śmierdzę kupą Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Przykładny Pan admin - slapowanie za namiot na serverze 4fun. Czego to ma byc przykładem ?? -Moze nie wiesz na jakim servie masz H@ ? (to jest kurwa 4fun) -Moze chcesz pokazac jaki kozak z Ciebie aka BÓG ? -Moze Ci sie nudzi i bawisz sie kosztem innych graczy za pomoca AMX ? Jednym slowem zal. Jesli to bylo dla Ciebie taki 4fun to moj text rowniez. A to ze Ci pisze na steamie ześ jest ciota to ma chuj do przedłużania bana bo to kurwa nie na servie Ci cisne. Wiec zastanow sie po chuj mosz tego adma bo wydaje mi sie ze po to by sie dowartosciowac ! Over. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AbrakadabraToJa Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 POPIERAM!~Sama prawda Niestety tu połowa ma adma, żeby się dowartościować np. tealc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 zdjac mu bana, zostal sprowokowany moim zdaniem troche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
razoreek Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 jesli zostal sprowokowany to nalezy sie unban albo skrocenie. Popieram Sadnessa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 no, wreszcie afera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AbrakadabraToJa Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 była wczoraj afera to zamknąłeś ;x Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrAnD Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 -Moze chcesz pokazac jaki kozak z Ciebie aka BÓG ? N1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Yeah, haja. No to jedziemy... Przykładny Pan admin - slapowanie za namiot na serverze 4fun.Zapomniales wspomniec, ze siedziales na teksturze... I w tym momencie moglbym olac kolejne pytania i zamknac temat, ale odpowiem... :-> -Moze nie wiesz na jakim servie masz H@ ? (to jest kurwa 4fun)Ten tego no... chyba na kazdym?-Moze chcesz pokazac jaki kozak z Ciebie aka BÓG ?No kozaka raczej nie zgrywam, Boga tym bardziej,-Moze Ci sie nudzi i bawisz sie kosztem innych graczy za pomoca AMX ?Pewnie, przeciez ja tak zawsze robie, kazdy Ci potwierdzi! Jesli to bylo dla Ciebie taki 4fun to moj text rowniez.Jezdzenie po rodzicach dla mnie wcale nie jest fun,A to ze Ci pisze na steamie ześ jest ciota to ma chuj do przedłużania bana bo to kurwa nie na servie Ci cisne.A mi obojetne gdzie cisniesz, ale cisniesz. W nagrode masz 4day'sa. ;-) Wiec zastanow sie po chuj mosz tego adma bo wydaje mi sie ze po to by sie dowartosciowac !No tak zastanowmy sie, hmm... Bo to moje i staram sie tu trzymac porzadek? A dowartosciowywujesz to sie Ty jezdzac innym po rodzicach jak 14 letnie dziecko, lub wyzywajac ludzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 Zapomniales wspomniec, ze siedziales na teksturze... I w tym momencie moglbym olac kolejne pytania i zamknac temat, ale odpowiem... :-> Buhahahaha nie wiedzialem ze skrzynka na respie terro na D2 to textura... Pewnie, przeciez ja tak zawsze robie, kazdy Ci potwierdzi! No własnie z opinii innych to sie potwierdza. Jezdzenie po rodzicach dla mnie wcale nie jest fun, Interpretacja textu czytanego u Ciebie leży. cyt. "misiek Twoja stara tez jest taka fest gruba?" to jest pojazd na rodzine ;>?? Umisz czytac ? Jak juz to to jest pojazd na to ze tys jest gruby. A co do Twojej starej to nie sugeruje tylko pytam, tym bardziej ze jej na oczy nie widzialem. A mi obojetne gdzie cisniesz, ale cisniesz. W nagrode masz 4day'sa. ;-) No własnie ale wykraczasz po za swoje obowiazki. Dajesz na 1h to jest na 1h a nie ze sobie przedłuzasz bo zgasil Ci ktos na friends argumentami... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 poki co 1:0 dla Miska ja generalnie sram na ten temat i wcale nie zamierzam nikogo bronic, jakkolwiek wkurwilbym sie jakby mi ktos wypominal, co nalezy do moich obowiazkow a co nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Jezdzenie po rodzicach dla mnie wcale nie jest fun, Interpretacja textu czytanego u Ciebie leży. cyt. "misiek Twoja stara tez jest taka fest gruba?" to jest pojazd na rodzine ;>?? Umisz czytac ? Jak juz to to jest pojazd na to ze tys jest gruby. A co do Twojej starej to nie sugeruje tylko pytam, tym bardziej ze jej na oczy nie widzialem Tak, dla mnie to jest pojazd na rodzine,A mi obojetne gdzie cisniesz, ale cisniesz. W nagrode masz 4day'sa. ;-) No własnie ale wykraczasz po za swoje obowiazki. Dajesz na 1h to jest na 1h a nie ze sobie przedłuzasz bo zgasil Ci ktos na friends argumentami...Wykroczyc to dopiero moge, ale tego raczej nie chcesz ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 widziales ten text ? to jest pojazd po starszych ? zastanow sie... INTERPRETACJA TEXTU KURWA!? "misiek Twoja stara tez jest taka fest gruba?" to jest pojazd ? kiedy ja jej na oczy nei widzialem po za tym to nie jest stwierdzenie tylko zapytanie kurwa.... litosci... analfabetyzm.pl nie rob z nas idiotow prosze... teraz bedziemy rozpatrywac to co napisales przez pryzmat gramatyki, bedziemy zastanawiac sie czym bylo to zdanie - pojazdem, pytaniem retorycznym czy wierszem lirycznym? Kazdy interpretuje tekst na swoj sposob, ja podbnie jak wiekszosc 'ankietowanych' uznalaby tekst za obraze. Nie o gramatyke ale o intepretacje czytanego tekstu tu idzie wiec dalej jestes w dupie ze swoim argumentem Napiszesz, ze nie chciales obrazic? chciales tylko zapytac? Stalo sie, jest mi przykro. Nie chciales ale wyszlo jak zawsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 Moim zdaniem to byl tylko pretext by udupic kogos na tydzien... pokazac innym ze jest sie elo pro i teraz sedes dostaje bana. Na servie padaja pociski na starych co 30 sec. i nikt nie reaguje. Watpie by Cie to urazilo w jakis sposob bo niejednokrotnie mowilesl ze tego typu texty kolo chuja ci lataja? Wiec po chuj ban ;> Jesli zawiniles i ja zawinilem 1:1 = ban nie potrzebny = unban. over. Po chuj sie w ogole sprzeczac. O_o Wystarczy troche samokrytyki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Ja reaguje. Ban zostaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Wystarczy troche samokrytyki. Tobie najbardziej jej brak. Moim zdaniem to byl tylko pretext by udupic kogos na tydzien... pokazac innym ze jest sie elo pro i teraz sedes dostaje bana. tydzien ma 7 dni a nie 4. Na servie padaja pociski na starych co 30 sec. i nikt nie reaguje. przewaznie dotyczy to ludzi, ktorzy sie znaja z reala badz pozwalaja sobie na takie teksty w obie strony. Watpie by Cie to urazilo w jakis sposob bo niejednokrotnie mowilesl ze tego typu texty kolo chuja ci lataja? mnie osobiscie to nie obraza, ale ja nie jestem Misiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 Niech wypowiedza sie inni gracze co sadza o calej sytuacji... Nie zamykac. btw. mnie osobiscie to nie obraza, ale ja nie jestem Misiek. bo to nie do Ciebie bylo skierowane ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Niech wypowiedza sie inni gracze co sadza o calej sytuacji... moga sie wypowiadac tylko mi by te wypowiedzi lataly kolo wacka zwazywszy na fakt, ze nie obraziles graczy tylko Miska. I tak jak wspominales o samokrytyce - nabierz jej przede wszystkim w stosunku do siebie, bo nie 'wypowiedzi innych graczy' a zwykla skrucha i mniej lub bardziej szczere przepraszam ma w tym przypadku wieksza sile przebicia. bo to nie do Ciebie bylo skierowane ;] wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 tydzien ma 7 dni a nie 4. Szczegó Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 ojoj, myslalem ze dostales na 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 POPIERAM!~Sama prawdaNiestety tu połowa ma adma, żeby się dowartościować np. tealc Ty się dziecko lepiej zamknij i mnie nie wkurwiaj do końca bo dziś nie ma takiego poczucia humoru żeby się z tobą droczyć . Na początek odpoczniesz sobie 7 dni a potem się zobaczy co z tobą zrobić. A co do sedesa to samo nazwanie Matki Starą już jest obraźliwe(ciekawy jestem czy do swojej tak wołasz) może tego jeszcze nie rozumiesz bo za młody jesteś ale jak będziesz miał rodzinę i przyjdzie ci syn i powie gdzie stara to ciekawe czy się uśmiechniesz czy mu jebniesz za takie słowa no chyba że jesteś patologia i u ciebie to normalne ale wątpię w to . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NASior Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Ja to bym napierdalal takich pokrzywami az spuchna i zrozumieja ze admini sa od utrzymania porzadku a nie ze jak ktos popelni blad to nagle naduzywamy admina, wezcie sie zastanowcie, a poza tym jak Wam nie pasuje to jest w chuj fest innych serwerow na ktorych mozna grac, nie tylko WCH jest pamietajcie albo Wy sie przystosujecie do regulaminu albo wypad to jest proste chyba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 POPIERAM!~Sama prawdaNiestety tu połowa ma adma, żeby się dowartościować np. tealc Ty się dziecko lepiej zamknij i mnie nie wkurwiaj do końca bo dziś nie ma takiego poczucia humoru żeby się z tobą droczyć . Na początek odpoczniesz sobie 7 dni a potem się zobaczy co z tobą zrobić. A co do sedesa to samo nazwanie Matki Starą już jest obraźliwe(ciekawy jestem czy do swojej tak wołasz) może tego jeszcze nie rozumiesz bo za młody jesteś ale jak będziesz miał rodzinę i przyjdzie ci syn i powie gdzie stara to ciekawe czy się uśmiechniesz czy mu jebniesz za takie słowa no chyba że jesteś patologia i u ciebie to normalne ale wątpię w to . Ok zgodze się z Toba, ale czy w kazdym poscie musisz podkreslac to ile masz lat ;>? Przyjęło sie ze mowi sie stara w slangu podwórkowym, serverowym etc. Nie mam na to wytlumaczenia. btw. Ja to bym napierdalal takich pokrzywami az spuchna i zrozumieja ze admini sa od utrzymania porzadku a nie ze jak ktos popelni blad to nagle naduzywamy admina, wezcie sie zastanowcie, a poza tym jak Wam nie pasuje to jest w chuj fest innych serwerow na ktorych mozna grac, nie tylko WCH jest pamietajcie albo Wy sie przystosujecie do regulaminu albo wypad to jest proste chyba. tyle ze to najpierw admin popełnił bład slapujac mnie bezpodstawnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 nasior japson bo to ze masz adma od jakiegos czasu nie upawaznia Ciebie do napinania sie ;] ciekawe ze jak byles "nikim" to siedziales cicho i nawet popierales takich graczy wiec teraz morda a nie lizesz dupe miskowi =] eot co do sadnessa skrocic do tych 4dni i closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Sadness każdy adm jest inny do Juvego jak byś wrzucił na jego starą to by się jeszcze z tego śmiał i sam ją zjechał a potem odpowiedział by ci ciętą ripostą (przynajmniej dla niego ), Misek się wkurwił dał ci bana i go przedłużył prawdę powiedziawszy nie dziwie mu się bo mnie wrzuty na moją matkę też by wkurwiły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 Admin wg. mojego mniemania jest malo zdecydowany jesli bana na 1h po pozniejszym przetoczeniu argumentow zmienia na 7 dni... Trza bylo zostawic 1h i nie bylo by calego tego balaganu. Co do tej obrazy jeszcze... to po texcie przetoczonym przeze mnie na serverze dostalem 1h.. jak wczesniej wspomnialem (niby za obraze rodziny)... Ban zostal przedłużony po tym jak napisalem miskowi na friends ze bawi sie admem i nazwalem go "ciota". Dzialo sie to po za serverem wiec dlaczego admin wykorzystuje swoją "wyższość" do zalatwiania prywatnych spraw ;>? Zostalem wyprowadzony z rownowagi, wqrwia mnie to gdy admin slapuje dla zabawy, podpala, etc. Nie taka jego rola. To co napisalem nie bylo po to by obrazic rodzine czy cos w tym stylu bo nawet gdy wczytasz sie w ten text i zinterpretujesz to nie sposob zauważyć ze obraza bezposrednia to nie jest. Jesli urazilem ok. Sry. Mam nadzieje również ze next time admin zastanowi sie 2 razy nad tym na jakim serverze zarządza i nie bedzie sie bawic czyimś kosztem bo ma się za boga... I tak wiem ze mimo przedstawionych argumentów czas trwania bana nie zmaleje bo : -Podważyłem zdanie admina ? -Uraziłem jego dumę ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts