OrLy Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Dostelem bana o Drake bo wygralem gg i z poczatku mnie kickal Co to kurwa ma byc ja pierole jaki zwyczaj jak ktos wygrywa gg to odrazy kick ogarnijcie tych adminow Do Dreaka: Jak ci cos sie nie podoba to spierdalaj kurwa Co ty mi łaskę bedziesz robil 0 zajebany A ban za to ze zaczalem go wyzywac bo mnie wkurwil (bez rodziny bylo ) Widze najs zachowanie adminow aoni podobno przyklad powiini dawac a nie kurwa kickowac innych ze sa lepsi Pozdro ziomek i spierdalaj z tym banem CWELU Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Za tego cwela to Ty sobie mozesz teraz skórka poruszac przed zdjeciem olci, a nie prosic o zdjecie bana. :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 batory morda dać mu un-bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Nie ode mnie ban jebana cioto :F Naucz się kurwa czytać pierdolony zerowcu, potem się za cs'a bierz Cwelu to do mamy Obrażasz za kolejnością każdego jak leci, z tego 2/3 to admini i myślisz, że płazem przejdzie? Dobre :mrgreen: Muaaaah:* Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 haha wiedzialem ze bedzie plakal o tego bana =] po pierwsze primo to nie od drejka tylko ode mnie ;] kick byl za obraze ale widocznie to nie pomoglo i musiales zaczac wrzucac na mnie,drejka, granda i kilku graczy z ct ktorzy sie zaczeli smiac ;] odpocznij przez 7 dni przemysl swoje zachowanie i wroc nawrocony P.S. rozumiem to ze cisnie na siebie 2 graczy ale nie ze 1 cisnie na wszystkich i to z dupy bo dostal kicka :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 przynajmniej gg wygrał :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 są równi i równiejsi to że sa osoby które cisną all to nie znaczy że Ty możesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 bo cisnąc to trzeba umieć;] cisnąc nie równa się obrażać zapamiętaj ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 są równi i równiejsi to że sa osoby które cisną all to nie znaczy że Ty możesz jest taki niepisany punkt regulaminu - jak sie z nami napijesz to mozesz cisnac nawet po starej Granda, w przeciwnym wypadku nihuhu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 jak sie z nami napijesz to mozesz cisnac Dyrek Ty chuju :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Ale, że to stara Granda to jakiś fenomen? Większa od samego Synka Bulby? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Jak sie z nimi nie napijesz to nie możesz cisnąć nawet po mojej starej Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 po twojej nie moze nikt cisnac oprócz mnie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrLy Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 Jak to Dreak zaczal mnie besztac a potem bozostale osoby i co ja mam tego sluchac to ja zaczalem na nich i chuj !! I za to ban najs tam zaczyna sie robib powoli DC z Eltonem na czele Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 kurwa i kolejny co cisnie na DC i eltona a chuja o nich wie... (tak jak ja ale ja wiem wiecej ) ban zostaje temat do zamkniecia ;] i drejk nie zaczynal ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Pierdolisz. Ze tam daja bany z dupy to kazdy wie :F Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrLy Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 A kto niby powiedzual"Wygral ten cwel nowo hucki " MOja stara tak powiedziala cos slabo kolego !! Taki kozak jestes lame moe a taka z ciebie cipka zal mi cie Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 cipka to mow do swoich kolegow z gimnazjum czy 1 liceum ;] nie mam juz nic do powiedzenia...klos das szit Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrLy Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 Bo wiesz ze mam racje i kto zaczal mnie wyzywac Wiem admini zawsze3 razem Bo moze byc wylecial jakbys sie dowiedzieli ze za nic bana dajesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Nie cwel tylko ciul :F Jak się uszy kompotem myję, to się pestki wyjmuje :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrLy Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 ale dl mnie to bylo obrazliwe i do ciebie tez pare slow powiedzialem i BAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Masz kutasie definicje http://pl.wiktionary.org/wiki/ciul Głównie o 1 chodzi :F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brave heart Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Jak się uszy kompotem myję, to się pestki wyjmuje :* hahahah spadłem z krzesła Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrLy Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 zal mi cie i to tak doslownie Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Przestan juz plakac o tego bana!!! ^dni Tobie zostalo i marudzisz...ostrzegalem Ciebie ze jak nie przestaniesz cisnac to zarobisz bana wiec uslyszalem z Twoich ust "no to mnie kurwa banuj" "no dalej czekam ty "pocisk we mnie" i zaraz nie wiem dlaczego na innych graczy za to ze sie smiali z Ciebie. Widze ze drugi furiath lecz od Ciebie jeszcze nie uslyszalem ze sa inne lepsze serwery...moze za 6dni mi to powiesz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts