kaputos Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 dobra odbanuj juz mnie ;p , nie mam wh a jak masz demko to se obejrzyj na wh bedzie opUr???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Banie przez smoke jednym strzalem? Koniowi zamelduj. A dema dzis beda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaputos Posted May 20, 2009 Author Report Share Posted May 20, 2009 na ffa gram na 16 bitach ;p plus jeszcze rozdzialka 640x480 robia swoje co ja poradze ze macie takie duze te glowy i w dodatku ladnie pochodzicie pod celownik tym rashowaniem nic nie wskuracie na inferno Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 kamper [*] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaputos Posted May 20, 2009 Author Report Share Posted May 20, 2009 unbana dostalem czy zobacze swoje demko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Kurwa przecież tego calvina wczoraj jebałem jak chciałem ;o lol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Kurwa przecież tego calvina wczoraj jebałem jak chciałem ;o lol? No możliwe ale tu rozmawiają o grze w csa Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Kurwa przecież tego calvina wczoraj jebałem jak chciałem ;o lol? No możliwe ale tu rozmawiają o grze w csa Rafale tylko ciebie jebie jak chce ,ale nie w csie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaputos Posted May 20, 2009 Author Report Share Posted May 20, 2009 hmm. wiesz ja bez wh i aima , to jak bez nogi mozliwe ze mnie biles kiedy mialem wylaczone haxy , ale jak wlaczylem to ostry pojazd :PLOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 koles myslisz ze jestes zajebisty ze grasz na czitach ? . przeciez to bylo widac wszystko juz przy pierwszym razie .. a teraz 2 raz. na pewno tak nie grasz . a to ze sie wykrecasz tym ze grasz esle 24 na dobe to nie znaczy ze nie masz haxow .. . obejrzyj dokladnie te demko bo watpie ze ktos ogladal .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 gralem z nim to gral normalnie, ani dobry ani slaby... taki sredni :] raczej czysty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 pewnie grales razem z nim w jednym teamie, bo przeszedles po rundzie jak Ci zajebal banie z pizdy. i nie widziales czy czitowal czy nie pozniej . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 own3d xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaputos Posted May 20, 2009 Author Report Share Posted May 20, 2009 Cartman , a czy widziales ze cos pisalem o graniu esl 24h , ???? dajcie demko chce obejrzec (a to ze czasami staje w bezruchu to znaczy ze ktos do mnie pisze na steam community a nie ze wylaczam wh czy aim :D:D) Demko chyba krecil Grand bo on mnie zbanowal , wiele osob z serwa zebranet moze potwierdzic ze nie mam haxiorkow lolek aka maja , anarchy ,malwin, jaca,baku, Hitman, nawet sam admin serwa Drirr no i jeszcze likus i raxel Cartman zaloze sie ze kupiles steama 2008-2009 bo po twoich wypowiedziach widac ze jestes new playerem w cs'a.(nie tlumacz sie ze grales jeszcze na ns) Cartman jak taki twardy jestes zbierz 5 i zagramy mixa 4fun bez napiec i takich tam normalna gierka mr12 lub 15 nawet nakrece demko i zamowie HLTV zebyscie mogli mnie ogladac w TV Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Cartman jak taki twardy jestes zbierz 5 Cart,fibak,koper,batory,ememe i grajcie xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Kaputos jesteś jebaną ciotą i taką pozostaniesz, czy to grając mixy, esle czy 4fun. Steama masz 2 lata i już wielki kurwa pr0 gamer HAHAHAHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaputos Posted May 20, 2009 Author Report Share Posted May 20, 2009 jak ja jestem ciota to na twoja kulture i styl gry nie ma zadnego okreslenia chyba ze mniej niz ZERO. hmm widze ze z mysleniem u ciebie nie najlepiej , pisalem do Cartmana a nie do ciebie wez se kup jakis plusz ,amfetamine czy cos mam 2 steam i drugiego wam nie dam , za sama kulture drake'a zerowca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Kurwa przecież tego calvina wczoraj jebałem jak chciałem ;o lol? No możliwe ale tu rozmawiają o grze w csa buahahahahhaahahahha! padlem!!!!!!!!!!!! tos dojebal do pieca Cycu mUj wUC Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Widziałeś amfetaminę niedojebie. Jak cie "koledzy" na os wypierdolil na tynk Chuj ci śmieciu do mojej kultury, a co do gry to nie gram dla kurwa niewiadomo jakich przechwałek tylko dla funu. Ogólnie ciekawe kto kurwa normalny wystawia język na końcu zdania, rozmawiając z drugą osobą? Ja ci tu zaraz zmontuje taką piątkę do mixa, że już się w życiu nie pokażesz w obrębie któregokolwiek gracza Wiejskiej, a steama sprzedasz, bo ci będzie wstyd. Chuj mnie obchodzi, że masz 2 steama? Podejrzewam, że nikogo to nie obchodzi, a zerowcu se do starego powiedz, pewnie przyzna ci racje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaputos Posted May 20, 2009 Author Report Share Posted May 20, 2009 hah jaka inteligenta wypowiedz , i to tylko dowodzi jak glupi jestes i jakim debilem sie staniesz :D pytanko znasz jakies inne slowa niz "chuj" i "kurwa" czy tylko twoj slownik sie na nich opiera co 2-3 slowo to te wymienione wyzej epitety , nie sory nie bede pisal tak trudnym jezykiem bo nie zrozumiesz. :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 mam 2 steam i drugiego wam nie dam , za sama kulture drake'a zerowca. BANUJE SIE OSOBE NIE KONTO . PO IP ZAWSZE MOZNA SPRAWDZIC A JEZELI MASZ IP ZMIENNE PO BRAMIE < CALUSKI CIULU> Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Wow błysnąłeś wyszukanym żartem [ Dodano: 2009-05-20, 23:51 ] Oczywiście chodziło o wypowiedź kapiszona [ Dodano: 2009-05-20, 23:52 ] Chuj ci kurwo do tego jakich słów używam. Mogę założyć się o kurewski milion dolarów, że twój zasób słów skończy się przy trzeciej części mojego. Chcesz mędrkować wypierdalaj dziwo na onet, tam cię jebany trollu zrozumieją [ Dodano: 2009-05-20, 23:53 ] Jihad nie mów mu o tym - i tak nie zrozumie. Używa IE to wystarczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 xD pwnage xD [ Dodano: 2009-05-20, 23:58 ] suleq? nie wiesz co mowisz najwidoczniej nie widziales elity in action haha glab usunal posta a ja juz napisalem mu do niego odpowiedz xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaputos Posted May 20, 2009 Author Report Share Posted May 20, 2009 . 1Chuj ci kurwo do tego jakich słów używam. Mogę założyć się o kurewski milion dolarów, że twój zasób słów skończy się przy trzeciej części mojego. Chcesz mędrkować wypierdalaj dziwo na onet, tam cię jebany trollu zrozumieją 2.[ Dodano: 2009-05-20, 23:53 ] Jihad nie mów mu o tym - i tak nie zrozumie. Używa IE to wystarczy po 1 zaloze sie ze ty nic nie osiagniesz wrodzony koks przez neta , wiec co ty w szkole robisz hhmmm siedzisz cicho ??? a i o zasob slownicta hah typie jestes gorszym wiesniakiem zanim cie wyjeli z łona matki. po 2 oryginalny windows xp wiec korzystam z latek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 1 co to kogo obchodzi ze masz oryginalnego winda 2 co do tej gadki ma szkola 3 i o zasob slownicta hah typie jestes gorszym wiesniakiem zanim cie wyjeli z łona matki raczej ty siedzisz cicho w szkole jak juz o niej zaczales skoro nawet zdania poprawnie zlozyc nie potrafisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts