śmierdzę kupą Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Mam chyba prawo do wypowiedzi... Dlaczego blokujecie temat w trakcie trwania wymiany zdan ? Chyba po to jest forum zeby kazdy sie wypowiedzial a nie by mod. mogl zajebac pointe nie odnoszaca sie jednoznacznie do tematu i zamknac ;F Zablokowaliscie temat bo mialem racje ;> ! Po za tym vx po to jest forum by przypomniec co nalezy do obowiazkow a co nie. Bo jesli ktos juz mowi ze jego zadaniem jest pilnowanie porządku to niech przestrzega rowniez inne zasady. Jesli zawinilem ?ok ale zostalem sprowokowany bezmyslnym nadużyciem amx. btw. dlaczego pietras dostal bana na forum ;> prosze o wyjasnienie. kropka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Po za tym vx po to jest forum by przypomniec co nalezy do obowiazkow a co nie. w takim razie na forum powinienem tez przypominac o regulaminie, kulturze osobistej et cetera. prawda jest taka, ze z zalozenia popuscilismy pasa, olewalismy umiarkowane chamstwo i inwektywy ale kazdy z nas ma granice, ktorej nikomu nie wolno przekroczyc. Miska granica sa pojazdy na rodzicow. Proste. Pietras? Nie wiem czemu dostal bana ale nie raz mi odszczekiwal jak ostatni szmaciarz, zachowywal sie jak pro elo mastah CS wiec pewnie za to wyrwal. Co do samego tematu to racje bym wyposrodkowal - nie piles z Miskiem zeby wrzucac mu na starszych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted June 28, 2009 Author Report Share Posted June 28, 2009 Po za tym vx po to jest forum by przypomniec co nalezy do obowiazkow a co nie. w takim razie na forum powinienem tez przypominac o regulaminie, kulturze osobistej et cetera. prawda jest taka, ze z zalozenia popuscilismy pasa, olewalismy umiarkowane chamstwo i inwektywy ale kazdy z nas ma granice, ktorej nikomu nie wolno przekroczyc. Miska granica sa pojazdy na rodzicow. Proste. Pietras? Nie wiem czemu dostal bana ale nie raz mi odszczekiwal jak ostatni szmaciarz, zachowywal sie jak pro elo mastah CS wiec pewnie za to wyrwal. Co do samego tematu to racje bym wyposrodkowal - nie piles z Miskiem zeby wrzucac mu na starszych. widziales ten text ? to jest pojazd po starszych ? zastanow sie... INTERPRETACJA TEXTU KURWA!? "misiek Twoja stara tez jest taka fest gruba?" to jest pojazd ? kiedy ja jej na oczy nei widzialem po za tym to nie jest stwierdzenie tylko zapytanie kurwa.... litosci... analfabetyzm.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 I na chuj zjebie otwierasz kolejny temat? Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 widziales ten text ? to jest pojazd po starszych ? zastanow sie... INTERPRETACJA TEXTU KURWA!? "misiek Twoja stara tez jest taka fest gruba?" to jest pojazd ? kiedy ja jej na oczy nei widzialem po za tym to nie jest stwierdzenie tylko zapytanie kurwa.... litosci... analfabetyzm.pl nie rob z nas idiotow prosze... teraz bedziemy rozpatrywac to co napisales przez pryzmat gramatyki, bedziemy zastanawiac sie czym bylo to zdanie - pojazdem, pytaniem retorycznym czy wierszem lirycznym? Kazdy interpretuje tekst na swoj sposob, ja podbnie jak wiekszosc 'ankietowanych' uznalaby tekst za obraze. Nie o gramatyke ale o intepretacje czytanego tekstu tu idzie wiec dalej jestes w dupie ze swoim argumentem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts