Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Niesłuszny ban na 4h od Tealc'a

Guest AbrakadabraToJa
 Share

Recommended Posts

Guest AbrakadabraToJa

Jou

Właśnie dostałem bana od teal'c a nie wiem za co.

Znaczy przypuszczam, że powodem było to, że czegoś nie wylałem.

Wszedłem na server, tealc napisał: "wylac to"

potem dostalem kicka 2 razy

a potem bana na 4 godziny.

Dlaczego nie dostalem zadnego upomnienia?

Wkońcu i tak niewiem co miałem wylać, a ban jest :(

Załączam condump'a

Proszę, o szybkie wyjaśnienie sprawy.

Nie strugaj wariata ze nie wiesz za co dostałeś bana, oprócz tego że ci napisałem żebyś wyłączył muzykę bo pisali do mnie gracze że grac nie można to powiedziałem wyłącz to .... nie poskutkowało, a ponieważ grałeś na nicku P i jest za krótki aby moża było go użyć w AMX to nie mogłem cie zgagować ,dostałeś kika raz nie pomogło, 2 raz nic wiec poradziłem sobie z tobą inaczej i tyle w tym temacie.

Guest AbrakadabraToJa

Raczej nie tyle w tym temacie, nie pisałeś mi nic, żebym wyłączył.

Napisałeś tylko "wylac to"

Moja wina, że do tej pory nie opanowałeś jak widać trudnej sztuki pisania?

Chyba nie mam obowiązku domyślać się co chciałeś napisać.

Reply please.

to widocznie tez przez te jazgotliwe dźwięki które ty uważałeś za muzykę nie słyszałeś albo nie zrozumiałeś jak ci mówiłem żebyś wyłączył no ale skoro nie rozumiesz języka polskiego to już nie mój problem

Guest AbrakadabraToJa

Sound off. <= co ma do tego język polski? :P

Napisałeś "wylac to", dlatego uważam, że ten ban nie jest słuszny, bo nie miałem żadnych podstaw, żeby uznać to za OSTRZEŻENIE lub UPOMNIENIE.

Jazgotliwe, nie jazgotliwe - rzecz gustu.

Guest AbrakadabraToJa

Nie jesteśmy tu po to, żeby ocieniać, kto na kogo się nadaje, tylko po to żeby rozwiązać sprawę bana, a 2 kicki nie dały mi nic do myślenia, bo niecałe 10min temu byłem na wc3, gdzie zacząłeś mnie bez powodu slapować a na końcu dostałem kicka. Więc to kolejny dowód na to że nie miałem podstaw uważać, że było to upomnienie do jakiejkolwiek sytuacji.

Czekam na unbana.

Guest AbrakadabraToJa

Mam 50sekund, z czasem mogę robić co chce, zdążyłbym się tam doturlać tyłem, zabrać hostów, sprawdzić drogę na google maps i dojść do rescue point'a

A co do odzywek to nie było żadnych, poprostu uważam, że chcesz się dowartościować adminem i zdobyć respekt przez slapowanie / kickowanie bogu ducha winnych graczy.

Rozumiem, że jeśli nie będzie unbana to admin może slapować/kickować za nic, i dawać niewyjaśnione bany? Nice.

Czekam...

Guest AbrakadabraToJa

Nie chodzi tu o długość bana, tylko o samo "nadużycie" Tak samo kłóciłbym się o bana na 10minut lub o bana na 7dni. Coś tu chyba jest nie tak, więc czekam na wyjaśnienie.

A co do odzywek to nie było żadnych, poprostu uważam, że chcesz się dowartościować adminem i zdobyć respekt przez slapowanie / kickowanie bogu ducha winnych graczy.

Rozumiem, że jeśli nie będzie unbana to admin może slapować/kickować za nic, i dawać niewyjaśnione bany? Nice.

Czekam...

odezwał się świętoszek z 34 banami .... jak będziesz miał tyle lat co ja to będziemy mogli pogadać o dowartościowywaniu się .. co do odzywek to masz widzę krótka pamięć ..... oj kolego źle z tobą słuch już nie ten pamięć zawodzi czas odstawić CS

Guest AbrakadabraToJa

Liczba banów.. hmm zbieram do 1337, tak dla lansu. Ale to chyba jeszcze nie jest zakazane.

Nadal nie widzę, żadnej swojej zasługi do tego bana.

Ok, więc co tak obelżywego na Ciebie powiedziałem? :P

Aha, i gdyby nie sprawiło Ci to wielkiego problemu, to nie schodź z tematu Bana.

I nigdzie nie pisałem, że jestem święty. :D

Ale jeśli ban się nie należy to mam zamiar się kłócić.

sam zacząłeś coś o dowartościowywaniu się nawijać

wyciąg regulaminu serwera:

Punkt 10. Zabroniony jest flooding - nagiminne pisanie w kolko tej samej rzeczy, puszczanie muzki wbrew woli graczy oraz reklamowanie innych serwerow.

ja nie miałem ochoty tego słuchać oraz kilka innych osób które pisały do mnie na steam że nie można grać.

Jeśli nie zgadzasz sie z tym punktem regulaminu to porozmawiaj z Virusem lub Miśkiem możne dla ciebie zrobią wyjątek.

Ja puki co mam zamiar przestrzegać regulaminu.

Guest AbrakadabraToJa

Od kiedy mowa o DOWARTOŚCIOWANIU SIĘ jest obelgą/obrazą? o_O

Z tego co pamiętam, nikt się nie skarżył.

Wystarczyłoby 1 słowo i było by off.

Masz condump. Cytuj gdzie było napisane, że ktoś się skarżył lub pisał, żeby było wyłączone.

Więc przechodząc do meritum, regulamin nie został złamany / nie zostały nagięte ŻADNE zasady.

pisali do mnie na steam ja mówiłem tobie słownie oraz napisałem (fakt może z literówką) ale tak ciężko się domyśleć o co chodziło ...ty oczywiście nigdy nie zjadasz literek w zdaniach jesteś chodzącym ideałem do którego dowalił się jakiś admin oj biedaku przestań płakać i przyjmij kare z honorem i uniesioną głowa a beczysz tu jak jakaś baba na targu (sorki panie z CS z WCH) was podziwiam .

Guest AbrakadabraToJa

Gracz ma obowiązek domyślać się "Co szanowny Pan Admin miał na myśli"?

Nie wydaje mi się. A jeśli tak, bo widzę, że jesteś biegły w cytowaniu regulaminu, to przytocz może jakiś punkt. :P

Jeśli piszą do Ciebie na steam, to ja raczej tego nie widzę, więc nie wiedziałem że coś jest nie tak.

A jeśli masz takie problemy, z pisaniem i literówkami to może poćwicz coś a nie tylko przy cs siedzisz :D

http://www.kubus.pl/games,18.html

Guest AbrakadabraToJa

@2x up

...i przyjmij kare z honorem i uniesioną głowa a beczysz tu jak jakaś baba na targu...

Nikt tu nie beczy, tylko jeśli zasady mają być przestrzegane, to dlaczego jakiś admin ma je naginać. Dlaczego mam przyjąć karę, za coś czego nie zrobiłem / coś co nie zostało jasno określone. Może nie jestem chodzącym ideałem, ale jestem naprawdę blisko.

Gracz ma obowiązek domyślać się "Co szanowny Pan Admin miał na myśli"?

Nie wydaje mi się. A jeśli tak, bo widzę, że jesteś biegły w cytowaniu regulaminu, to przytocz może jakiś punkt. :P

Jeśli piszą do Ciebie na steam, to ja raczej tego nie widzę, więc nie wiedziałem że coś jest nie tak.

A jeśli masz takie problemy, z pisaniem i literówkami to może poćwicz coś a nie tylko przy cs siedzisz :D

http://www.kubus.pl/games,18.html

jestes idiota;] ktos walnal literowke a ty teraz to wypominasz skoro sie tego nie domysliles to na serio cos z toba nie tak;]

skoncz z cs wez sie za nauke poza cs tez jest swiat;]

Guest AbrakadabraToJa

@2x up.

no i widzę czytanie tez zawodzi przeczytaj kilka moich postów wyżej tam mam zacytowany regulamin

chodziło mi o cytat do

" Gracz ma obowiązek domyślać się "Co szanowny Pan Admin miał na myśli"? "

[ Dodano: 2009-06-27, 23:05 ]

@rzotkiewa

Nie chcę być niekulturalny, ale jeżeli nie znasz sprawy to po co się wcinasz? :P

Rozumiem, że każdy może wstawić jakąś literówkę, ale zazwyczaj każdy się potem poprawia.

Dlatego też nie widzę powodu dla którego wyzywasz mnie od "idioty"

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.