Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

btw. bany za czity...

Recommended Posts

Wirus napisal :

3. Bany sa dawane na ip - jak juz sobie przechlapiesz papiery to zadne magiczne konto Ci nie pomoze.

3a. To samo dotyczy steam, banujemy osoby, moga miec 5kont, wszystkie wylapujemy i banujemy.

Przykro mi. Nie widze dalszego sensu polemizowania bo po prostu nie ma o czym.

Jesli juz tak trzymasz sie kurczowo reg. to czy przypadkiem nijaki kolqa69 nie mial perma za WH ?

Sry kolqa69 ale nie rozumie toku rozumowania niektorych osob.

Wirus napisal :

3. Bany sa dawane na ip - jak juz sobie przechlapiesz papiery to zadne magiczne konto Ci nie pomoze.

3a. To samo dotyczy steam, banujemy osoby, moga miec 5kont, wszystkie wylapujemy i banujemy.

Przykro mi. Nie widze dalszego sensu polemizowania bo po prostu nie ma o czym.

Fajne uzasadnienie Bany dla osoby a nie konta...

Niedlugo pobanujecie wszytkich i nikt nie bedzie grac chociaz do dobrzy znajomi ktorzy graja z wami od lat...zalosc...

Jezeli ktos nie gra na Wh teraz to po huj Ban....!!!

Sedes ma wrocic I Huj !!!!!!

Hahahahahhaha Virus czy ty kurwa jestes trzezwy ? Co ?? Zawsze gralem Na Nicku Punisher i mam 20 chlopie jak nie wierzysz spytaj Sadnessa chodzilem z nim do jednej klasy...

A co jesli bede mial nick Grand to co zajebiesz mi Perma za Wh przestarzale.........

Wez ty sie zastanow co piszesz

nudzisz mnie juz.

kolka tez dostaje perma od zaraz.

moge zamknac?

Nie chodziło mi o to bys banował jakiegos typa chcialem tylko zasugerowac ze jesli potraficie byc wyrozumiali dla jakiej stam persony ... to dlaczego nie mozna byc wyrozumialym dla czlowieka ktory gra na tym servie od poczatku... Ktory wsrod graczy ma ludzi z ktorymi zna sie po kilka lat ?

To jest kurwa tylko gra ;/ chuj znaczy... mysle ze bardziej licza sie relacje miedzy ludzmi...

Po chuj mam isc na jakis nowy server i zaczynac wszystko od nowa? ehh ;/

Juz mnie to przerasta ;F

Zbanowalicie Go za pojazdy o starych itp.... To sobie wejdz na serwer i posluchaj swoich pieknych Adminow Jak jezdza po innych jak po szmacie... A dojebaliscie sie do niego bo po Misku pojechal... A wejdz na serwer to zobaczysz kto po kim nie jedzie tam..

Moze Caly serwer zbanujesz za wyzywanie po starych Co ?

Albo robicie z tego serwera Serwer Rydzyka albo kurwa normalny serwer bo teraz to ja juz nie wiem czy mozna pisac jak sie gra i gadac bo Perma Dostane Bo pojade po Adminie ktory tez jest zwyklym czlowiekiem...

to dlaczego nie mozna byc wyrozumialym dla czlowieka ktory gra na tym servie od poczatku...
poniewaz zamiast w pokojowy sposob zalatwic sprawe uciekasz sie do kretactwa, wyliczasz mi moje obowiazki, moje bledy, wyzywasz, obrazasz i inne. W dodatku ktos skrocil Ci bana wiec to tej magicznej i nie wiadomej osobie powinienes nawrzucac. Chciales konsekwentnego i twardego podejscia do sprawy to masz. Tak jak Ty masz zastrzezenia do moich kompetencji jako pomyslodawcy i wspolzalozyciela serwera, tak ja mam wobec Ciebie jako gracza. Srales na mnie i na miska - ja osralem Ciebie. Na taki a nie inny los sam sobie zapracowales, gdybys sie opanowal wtedy - mialbys tylko 4godziny, ale ze zaczales swirowac, dostales 4dni czy tam tydzien, ostatecznie perma za to, ze jakis imbecyl zdjal Ci bana.

Czasami nie oplaca sie darcie ryja.

Serwer jest dla graczy, ja tez nim jestem wiec eliminuje to, co mi nie pasuje. A takie zachowanie mi nie lezy.

milej nocy.

ano tu sie akurat musze zgodzic . niektorzy oflagowani jada po kims ostro a jak ten rzuci 1 riposte a admina zatka leci ban kick itp

[ Dodano: 2009-06-30, 00:57 ]

e jakis imbecyl zdjal Ci bana.

to raczej powinienes pogrzebac w logach :D i wykaraskac kto to zrobil a nie ze opierdalasz tego glaba za to ze komos zachcialo sie bawic w skracanie

Najpier dostaje UnBana huj wie od kogo a teraz dostaje Perma bo niby zostal zlapany na kiedys na WH...

Fajna Bajeczka na dobranoc Virus odbanowujecie go a pozniej czary mary bo nie wiadomo kto go odbanowal... Co wróżka go kurwa nie odbanowala tylko jakis Head Admin a nie jest was wielu...

Zachowujcie sie jak dorosli ludzie a nie kurwa sobie wkrecacie misje na glowe. "Jestem Admin i wszystko mi wolno"

Brak Słow

to dlaczego nie mozna byc wyrozumialym dla czlowieka ktory gra na tym servie od poczatku...
poniewaz zamiast w pokojowy sposob zalatwic sprawe uciekasz sie do kretactwa, wyliczasz mi moje obowiazki, moje bledy, wyzywasz, obrazasz i inne. W dodatku ktos skrocil Ci bana wiec to tej magicznej i nie wiadomej osobie powinienes nawrzucac. Chciales konsekwentnego i twardego podejscia do sprawy to masz. Tak jak Ty masz zastrzezenia do moich kompetencji jako pomyslodawcy i wspolzalozyciela serwera, tak ja mam wobec Ciebie jako gracza. Srales na mnie i na miska - ja osralem Ciebie. Na taki a nie inny los sam sobie zapracowales, gdybys sie opanowal wtedy - mialbys tylko 4godziny, ale ze zaczales swirowac, dostales 4dni czy tam tydzien, ostatecznie perma za to, ze jakis imbecyl zdjal Ci bana.

Czasami nie oplaca sie darcie ryja.

Serwer jest dla graczy, ja tez nim jestem wiec eliminuje to, co mi nie pasuje. A takie zachowanie mi nie lezy.

milej nocy.

Wypominam bo po to jest forum... Brak Ci samokrytyki... innych umiesz osądzać ale nie potrafisz uswiadomić sobie jakie bledy sam popelniasz... W momencie gdy ktos zwraca Ci uwage zaczynasz sie unosic pycha bo przeciez Ty tu jestes szefem i jak ktos taki jak sedes moze Ci zwrocic uwage.

Dla wiekszosci ludzi slowa krytyki daja pozytywny rezultat, na ciebie dzialaja jak plachta na byka... moze wyciagnij z tego jakies wnioski.

to raczej powinienes pogrzebac w logach i wykaraskac kto to zrobil a nie ze opierdalasz tego glaba za to ze komos zachcialo sie bawic w skracanie

niestety nasze logi nie przechowuja informacji nt banow dawanych w czasie rzeczywistym :D

Co wróżka go kurwa nie odbanowala tylko jakis Head Admin a nie jest was wielu...
kazdy admin moze odbanowac wiec...
Jestem Admin i wszystko mi wolno
tak wlasnie, to jest moja misja. to jest juz zalosne, jak nie macie konstruktywnego argumentu to przytaczacie ten z mania wielkosci.

Swoja droga to ciekawe punisher z tym wiekiem bo glos masz jak dziecko :D

teraz juz naprawde ide spac i klade lache na te tematy. bana nie zdejme. no chyba ze dostane laurke to sie moge zastanowic ;-)

Wypominam bo po to jest forum... Brak Ci samokrytyki... innych umiesz osądzać ale nie potrafisz uswiadomić sobie jakie bledy sam popelniasz... W momencie gdy ktos zwraca Ci uwage zaczynasz sie unosic pycha bo przeciez Ty tu jestes szefem i jak ktos taki jak sedes moze Ci zwrocic uwage.

Dla wiekszosci ludzi slowa krytyki daja pozytywny rezultat, na ciebie dzialaja jak plachta na byka... moze wyciagnij z tego jakies wnioski.

a gdzie Twoja krytyka? czitowales, wjechales na starych i jeszcze bluzgasz mnie i miska na steamie? no kurwa czlowieku, to my jestesmy Ci zli a Ty jestes bez winy? :D

bana nie zdejme. no chyba ze dostane laurke to sie moge zastanowic ;-)

dej adres.

a gdzie Twoja krytyka? czitowales, wjechales na starych i jeszcze bluzgasz mnie i miska na steamie? no kurwa czlowieku, to my jestesmy Ci zli a Ty jestes bez winy? :D

ile razy mam powtarzac ze nikt mi czitow nie udowodnil...

bluzgalem bo zostalem do tego sprowokowany - przeprosilem.

powiem Ci ze jesli chodzi o miska ok jako 1 wyjechalem ze jest ciota bo bawi sie w boga.

ale nie przypominam sobie bym do Ciebie jako 1 wyjechal z pojazdem. raczej rozmawialem normalnie, ty pletowales wszystko - "spierdalaj".

nie jestem bez winy... tak jak powiedziales, wina jest obustronna... wiec chyba mozna dojsc do kompromisu ;F...

bana nie zdejme. no chyba ze dostane laurke to sie moge zastanowic ;-)

dej adres.

osobiscie masz dostarczyc - dostaniemy laurke, napijemy sie to i o banie ppogadamy.

tymczaasem ide spac.

myslisz ze nie mam co robic tylko 500klockow zapierdalac do gornikow ;>

sami powtarzacie ze zycie to nie CS wiec nie bede moich planow zyciowych wiazal z CS... i jezdzil na slask by odkupic winy... ;/

To jezeli jestes tutaj Bogiem.

To w takim razie gdzie jest Misiek co ? Smacznie sobie spi a jego pies musi sprzatac...

Moim zdanien to jestes tu tylko sprzataczka co sprzata kazde brudy ktore inni zrobia...

Misiek sobie spi i ma to w dupie a Virus ma wszystko teraz odkrecic...

Twoje Slowa :

Swoja droga to ciekawe punisher z tym wiekiem bo glos masz jak dziecko :D

teraz juz naprawde ide spac i klade lache na te tematy. bana nie zdejme. no chyba ze dostane laurke to sie moge zastanowic ;-)

Wybacz ale ja Ci nie Cisne i nie mowi jaki masz glos... Pomysl czasami ze microfon znieksztalca dzwiek. A jezeli Ci nie podoba sie cos to mnie chlopie nie sluchaj...

Wiec zamilcz juz i nie zglebiaj sie dalej w tym temacie !!

Oj ludzie ludzie macie po 20 lat a sprzeczacie się o takie rzeczy trochę to smutne więc stawiam znicza [*]

Moim skromnym zdaniem Adaś przesadziłeś z tym permem. To nie wina Sadnessa że jakiś pseudo admin go odbanował. Powinieneś po prostu zregenerować tego 4 dniowego czy tam 7daysa (lepiej 7 niz perm )

Widzisz, że chłopaczkowi zależy na serwerze gra tu od początku a ty go postawiłeś w podbramkowej sytuacji perm i huj.

Prawdą jest że sadness zawinił wrzucając na Miska czego konsekwencją był ban na 4 dni.

co do czitów sadnessa nie wiem czy miał czy nie demka nie ma

Skrócie mu tego bana do tych 4 dni i już po co zawsze komplikować sprawy i wpadać w sprzeczki

Poniewaz sadness przestal drzec morde, nie dokazuje i nie robi z siebie plakusiowatej cioty postanowilismy zdjac mu bana. to samo dotyczy kolqi.

w naszym zalozeniu bylo danie mu bana na 7dni i mimo ze widnial perm - po tygodniu mielismy mu go sciagnac. dzisiaj minal 6 dzien, nikt sie juz nie kloci - a szkoda - wiec zdjemujemy.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.