kolqa69 Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 demko: http://odsiebie.com/pokaz/3801209---083e.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrAnD Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Wiele osob chcialoby pomoc lapac czitow ale niebardzo wie jak albo zamieszcze informacje o graczu, z ktorymi nic nie da sie zrobic. Przedstawiam wiec procedure.:arrow: 1. Prosimy o pomoc jakiegos admina, kontaktujemy sie przez friends lub gg. Jesli nie ma nikogo, przechodzimy do punktu 2. :arrow: 2. Nagrywamy demo z widoku osoby czitujacej - wchodzimy na specta, w konsoli wpisujemy record cziter i wybieramy odpowiedni widok (first person) i odpowiednia osobe. :arrow: 3. Wpisujemy w konsoli amx_ipx i robimy screena naciskajac F5 lub wpisujac w konsoli snapshot. :arrow: 4. Demo zapisuje sie na dysku w folderze cstrike. Pakujemy je rarem lub zipem i wrzucamy na www.wyslijto.pl lub inny serwer wykluczajac (!) rapidshare i megaupload! :arrow: 5. Zakladamy watek na forum wedlug ponizszego schematu: #Nick: #Data wraz z godzina: #IP (screen amx_ipx): #Link do dema: #Opis podejrzanych akcji wraz z czasem: #Opcjonalnie swoje uwagi Ogarnij się. Cu :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 kolqa69, kiedy (dokladny czas) jest to WH wg. Ciebie? Bo jak dla mnie jest po prostu pare akcji z dupy, GrAnD, sam sie glabie ogarnij. Nawet nie sciagnales tego rar'a a pierdolisz. :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolqa69 Posted June 27, 2009 Author Report Share Posted June 27, 2009 I Runda nagrana: 1:20/1:02 (HE) IV Runda nagrana: 1:25/1:20(skan i jak wlecial przez bramke celownik odrazu na kolesia) Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Buhaha nie ma mnie 1 dzień (słownie: jeden) a ten jebany bronz bierze się za lapanie czitów buhaha dobre sobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Buhaha nie ma mnie 1 dzień (słownie: jeden) a ten jebany bronz bierze się za lapanie czitów buhaha dobre sobie heheh no kuurwa wybuduje mi pomnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Sprawdziliscie chociaz te demo, czy tylko pierdolic glupoty potraficie? :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 no ja nie mam mozliwosci sprawdzenie bo w pracy jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts