Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

To juz przestaje być śmieszne.

Recommended Posts

29 czerwca 2009

15:52 - VirusX [ wiejska-chata.pl ]: czesc

15:53 - VirusX [ wiejska-chata.pl ]: jestes?

15:55 - ~haJa`sadness: ta

15:55 - ~haJa`sadness: slucham

15:55 - VirusX [ wiejska-chata.pl ]: kto Ci zdjal bana?

15:55 - ~haJa`sadness: myslalem ze Ty

15:55 - VirusX [ wiejska-chata.pl ]: nie, nie ja

15:55 - ~haJa`sadness: hm

15:55 - ~haJa`sadness: no to nei wiem

15:56 - ~haJa`sadness: wczoraj w nocy ktos skrocil

15:56 - VirusX [ wiejska-chata.pl ]: nie obraz sie ale w zwiazku z tym, ze ktos go zdjal jestem zmuszony dac Ci perma

15:56 - VirusX [ wiejska-chata.pl ]: sorry winnetou

15:56 - ~haJa`sadness: i mialem do rana

15:56 - ~haJa`sadness: lol ;>?

15:56 - VirusX [ wiejska-chata.pl ]: jak delikwent sie przyzna to ban wroci do pierwotnej postaci

15:56 - ~haJa`sadness: z jakiej racji ?

15:56 - VirusX [ wiejska-chata.pl ]: z takiej o.

15:56 - ~haJa`sadness: O_o

15:56 - ~haJa`sadness: moze misiek zdjal

15:57 - VirusX [ wiejska-chata.pl ]: nie chce mi sie kopac w logach

15:57 - VirusX [ wiejska-chata.pl ]: nie, misiek nie zdjal

15:57 - ~haJa`sadness: bo ok 12 w nocy mialem do konca bana 6h

15:57 - ~haJa`sadness: wiec ktos musial skrocic myslalem ze Ty

15:57 - ~haJa`sadness: bo bylo to chwile po tym jak rozmawialismy na friends

15:58 - ~haJa`sadness: po za tym co ja za to moge ?

15:58 - ~haJa`sadness: z jakiej racji perm ;>

15:58 - VirusX [ wiejska-chata.pl ]: no nic nie mozesz dlatego przepraszam :D

15:58 - VirusX [ wiejska-chata.pl ]: pa

15:58 - ~haJa`sadness: Twoim zadaniem jest angazowanie kompetentnych osob na adminow

15:58 - ~haJa`sadness: i Ty powinienes pilnowac swojego interesu nie ja.

15:58 - VirusX [ wiejska-chata.pl ]: spierdalaj :( nie bedziesz mi mowil co jest moim zadaniem a co nie

15:58 - ~haJa`sadness: dlaczego ja mam na tym tracic ?

15:59 - VirusX [ wiejska-chata.pl ]: bo zycie jest w chuj niesprawiedliwe

16:00 - VirusX [ wiejska-chata.pl ]: zawsze mozesz napisac temat tyle ze ja uparty jestem i zawsze postawie na swoim

16:00 - VirusX [ wiejska-chata.pl ]: pozdrawiam.

O_o prosze.

otwieram temat cobyscie mogli komentowac. Tym razem to nie sa zarty, skoro macie czelnosc skracac nasze bany to niech chlopak cierpi.

druga kwestia jest taka, ze juz dawno pisalismy, wymienialismy w regulaminie, ze banujemy osoby a nie konta - rzecz sie tyczy cziterow. Sadnessa zlapalismy kiedys, pozniej zlapal go VAC a ze takie mamy zasady to ban zostaje - czy to sie komus podoba czy nie.

Z gory uprzedzam, ze w zaden sposob nie czuje sie jakis dowartosciowany, nie mam syndromu Boga i mam wyjebane na ludzi, ktorzy tak mysla. Mamy takie a nie inne zasady - sorry Winnetou.

Nie kminie tylko czemu sedes dostal perma za jakiegos cwaniaczka ktory skrocil/zdjal nieswojego bana
poniewaz to jedyny sposob by sie przyznal... oczywiscie jak to zrobi to nie omieszkamy odebrac mu flag. Poza tym jak juz pisalem, za czity banujemy osoby a nie konta.

Jak sie przyzna - sedes ma perma, jak sie nie przyzna - sedes ma perma, co ty bys zrobil :-D

Poza tym jak juz pisalem, za czity banujemy osoby a nie konta.

Juz wspominalem 2-3 tygodnie temu w jednym z tematow, ze troche brak w tym konsekwencji.

