Szprajcik Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Cytacik: 25-12-07 | Poland | [HeH] Szprajcik | bql | Aimbot |Permanent W I DzieĂ? Â?wiÂ?t wszedÂłem sobie (jak zawsze na WCH, bo gram tam czĂŞsto) i graÂłem sobie, aÂż miÂło. Akcja siĂŞ toczy, ktoÂ? podÂłoÂżyÂł bombĂŞ (de_aztec), biegnĂŞ. StrzeliÂłem do ostatniego delikwenta, dostaÂł head'a. I tutaj do akcji wkroczyÂł pan bql. DostaÂłem perma za rzekome uÂżywanie aimbot'a. Po pierwsze: wiem tylko tyle, Âże to czit, nie wiem do czego sÂłuÂży, tym bardziej NIE MAM i NIE KORZYSTAM z niego. Po drugie: dÂługo gram na serwie WCH, bo gra siĂŞ tutaj fajnie i miÂło. NIGDY nikt mnie nie oskarÂżaÂł o czitowanie. ZostaÂłem wyrzucony bezpodstawnie, bez ostrzeÂżenia. ProszĂŞ o rozpatrzenie sprawy i zdjĂŞcie bana, bym mĂłgÂł kontynuowaĂ? grĂŞ na tym serwie. PS. Jestem wiernym posiadaczem sXe i graczem serwerĂłw udiabelka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Cytacik:DostaÂłem perma za rzekome uÂżywanie aimbot'a. Po pierwsze: wiem tylko tyle, Âże to czit, nie wiem do czego sÂłuÂży .... inglisz pro majster ^^ dziĂŞki za poprawe humoru w niedzielni poranek xD... a co do bana to niech banujÂ?cy powie co i jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Ja wystawiÂłem tego bana. Nie jestem w stanie se przypomnieĂ?, to byÂło na pasterce i byÂłem lekko wstawiony. Jakkolwiek nie jestem w stanie popamiĂŞtaĂ? wszystkich banĂłw z racji tego, Âże banujemy tu ludzi masowo. JeÂ?li popeÂłniÂłem pomyÂłkĂŞ to przepraszam ciĂŞ, jeÂ?li nie wpadniesz prĂŞdzej czy pó¼niej. Pozdrawiam i ban do zdjĂŞcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 No i szybko wyjasnione ps. Kola mocno wyldadol na pasterce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts