mianoss Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 prosze Cie bardzo ale dziękuje, bo na mixach mi nie szło to sie usmialem przynajmniej :* http://img200.imageshack.us/gal.php?g=deaztec0000gld.png prosze ja was bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrAnD Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 clr. Tylko nie sikaj w majty ze niby jestes taki dobry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 na mixach mi nie szło bo low jestes Link to comment Share on other sites More sharing options...
mianoss Posted July 1, 2009 Author Report Share Posted July 1, 2009 zdziwilem sie i usmialem sądzilem ze robisz to dla jaj, zeby mi poprzeszkadzac, ze zrobisz z 50 czy cos. no niestety vermid, nie wszyscy sa tacy pro jak Ty a tak na boku, to troche w chujowym momencie zrobiles te ssy. trzeba bylo poczekac do konca rundy, jak bym biegl w stone bramy, to gdybym mial wh to byloby pięknie wszytko widac. to tak na przyszłosc pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 nie wszyscy? jest tylko kilka osob ktore moga pograc na poziomie dorownujacemu mojemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
virt Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 A ja wam powiem ulongi ze prawda jest taka ze wszyscy grajacy na serwerach wiejska chata to zera;] jedyne co ludzie tam robia to wyzywaja od cziterow albo od interpow ;] a moge sie zalozyc ze jezeli ustawic tam plugin wymuszajacy interp 0.01 to kurwa 3/4 tych cwaniakow wyleci z tego serwera albo poprostu przestana tam grac. a co do niektorych adminow: napisze wam jakies dziecko ze ktos go strasznie bije i juz z płaczu nie wytrzymuje wchodzi takie oto wielki admin zero bo inaczej tego nie mozna nazwac ktory na kogos z dobrym skilem mowi ze ma haxy no to pozdro panowie ;] moze wkoncu bedziecie widziec kto ma haxy a kto nie ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 po co wogole wpierdalasz sie w ten temat twoje zale nie maja nic wspólnego z tematem wiec wypierdalaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
virt Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 I tak wogole grand zamknij lepiej jape bo kurwa widze ze podnieca cie rozdawanie banow a tak naprawde jestes jebanym zerem ktory nie umie odróżnić prawdziwego skila od wh pajacu !!! Dziekuje :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 widze ze jakis mego super hajt nam sie pojawil na forum :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
virt Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 i po 1 to nie sa moje zale tylko cala prawda o adminach ;] dajecie bany za nic ;] jak was rajcuje takie rozdawanie banow proponuje zmienic serwery na NS ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 jak chcesz cos pisac to idz pocwicz najpierw bo jestes za slaby na to Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrAnD Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 wyjdz na dwor dzieciaku i pokaż skilla. Jeśli nie wiesz o co chodzi to się nie udzielaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 rozumiem twoj ból jak byles maly matka ci wieszala kiełbasę na szyi zeby przynajmniej psy sie z toba bawiły ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virt Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 dobra kurwa ale powiedz mi na chuj ty kurwa rozdajesz te bany tak ? a ty n3olit ogarnij kurwa teksty z bluzgatora bo ci sie zaraz skoncza i bedzie lipa a jak ci sie cos nie podoba to cie jebne 1on1 i zobaczymy ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 podoba to cie jebne 1on1 i zobaczymy ;] nie strasz mnie bo sie zamkne w sobie albo do basenu wskoczę , jestes taki hajt ze nawet boje sie z toba pisac Link to comment Share on other sites More sharing options...
virt Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Albo posluchaj sie mnie i ustaw na 1 godzine wymagany interp 0.01 zobaczysz ze na kazdym serwie beda grali po 3-4 osoby ;] bo wiecej tam nie przewiduje ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 a jebie mnie to na jakim interpie ludzie graja ja gram na 0.03 i jakos trafiam wiec o co ty sie ciskasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 wiesz co daje interp w ogole czy tylko nasluchales sie na ffa od ludzi podobnego, niskiego poziomu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrAnD Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 To wypierdalaj. Co za kurwa trep. Chyba Neolit miałes racje co do tych kiełbas na karku, te psy juz mu chyba połowe mózgu wpierdoliły. Troskliwe Misie albo domowe przedszkole Tam won brudasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 j.w 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
virt Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 NIski poziom jest tylko na waszych serwer ;] a nasluchac sie o interpach mozna tez tylko u was na serwie wejdz sobie na dm a napewno ci zaraz jakis zjeb napisze ze masz interp chociaz akurat w to bym watpil z twoim poziomem grania. i nie bede sie kurwa z wami wyzywal bo wasz poziom jest zerowy :-| [ Dodano: 2009-07-01, 16:50 ] a ty grand napewno mianosowi dales bana bo ci wyjebal bule przez sciane i odrazu z placzem ze koles ma wh ;] a ze masz adma dales mu bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 zaraz jakis zjeb napisze ze masz interp masz racje, zjeb sie o takie cos dopierdala a szczegolnie ze mam w cfg 0.01 tylko do odczytu Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 jakos nigdy nie widzialem takiego hajta jak ty i nas na serwie wejdz teraz i pokaz co umiesz sieroto , po chuj wogole sie wpierdalasz w ten temat z tym twoim interpem masz jakkes problemy w domu tata cie bije mama sie puszcza ? wjebales sie w ten temat i non stop offtop ,jaki to kurwa mocny jestes chodz pokaz co umiesz a potem napinaj sie przez kabel Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=118442 radze ci to przeczytac hajcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrAnD Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 a ty grand napewno mianosowi dales bana bo ci wyjebal bule przez sciane i odrazu z placzem ze koles ma wh ;] a ze masz adma dales mu bana kurwa dzieciaku niechce Cie obrażać ale to nie serwer dla Ciebie, bawisz się kurwa w Wróżkę? To Ty pokazujesz jaki jest zerowy Twój tok rozumowania. Jebiesz taką ironią i kretynizmem że to jest HUJ! Idź na spacerek, rozluźnij zwieracze. Huja wiesz jak tutaj jest , nogdy tutaj nie grałeś wiec szanowny panie ZAMKNIJ MORDĘ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts