biAła_koSzula Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Moim skromnym zdaniem perm dla sadnessa się nie należy i to nie tylko moje zdanie co najwyżej te 4 dni bana no już 3 właściwie. Już uprzedzę tutaj teksty czy zarzuty razorka naszego forumowego myśliciela czy Lindy mistrza w napinkach to nie lizanie dupy (tak wymijając lekko temat razorek linda tak jesteście ciotami) ale wracając do sedna sprawy wiem że temat zostanie pewnie zamknięty ale admini miejcie też pod uwagę zdanie ludności wiejskiej i prostackiej ale jednak :-P Więc ankieta w ruch ( Pamiętajcie Jezus kazał wybaczać i darować winy ) ankieta 24h Link to comment Share on other sites More sharing options...
2b3 Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 BETON ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Jezus nie istnial. Niech wypierdala Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 szkoda ze kurwa tej ankiety do konca wakacji nie ustawiles ; o Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrAnD Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Nie wiem jak Wy ale myśle że sandnes jednak ma racje, każdy ma inne zdanie na ten temat, to jest jednak sprawa samego winowajcy i Miśka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek (-_-) Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Ułaskawienie ( un ban ) i chuj :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Sadnes ma tu calkowita racje a misiek to tepy ciul z mania wyzszosci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luol:) Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 w tej sprawie sadnes ma rację (ale zaświeciłam nowością ), a ten perm jest zupełnie nie na miejscu i zupełnie nie potrzebny więc unban i chuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 unban i chuj! j/w Link to comment Share on other sites More sharing options...
g!zMo0 Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 un beton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 ban. za czity i za to ze sie rzadzi i rozkazuje i za to ze mnie wkurwia. mozecie sobie glosowac jak chcecie ja i tak mam wyjebane na ta ankiete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 ja też myśle ze unban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek (-_-) Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Virus zluzuj łydy i odbanuj go ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 niech sie sadness dogada z miskiem i bedzie git Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 ban. za czity i za to ze sie rzadzi i rozkazuje i za to ze mnie wkurwia. mozecie sobie glosowac jak chcecie ja i tak mam wyjebane na ta ankiete. :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luol:) Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 za czity to kolqa czemu nie ma? bo co? bo powiedzial ze mu konto skradli.. rownie dobrze mogl gadac o dupie Marynii.. za to ze sie rzadzi i rozkazuje tu tak co drugi robi wiec rowniez dobrze mozna reszte pobanowac.. za to ze mnie wkurwia mnie tez wielu ludzi wkurwia, ale nie jest moim zadaniem banowanie osob ktore mnie wkurwiaja.. i tak mam wyjebane na ta ankiete. z tego co mi wiadomo to h@ powinni brac pod uwage rowniez to co inni maja na uwadze, a tutaj biora udzial nie tylko zwykle wsioki ale sporo adminow tez.. tyle z mojej strony.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 to kolqa czemu nie ma? bo co? bo powiedzial ze mu konto skradli.. rownie dobrze mogl gadac o dupie Marynii..matu tak co drugi robi wiec rowniez dobrze mozna reszte pobanowac..to pierwszy przypadekmnie tez wielu ludzi wkurwia, ale nie jest moim zadaniem banowanie osob ktore mnie wkurwiaja..to jest powod posredniz tego co mi wiadomo to h@ powinni brac pod uwage rowniez to co inni maja na uwadze, a tutaj biora udzial nie tylko zwykle wsioki ale sporo adminow tez..zawsze bierzemy to pod uwage, tyle ze jak my cos chcemy to nikt nie bierze nas pod uwage. Zawsze serwer byl pod Was, w tej jednej kwestii sie nie zgadzamy wiec zrobilismy po swojemu. I chocbyscie sie zesrali i tak ten perm zostanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luol:) Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 to ja nie mam wiecej pytan.. i zal mi Was w tym momencie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 to ja nie mam wiecej pytan.. i zal mi Was w tym momencie..mozesz zapalic swieczke, ewentualnie zrezygnowac z adminowania i grac gdzie indziej, na sile nikogo trzymac nie bedziemy. Mam nadzieje, ze w Polsce sa jeszcze serwery, gdzie pozwala sie na tak wiele graczom jak tutaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 nie bylo mnie w domu 3 dni a tu tak sie porobilo , adam po to moim zdaniem jest grupa adminow zeby o tym decydowala rozumiem ze Ty i Misiek jestescie zdenerwowani i to oznacza ze inni nie maja wpływu na wasza decyzje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 nie bylo mnie w domu 3 dni a tu tak sie porobilo , adam po to moim zdaniem jest grupa adminow zeby o tym decydowala rozumiem ze Ty i Misiek jestescie zdenerwowani i to oznacza ze inni nie maja wpływu na wasza decyzje w tej kwestii nie maja bo to nie ich problem dotyczy a nas. miskowi pojechal po rodzicach, mi rowniez na steamie ponadto czitowal. kolqa ma bana, sadness tez. sprawidliwosci stalo sie za dosc. poza tym nie trawie cwaniactwa i wybielania sie w oczach innych podczas gdy fakty mowia same za siebie. albo robimy serwer dla cziterow albo trzymamy sie zasad. watpie, aby wiejska stracila na tym, ze bedzie jednego TAKIEGO gracza mniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 rozumiem jeśli tak ma być to ok . Tylko jednak myśle ze kolq troche niepotrzebnie na tym ucierpiał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Tylko jednak myśle ze kolq troche niepotrzebnie na tym ucierpiałtez troche zaluje ale co zrobic http://www.forum.wiejska-chata.pl/viewtopic.php?t=1974 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Cartman mi sie przyznal ze to on odbanowal sadnessai teraz bois sie przyznac, bo zaluje i boi sie ze mu admdina zabierzecie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Log rozmowy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts