 15, 2009 Author Report Share Posted May 15, 2009 hah staty 1:15 , lol czlowieku czy ty wiesz co ty piszesz ? ehh jestescie amatorami cs jak widac , dajcie demko na bl kozaki i przestanciie pierdolic A pozatym drake , jechalem cie tam na tym serwie jak szmate takiego perfidnego ulowa , jedynie suleq cos soba reprezentowal jakis poziom gry na aztecu, a ty -------ulow--------- itp itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 :evil: :evil: :evil: hah dzieciaku , idz po pieluche chuj mnie to boli ze jestes admem ;d zaloze sie ze kurwa 16 lat nie przekroczylesz , i ty mnie od haxow wyzywasz pograj se na serwie "Bez Cenzury " to tam bys chyha wszystkich pobanowal , a nie sory ty nie masz 18 lat i takie hajty jak ty tylko graja na wiejskiej chacie czy podchlewem . Ble szkoda slow na takich adminow jak ty, :evil: :evil: :evil: racja jeden screen za malo bo byl bardzo taki chamski jak wh on robilem , no ale co ja mam zrobic , no niech strace masz new linka : http://www.speedyshare.com/460454638.html grałem na tym serwie i zadnych pro zajebistych typow tam nie widzialem a gram tam dosyc czesto;] jesli jestes taki zajebisty i nie mozna cie podejrzewac o nic to graj sobie jebane esle albo gb. Zanim kogos zwyzywasz unoszac sie tym swoim zapatrzeniem w siebie pomysl troszke. chamstwa nie nadrobisz Brakiem mózgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Nie było mnie na aztecu Jak szmatę to se mame wal cipo :* Jesteś fajny, zabiłeś mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaputos Posted May 15, 2009 Author Report Share Posted May 15, 2009 drake widac ze ciota jestes , tylko po starych jezdzic umiesz kurwa kmiocie jebany z krakowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Jeszcze ci nie pojechałem po starych Spierdalaj grać esl jak taki pr0 w chuj jesteś :shock: Skoro jestem kmiotem z Krakowa, to kim ty jesteś leszczu spod Gnojnika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaputos Posted May 15, 2009 Author Report Share Posted May 15, 2009 albo nie pierdole , ja chce zobaczyc swoje steam id na BL , hah jak nie dacie to jestescie po prostu cioty , hah takie kurwa ulofy , ze kurwa raczej proponuje skasowac cs, rzotkiew na tym serwie wbilem za lolkiem kiedys i mialem go w histori , rzadko gram na 4fun, szczerze mowiac 4fun to strata czasu ble , wole zdecydowanie aim , aim[HS] , ewnetualnie Dm ale tylko fnaticu[ 194.237.243.181:27015] , a pozatym to jak widac na demku nie raszuje jak jakis bot co zapierdala na fragi na trainie w ct, tylo spokojnie przemieszczam sie miedzy 1bs a 2 bs , drake slowko do ciebie " ĆWICZ KURWO !!!!!" no popatrz jednak jestem z wawy koniec tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 grałem na tym serwie i zadnych pro zajebistych typow tam nie widzialem jw a pozatym niewiem po co sie tak unosisz , dasz screeny będzie spokój powiedzą ok clr ban zdjęty i bedzie spokój a nie wszczynasz jakieś niepotrzebne kłótnie bo Cie ktoś posądził o czity nikt nie jest idealny. ps. Bóg też może popełnić błąd np że powstałeś ... (czekam na "niema Boga" by drake ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Jebać krawaciarzy to raz BL już chyba nie sprawdza dem to dwa Szczytem mych marzeń jest być najlepszym w CSie to trzy W tym wypadku zgodzę się - Bóg jest i popełnił błąd tworząc tego niedojeba Koszula > kaputos Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Ty i tak jesteś ciota bo niemasz klanu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaputos Posted May 15, 2009 Author Report Share Posted May 15, 2009 1.drake jak widac , ktorych slow nie rozumiesz "koniec " czy "tematy " lub ich zlaczonych "koniec tematu " 2. nie bedziesz najlepszy bo takich ulow to na sniadanie zjadam 3. na temat boga zrobil czy nie zrobil nie wypowiem sie z tego wzgledu ze nie wierze w boga 4. gram dla zabawy i takie jakies esl czy gb wogole sie nie oplaca , z gry hajsu nie dostane bo nie jestem jakis forest czy archi, ze bym dostawal za gre hajs 5. tak jak ci pewnie kazdy hajt mowi " ćwicz kurwo !!!!" 6. skoncz juz nie chce mi sie z toba pisac , jestes gnojek i tyle , kurwa ledwo do L0 lub technikum zdales i jape cieszysz . pfff 7. ja chce byc na bl , chyba ze demko czyste ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????KONIEC TEMATU???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Ty zacząłeś e-napinke wiec nie udawaj że Ty jesteś kulturalny ale Cie wyzywają , sam zacząłeś , chcesz skończyć - proste - nie odpisuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaputos Posted May 16, 2009 Author Report Share Posted May 16, 2009 cyc nie gadam z toba wiec JAPA Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 No i właśnie pokazujesz swoją kulturę, rozmawiasz publicznie wiec każdy może się tu udzielić, chcesz porozmawiać z drakiem to napisz mu na gg albo list mu wyślij. Niema to jak napinać sie w necie skillem i za swój jedyny argument mieć "bo takich ulow to na sniadanie zjadam ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaputos Posted May 16, 2009 Author Report Share Posted May 16, 2009 do wiadomosci sprawdzaja demka na BL czekam na temat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zastosuje sie to co napisal CYC lub CYCU , nie bede juz nic pisal Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Jesli jesteś czysty to na huj maja wrzucać demo na bl ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaputos Posted May 16, 2009 Author Report Share Posted May 16, 2009 no wiec wtrace jedno zdanko bo chce udowodnic ze sie mylili Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Jeżeli screeny są czyste to oni sami wiedzą że sie mylili . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaputos Posted May 16, 2009 Author Report Share Posted May 16, 2009 oni juz to wiedza i juz nic nie pisza, wiec dlatego chce unbana i troche tam pokarac a i jeszcze cos ADMINIE drake chce ss z moim unbanem zobaczyc . :evil: :evil: :evil: ps:drake jakbys byl choc troche kreatywny to bys mogl obaczaic jakich mam znajomych i z kim mixuje . hat , cziki aka [sTER] spooky , bravoo i to co mam we friends:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 naprawde masz zajebistych znajomych sprzedasz mi ich ? czlowieku grasz traina w ct . siedzisz na bsie ladnie pieknie nigdzie nie wychodzisz . koles schowal sie miedzy wagonami rzuciles HE prosto mu na ryj chociaz nie bylo widac go . patrzysz . ja z drakem wszedlem na specta. i HAX OFF. od razu inna gra . udajesz ze cos skanujesz . wychodzisz na srodek calej mapy nie wiesz gdzie isc Pozdro . Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 kurwa przyszedl jakis tuman a wy sie znizacie do jego poziomu ;o Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 zagrasz ze mna esla? :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts