furiath Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 dostalem bana na 10 godzin - zgadzam sie, zasluzylem bo wyzwalem Miska i o to nie mam pretensji. Tylko Misiek dlaczego pozniej gdy juz nie gralem na serverze przedluzyles mi tego bana z 10h na 365dni ? z przyczyna : wiek i obraza wtf ? Misiek cos Ci powiem.. nie jestem winny temu czy mam lat 15 czy 25, a za wiek to musialbys conajmniej jeszcze ze 100 osob zbanowac na tym serverze. obraza to druga sprawa... powiedzialem komus zeby ustawil sobie interp i rate [gdy sie nie ruszal jebnalem mu w glowe a on zyl ] po czym Ty napisales: "zamknij morde jebancu smarkowaty" (czy cos w tym rodzaju) ... ja Ci tylko odpowiedzialem: "zamknij morde jebancu gruby, bo z toba nie gadam" i bylo 10h w pelni zasluzone.. prosze, abys mi wyjasnil za co te przedluzenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 zapomniales dodac, ze 'jak tak dalej pojdzie to bedziemy grac z miskiem 1on1'. pisales to we wszystkich ostatnich postach, teraz pominales Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 to pisalem wczoraj Adamie a bana mam juz chyba 4 dni wiec to nie ma nic do rzeczy teraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 prosze, abys mi wyjasnil za co te przedluzenie Furiath 1 twoje słowo mam go zabić? Ten cwel o nicku M. (bez nazwisk) dawał mi tak jak tobie z 50 razy tyle ze ja od razu perm ;p Te wiejskie swienie sa za mili i zaraz zdejma ci tego bana a jak nawet nie zrobią tego to pewnie będzie jakiś res serva i usuną sie wszystkie bany/permy itd itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 nie nie masz go zabic ja chce tylko wiedziec za co mi to dal bo dla mnie przyczyna wiek to jest paranoja wiek? cartman jest w moim wieku a ma adma hahaha .. troche dziwne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 ALL AND ALL U're JUST A !!! ANOTHER BRICK IN THE WALL OD paru cegiel nie zawalisz familoka ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 niedlugo dojdzie do tego, ze z miskiem nie bedziemy mogli dac zadnego bana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 ja moze poczekam az sie misiek zjawi i mi odpisze bo virus z toba gadac to tak jakbym gadal z moim psem - totalny bezsens :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 CRY ME A RIVER !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Misiek sie pomylil, do 16tki brakuje 2 lat. :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 cartman jest w moim wieku a ma adma siema :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 cartmen opierdala berło admina wiec to jest inna sprawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 skrócie mu tego bana do miesiąca lub 7 daysa bo się chłopak załamie i będzie niedługo w uwadze 14latek z Rudy Śląskiej grający w cs na nicku Furiath popełnił samobójstwo .,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Furiath, jesli zrobisz Miskowi laurke i dostarczysz mu ja osobiscie dostaniesz calkowity unban. Daleko nie masz. Laurka ma byc na paoierze, Misiek lubi kwiaty wiec powinny dominowac takowe motywy. Ponadto mozesz narysowac baranka na znak Twojej pokory. Oczywiscie baranek lubi trawe i sloneczko wiec wszystko to ladnie polacz. Laurka ma byc z kartki papieru formatu a4 co po zlozeniu da otwierana alurke a5. Na okladce ma byc tlustym drukiem napisane "Drogi Przemku" i stokrotka. Do kolorystyki sie nie mieszam liczac na Twoja inwencje. Wiec furiath - Twoj los jest w Twoich rekach ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 nie zrobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 ja zrobiłem dla granda i cyca to i on może dla Miśka :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 ja zrobie dla ewy za te wszystkie wciepy xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Ja pierdole już to sobie wyobrażam ..........a Misiek potem opierdoli ja na allegro za grubą kasę i będziemy mieli serwery za free do końca roku ...... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 ja zrobie dla ewy za te wszystkie wciepy xD a ja dla janiny ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Tylko Misiek dlaczego pozniej gdy juz nie gralem na serverze przedluzyles mi tego bana z 10h na 365dni ? z przyczyna : wiek i obraza wtf ?Dokladnie to co napisalem w powodzie: wiek, masz 14 lat, cs ryje mozg wiec odpusc sobie ta gre, bynajmniej do 16 urodzin; obraza, na serwerze jak i na steam'ie.za wiek to musialbys conajmniej jeszcze ze 100 osob zbanowac na tym serverze.I zbanuje, podaj ich steamid, bedzie latwiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luol:) Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Furiath, jesli zrobisz Miskowi laurke i dostarczysz mu ja osobiscie dostaniesz calkowity unban. Daleko nie masz. Laurka ma byc na paoierze, Misiek lubi kwiaty wiec powinny dominowac takowe motywy. Ponadto mozesz narysowac baranka na znak Twojej pokory. Oczywiscie baranek lubi trawe i sloneczko wiec wszystko to ladnie polacz. Laurka ma byc z kartki papieru formatu a4 co po zlozeniu da otwierana alurke a5. Na okladce ma byc tlustym drukiem napisane "Drogi Przemku" i stokrotka. Do kolorystyki sie nie mieszam liczac na Twoja inwencje.Wiec furiath - Twoj los jest w Twoich rekach ! padłam brawo Adaś swoja droga prawda jest taka ze jak za wiek to niepotrzebnie ten ban.. bo na prawde by trzeba bylo w ciul ludzi pobanowac.. takie moje zdanie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 swoja droga prawda jest taka ze jak za wiek to niepotrzebnie ten ban.. bo na prawde by trzeba bylo w ciul ludzi pobanowac.. takie moje zdanie..Nie lubie sie powtarzac, ale chyba musze. I zbanuje, podaj ich steamid, bedzie latwiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 swoja droga prawda jest taka ze jak za wiek to niepotrzebnie ten ban.. bo na prawde by trzeba bylo w ciul ludzi pobanowac.. takie moje zdanie..Nie lubie sie powtarzac, ale chyba musze. I zbanuje, podaj ich steamid, bedzie latwiej. i wy sie mi dziwicie ze ja o nim takie rzeczy pisze :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 swoja droga prawda jest taka ze jak za wiek to niepotrzebnie ten ban.. bo na prawde by trzeba bylo w ciul ludzi pobanowac.. takie moje zdanie..Nie lubie sie powtarzac, ale chyba musze. I zbanuje, podaj ich steamid, bedzie latwiej. i wy sie mi dziwicie ze ja o nim takie rzeczy pisze :> A Ty spieprzaj ze swoim spamem dwulicowcu bo zgarniesz warny i sie skonczy babci sranie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 I zbanuje, podaj ich steamid, bedzie latwiej. nareszcie kurwa moje modly zostaly wysluchane ... stop piskom na talku ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts