Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

niesluszny ban na rok

Recommended Posts

dostalem bana na 10 godzin - zgadzam sie, zasluzylem bo wyzwalem Miska i o to nie mam pretensji. Tylko Misiek dlaczego pozniej gdy juz nie gralem na serverze przedluzyles mi tego bana z 10h na 365dni ? z przyczyna : wiek i obraza :D wtf ? Misiek cos Ci powiem.. nie jestem winny temu czy mam lat 15 czy 25, a za wiek to musialbys conajmniej jeszcze ze 100 osob zbanowac na tym serverze. obraza to druga sprawa...

powiedzialem komus zeby ustawil sobie interp i rate [gdy sie nie ruszal jebnalem mu w glowe a on zyl :D] po czym Ty napisales: "zamknij morde jebancu smarkowaty" (czy cos w tym rodzaju) ... ja Ci tylko odpowiedzialem: "zamknij morde jebancu gruby, bo z toba nie gadam" i bylo 10h w pelni zasluzone..

prosze, abys mi wyjasnil za co te przedluzenie :O

prosze, abys mi wyjasnil za co te przedluzenie :D

Furiath 1 twoje słowo mam go zabić?

Ten cwel o nicku M. (bez nazwisk) dawał mi tak jak tobie z 50 razy tyle ze ja od razu perm ;p Te wiejskie swienie sa za mili i zaraz zdejma ci tego bana a jak nawet nie zrobią tego to pewnie będzie jakiś res serva i usuną sie wszystkie bany/permy itd itp :D

Furiath, jesli zrobisz Miskowi laurke i dostarczysz mu ja osobiscie dostaniesz calkowity unban. Daleko nie masz. Laurka ma byc na paoierze, Misiek lubi kwiaty wiec powinny dominowac takowe motywy. Ponadto mozesz narysowac baranka na znak Twojej pokory. Oczywiscie baranek lubi trawe i sloneczko wiec wszystko to ladnie polacz. Laurka ma byc z kartki papieru formatu a4 co po zlozeniu da otwierana alurke a5. Na okladce ma byc tlustym drukiem napisane "Drogi Przemku" i stokrotka. Do kolorystyki sie nie mieszam liczac na Twoja inwencje.

Wiec furiath - Twoj los jest w Twoich rekach !

Tylko Misiek dlaczego pozniej gdy juz nie gralem na serverze przedluzyles mi tego bana z 10h na 365dni ? z przyczyna : wiek i obraza :D wtf ?
Dokladnie to co napisalem w powodzie: wiek, masz 14 lat, cs ryje mozg wiec odpusc sobie ta gre, bynajmniej do 16 urodzin; obraza, na serwerze jak i na steam'ie.
za wiek to musialbys conajmniej jeszcze ze 100 osob zbanowac na tym serverze.
I zbanuje, podaj ich steamid, bedzie latwiej.

Furiath, jesli zrobisz Miskowi laurke i dostarczysz mu ja osobiscie dostaniesz calkowity unban. Daleko nie masz. Laurka ma byc na paoierze, Misiek lubi kwiaty wiec powinny dominowac takowe motywy. Ponadto mozesz narysowac baranka na znak Twojej pokory. Oczywiscie baranek lubi trawe i sloneczko wiec wszystko to ladnie polacz. Laurka ma byc z kartki papieru formatu a4 co po zlozeniu da otwierana alurke a5. Na okladce ma byc tlustym drukiem napisane "Drogi Przemku" i stokrotka. Do kolorystyki sie nie mieszam liczac na Twoja inwencje.

Wiec furiath - Twoj los jest w Twoich rekach !

padłam :( brawo Adaś :D swoja droga prawda jest taka ze jak za wiek to niepotrzebnie ten ban.. bo na prawde by trzeba bylo w ciul ludzi pobanowac.. takie moje zdanie..

swoja droga prawda jest taka ze jak za wiek to niepotrzebnie ten ban.. bo na prawde by trzeba bylo w ciul ludzi pobanowac.. takie moje zdanie..
Nie lubie sie powtarzac, ale chyba musze. I zbanuje, podaj ich steamid, bedzie latwiej.

i wy sie mi dziwicie ze ja o nim takie rzeczy pisze :>

swoja droga prawda jest taka ze jak za wiek to niepotrzebnie ten ban.. bo na prawde by trzeba bylo w ciul ludzi pobanowac.. takie moje zdanie..
Nie lubie sie powtarzac, ale chyba musze. I zbanuje, podaj ich steamid, bedzie latwiej.

i wy sie mi dziwicie ze ja o nim takie rzeczy pisze :>

A Ty spieprzaj ze swoim spamem dwulicowcu bo zgarniesz warny i sie skonczy babci sranie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.