Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Jak szybko stracic 1000zl...

komar
 Share

Do przodu czy do tylu ?  

25 members have voted

1. 1. Do przodu czy do tylu ?

• Przejebie wszystko w tydzien
      12
    • Bedzie milionerem i oplaci wszystkie serwery WCH
      13

Recommended Posts

Dziendobry, czesc i czolem. Nie wiecie jak szybko stracic 1000zl ? Mam na to dobry sposob. Bede tutaj podawal co ja tam gram, wplacilem 500zl dostalem 500zl bonusu - przy pomocy kalkulatora latwo obliczyc ze mam razem 1000zl (www.tobet.com tam mozecie dostac 100% bonusu jak ktos grywa w necie, pisze to odrazu zeby mi potem volant nie sapal na pw czy gg). Pierwsze kupony juz niebawem :(

Jak gram ?

#1 Kurs w okolicach 1,6-2,5 (pierw trzeba bonus obrocic po min. kursie 1,6 i to w dublu)

#2 Gram duble - triple

#3 Poki co stawki 30-50-70 zalezy od stanu konta

Ps. Wszelkie pogrozki, wyzwyska itp itd przyjme na klate na pw :D wiec spierdalac do spamerolandii jak macie tu spamowac :D

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jadymy :(

Kupon #1

BK Häcken - IF Elfsborg - over 2,5 2,08

FC Basel - BSC Young Boys - YBB strzeli gola 1,35

Stawka 30zl | AKO 2,81 | Wygrana 84,30zl

Dla nie wtajemniczonych

|BK Häcken - IF Elfsborg| - |over 2,5| |2,08|

|spotkanie| - |typ| |kurs|

taki schemat podawania kuponow :F

oczywiscie ze Orlando, Clevland strasznie sobie z nimi nieradzi chociaz dzieki triple-duble LeBrona dzisiaj wyciagneli u siebie to jednak nie maja oni pomyslu jak zatrzymac Howarda, a jak juz zatrzymaja go to wtedy zaczyna sie atak trójkami :( i w finalowym pojedynku bedzie Kobe vs Howard :D

L.A. Lakers-Denver 6mecz... stan 3:2 dla LA. typ 1 miejsce spotkania Denver...

50 2.45 110,25 :(

Teraz pytanie...Czy ekipa Brayanta jest w stanie zrewanzowac sie rywalom za wczesniejsza porazke na ich parkiecie i przypieczetowac swoje zwyciestwo? Ostatni mecz byl cholernie wyrownany...

tez zauwazylem ze w ofercie czy padnie wiecej pkt niz 208,5 i jestem w 99% pewny ze tak bedzie... kurs 1,85...tylko tak patrzac na to wszystko to za chuj nie wiem co do tego jeszcze dorzucic...w tenisie tez zbytnio nic nie ma...dalbym sharapova ale z nia to roznie bywa....o pilce to jedynie grasschopers ze trafia bramke...^^

mozna tez pomyslec jutro nad pojedynkiem bokserskim...czagajew vs walujew typ 1

Kupon #3

Wisla Kraków - Śląsk Wrocław 1 1,27

Atletico Madrid - UD Almeria 1 1,27

Stawka 70zl | AKO: 1,61 | EWK 112,90

Kupon #4

Górnik Zabrze - Polonia Warszawa X2 1,80

Philadelphia Phillies - Washington Nationals 1 1,57

Stawka 30zl | AKO 2,82 | EWK 84,87

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.