Jak sie przyzna - sedes ma perma, jak sie nie przyzna - sedes ma perma, co ty bys zrobil
liczyl na to ze sedes go wyda.
Juz wspominalem 2-3 tygodnie temu w jednym z tematow, ze troche brak w tym konsekwencji.
widocznie to pominalem, w tym przypadku konsekwencji stalo sie za dosc.

teraz to i tak mu sie to nie oplaci, pomijam to czy rzeczywiscie nie wie kto to zrobil.

ja tam mam wyjebane, ale powinniscie troche poluzowac pasa. sracie do wlasnej piaskownicy, wolno wam, ale kto sie bedzie potem w gownie z nami bawil :( pamietajcie ze nie tylko wy utrzymujecie serwer, nie wiem jak duzy wklad (poza obowiazowymi skladkami) maja inni, ale gdybym doplacal do tego biznesu wieksza salate, to bym sie wkurwil

ale dopoki nikt sie nie dopierdoli do mnie to zachowam dystans.

szczerze watpie ze kubol haxil ;p jak by haxil caly czas to wczesniej by go juz ktos dojebal a ten ciul z poznania gra caly czas praktycznie tak samo nie gorzej ni slabiej

a tak btw. syndrom boga to przez moja grupe ;] nie bier tego do sia posladek ;]

[ Dodano: 2009-06-29, 23:33 ]

watpie zeby nawet wiedzial bo juz ktos co z nim trzyma by wydal ;P

Ja nie mam zamiaru grac z tym czlowiekiem.

szczerze watpie ze kubol haxil ;p

byl temat na forum razy kilka, poza tym na poprzednim koncie widnieje status VAC - bans on record wiec przykro mi, ze Cie rozczarowalem :(

ja tam mam wyjebane, ale powinniscie troche poluzowac pasa.

mysle ze mamy najbardziej luzne zasady z wszystkich serwerow w sieci... tylko tak to jest - daj palec a upierdoli cala reke.

pamietajcie ze nie tylko wy utrzymujecie serwer, nie wiem jak duzy wklad (poza obowiazowymi skladkami) maja inni, ale gdybym doplacal do tego biznesu wieksza salate, to bym sie wkurwil
przeciez nie kazemy, nic na sile.

Do dziś dnia demka nie trafiły na board. wiec nikt mi nie udowodnil haxow i tego ze czitowalem na wiejskiej.

Po za tym to wszystko jest tylko szukaniem dziury w całym...

Cała sprawa z "kims" kto mnie odbanowal to jedna wielka bajka...

Virus sam skrocil bana a kiedy Misiek sie o to spial - zagrał pod jego dyktando.

Bo przeciez co za problem odszukac tego w logach ;> Inne pierdoly umiecie znalezc ?

2miechy gralem i nikt jakos sie nie czepial czy kiedys mialem bana czy nie... otwarcie mowilem "powrot sadnessa" ze mom nowe konto. To bylo oczywiste, ale oczywiscie teraz trza wybronac jakos z sytuacji i znalezc pretekst by udupic a nie stracic w oczach...

btw. Znajac zycie zaraz topic bedzie close ;]

tak sadness, to jeden wielki spisek.

tak jak Ci pisalem na friends, zupelnie o tym zapomnialem, ze miales bana. na forum byly dema, do sprawdzenia takze status poprzedniego konta.

poniewaz konsekwentni wypominales mi i miskowi to, co powinnismy robic, jakich ludzi dobierac i w ogole - na kurczowo trzymam sie regulaminu.

3. Bany sa dawane na ip - jak juz sobie przechlapiesz papiery to zadne magiczne konto Ci nie pomoze.

3a. To samo dotyczy steam, banujemy osoby, moga miec 5kont, wszystkie wylapujemy i banujemy.

Przykro mi. Nie widze dalszego sensu polemizowania bo po prostu nie ma o czym.

No chyba ze zrobisz i przeslesz nam laurke na kartce...

virus nie zapominaj o tym ze ze wstawianych dem na ani 1 nie udowodniono mu haxow
ojjj, tego bym nie byl taki pewny, poza tym kazdy podchodzil do tego z poblazliwoscia do czasu, kiedy dostal bana przez VACa.

Nie wspomne juz o tym, jak to pisal o naszych adminach ze sa banda polglowkow, ze nikt nie reagowal jak biegal po mapie z czitami - zrodlo zostawie dla siebie bo wyjdzie, ze jestem sprzedawca.

virus nie zapominaj o tym ze ze wstawianych dem na ani 1 nie udowodniono mu haxow
ojjj, tego bym nie byl taki pewny, poza tym kazdy podchodzil do tego z poblazliwoscia do czasu, kiedy dostal bana przez VACa.

Nie wspomne juz o tym, jak to pisal o naszych adminach ze sa banda polglowkow, ze nikt nie reagowal jak biegal po mapie z czitami - zrodlo zostawie dla siebie bo wyjdzie, ze jestem sprzedawca.

Ale nie masz pojecia za co dostalem bana na VAC i tlumaczyc Ci sie z tego nie musze ; O

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.