Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

prosba

furiath
 Share

Recommended Posts

witam, prosze aby mapka de_prodigy zostala dodana na server. usuneliscie zajebista mape, jedna z najpopularniejszych standardow :D

jesli macie cos wyrzucic to wyrzuccie cs_ wszystkie mapy bo i tak tego nikt nie gra a dajcie cos nowego de_ albo cos 4fun ale wrzuccie spowrotem prodigy prosze... :D

tak furiat przez usunięcie prodigy połowa servera nie gra a druga połowa narzeka na każdej mapie że nie mają czego grać ;o

weź Ty sie zastanów po huj dodawać te mape skoro i tak nie była w ogóle grana, pograj se ją na botach albo mixy se jeb na niej

usuneliscie prodigy, a zostalo np takie es_jail ktorym kazdy sie podniecal, teraz nikt nie gra a jak przypadkiem zostanie wybrana to wiekszosc jej nie zna.

a prodigy nie jest grane bo jest dla was za trudna to samo train. odrazu rtv bo tam grac nie umiecie. ja bym dodal cos funowego i przychylil sie do propozycji blunta o zwiekszenie do 16 ostatnich granych map. ale i tak z tego nie bedzie...

koszula ty bys tylko gral male mapki i nabijal fragi na lamusach ktorym sie podobaja takie mapy jak es jail andalusia albo oilrig :D a prodigy i tak zajebiste :D

[ Dodano: 2009-07-04, 01:50 ]

statystyki -> maps - zasugerujcie sie tym i wyjebcie najmniej grane mapki

[ Dodano: 2009-07-04, 01:50 ]

a te cpl bomb2 to nie wiedzialem nawet ze jest na servie ;o a wogole po co komus backalley albo 747 ? ;oo

koszula ty bys tylko gral male mapki i nabijal fragi na lamusach ktorym sie podobaja takie mapy jak es jail andalusia albo oilrig :D a prodigy i tak zajebiste :D

zgadzam sie,z eby grac wiecej klasykow. Oilrig to przeciez kurwa klasyka jest, mapa od poczatku csa, wiec nie jest to "jakas mapa z dupy" i fajnie ze jest chociaz 1 mapa z vipem.

a wogole po co komus backalley albo 747 ? ;oo

tez klasyki, teraz malo grywalne kiedys robily furore. Milo je wspominam i jesli beda wybierane z checia na nich pogram. Zwiekszenie do 16 lastmap? hmm fajny pomysl lepiej im szybciej przyzwyczaimy ludzi do grania innych oldschoolowych map tym lepiej.

witam, prosze aby mapka de_prodigy zostala dodana na server. usuneliscie zajebista mape, jedna z najpopularniejszych standardow :D

jesli macie cos wyrzucic to wyrzuccie cs_ wszystkie mapy bo i tak tego nikt nie gra a dajcie cos nowego de_ albo cos 4fun ale wrzuccie spowrotem prodigy prosze... :D

placzesz kurwa a wg statystyk ANI RAZU na tej mapie nie grales na WCH, wiec ?

placzesz kurwa a wg statystyk ANI RAZU na tej mapie nie grales na WCH, wiec ?

ahaha komar +10 :-D

[ Dodano: 2009-07-04, 10:30 ]

Oilrig to przeciez kurwa klasyka jest

nominuje to i nie chca grac :D a 747 to hit 8-)

oilrig to wyjebana mapa, na w3 jak gralem to zawsze wybieralem i mimo wszystko jak ludzie ja poznali to polubili. co do prodigi, mapa stara i miedzy innymi dlatego wyjebana. nie taki west gdzie mozna skanowac wszedzie i strzelajac full auto na pale mozna wybic pol teamu.

ja hajt? hmm, fajnie by bylo. ale ty zanim zaczniesz sie odzywac to poustawiaj jakos tego cs'a bo to ze walisz banie z dupy to jedno, a to ze sie ciebie trafic nie da to 2. to akurat nie jest tylko moje zdanie, nawet neo gadal swojego cos o banie czy kicku dla ciebie za to:)

a tak btw to w statystykach jest cos takiego jak ranking kogo ile razy zabiles. zobacz jaki masz stosunek tego ile razy mnei zabiles do tego ile razy ja ciebie. mamy bardzo zblizony czas online. pocwisz:)

a frt i bogud lepiej skonczcie, bo i tak nic to nie da.

pzdr

ale ty zanim zaczniesz sie odzywac to poustawiaj jakos tego cs'a bo to ze walisz banie z dupy to jedno, a to ze sie ciebie trafic nie da to 2. to akurat nie jest tylko moje zdanie, nawet neo gadal swojego cos o banie czy kicku dla ciebie za to:)

wszystkie ustawienia mam dobrze.. ;]

a tak btw to w statystykach jest cos takiego jak ranking kogo ile razy zabiles. zobacz jaki masz stosunek tego ile razy mnei zabiles do tego ile razy ja ciebie. mamy bardzo zblizony czas online.

jeszcze nie skapowales tego ze jestes namiotem ? ;o i bijesz kazdego w plecy ? .

sram na Ciebie :O i te statystyki :) .

i jeszcze.

pocwisz :)

nie pocwisze :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.