Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Calvin Clain=kaputos

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

koles myslisz ze jestes zajebisty ze grasz na czitach ? . przeciez to bylo widac wszystko juz przy pierwszym razie .. ;/ a teraz 2 raz. na pewno tak nie grasz . a to ze sie wykrecasz tym ze grasz esle 24 na dobe to nie znaczy ze nie masz haxow .. . obejrzyj dokladnie te demko bo watpie ze ktos ogladal ..

Cartman , a czy widziales ze cos pisalem o graniu esl 24h , ????

dajcie demko ;) chce obejrzec :D (a to ze czasami staje w bezruchu to znaczy ze ktos do mnie pisze na steam community a nie ze wylaczam wh czy aim :O:D:D)

Demko chyba krecil Grand bo on mnie zbanowal :D , wiele osob z serwa zebranet moze potwierdzic ze nie mam haxiorkow :D lolek aka maja , anarchy ,malwin, jaca,baku, Hitman, nawet sam admin serwa Drirr :D no i jeszcze likus i raxel :D

Cartman zaloze sie ze kupiles steama 2008-2009 :D bo po twoich wypowiedziach widac ze jestes new playerem w cs'a.(nie tlumacz sie ze grales jeszcze na ns)

Cartman jak taki twardy jestes zbierz 5 i zagramy mixa 4fun bez napiec i takich tam

normalna gierka mr12 lub 15 :D nawet nakrece demko i zamowie HLTV zebyscie mogli mnie ogladac w TV :D

jak ja jestem ciota to na twoja kulture i styl gry nie ma zadnego okreslenia chyba ze

mniej niz ZERO.

hmm widze ze z mysleniem u ciebie nie najlepiej , pisalem do Cartmana a nie do ciebie wez se kup jakis plusz ,amfetamine czy cos ;)

mam 2 steam i drugiego wam nie dam , za sama kulture drake'a zerowca.

Widziałeś amfetaminę niedojebie. Jak cie "koledzy" na os wypierdolil na tynk

Chuj ci śmieciu do mojej kultury, a co do gry to nie gram dla kurwa niewiadomo jakich przechwałek tylko dla funu.

Ogólnie ciekawe kto kurwa normalny wystawia język na końcu zdania, rozmawiając z drugą osobą?

Ja ci tu zaraz zmontuje taką piątkę do mixa, że już się w życiu nie pokażesz w obrębie któregokolwiek gracza Wiejskiej, a steama sprzedasz, bo ci będzie wstyd.

Chuj mnie obchodzi, że masz 2 steama? Podejrzewam, że nikogo to nie obchodzi, a zerowcu se do starego powiedz, pewnie przyzna ci racje.

hah jaka inteligenta wypowiedz , i to tylko dowodzi jak glupi jestes i jakim debilem sie staniesz :P:D:D

pytanko znasz jakies inne slowa niz "chuj" i "kurwa" czy tylko twoj slownik sie na nich opiera co 2-3 slowo to te wymienione wyzej epitety , nie sory nie bede pisal tak trudnym jezykiem bo nie zrozumiesz. :evil:

Wow błysnąłeś wyszukanym żartem

[ Dodano: 2009-05-20, 23:51 ]

Oczywiście chodziło o wypowiedź kapiszona

[ Dodano: 2009-05-20, 23:52 ]

Chuj ci kurwo do tego jakich słów używam. Mogę założyć się o kurewski milion dolarów, że twój zasób słów skończy się przy trzeciej części mojego.

Chcesz mędrkować wypierdalaj dziwo na onet, tam cię jebany trollu zrozumieją

[ Dodano: 2009-05-20, 23:53 ]

Jihad nie mów mu o tym - i tak nie zrozumie. Używa IE to wystarczy :P

.

1Chuj ci kurwo do tego jakich słów używam. Mogę założyć się o kurewski milion dolarów, że twój zasób słów skończy się przy trzeciej części mojego.

Chcesz mędrkować wypierdalaj dziwo na onet, tam cię jebany trollu zrozumieją

2.[ Dodano: 2009-05-20, 23:53 ]

Jihad nie mów mu o tym - i tak nie zrozumie. Używa IE to wystarczy

po 1 zaloze sie ze ty nic nie osiagniesz wrodzony koks przez neta , wiec co ty w szkole robisz hhmmm siedzisz cicho ???

a i o zasob slownicta hah typie jestes gorszym wiesniakiem zanim cie wyjeli z łona matki.

po 2 oryginalny windows xp wiec korzystam z latek

1 co to kogo obchodzi ze masz oryginalnego winda

2 co do tej gadki ma szkola

3

i o zasob slownicta hah typie jestes gorszym wiesniakiem zanim cie wyjeli z łona matki

raczej ty siedzisz cicho w szkole jak juz o niej zaczales skoro nawet zdania poprawnie zlozyc nie potrafisz

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.