furiath Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 witam, prosze aby mapka de_prodigy zostala dodana na server. usuneliscie zajebista mape, jedna z najpopularniejszych standardow jesli macie cos wyrzucic to wyrzuccie cs_ wszystkie mapy bo i tak tego nikt nie gra a dajcie cos nowego de_ albo cos 4fun ale wrzuccie spowrotem prodigy prosze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 debil ? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 tak furiat przez usunięcie prodigy połowa servera nie gra a druga połowa narzeka na każdej mapie że nie mają czego grać ;o weź Ty sie zastanów po huj dodawać te mape skoro i tak nie była w ogóle grana, pograj se ją na botach albo mixy se jeb na niej Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 usuneliscie zajebista mape usuneli zajebiscie hujową mape i chwała im za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
mianoss Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 usuneliscie prodigy, a zostalo np takie es_jail ktorym kazdy sie podniecal, teraz nikt nie gra a jak przypadkiem zostanie wybrana to wiekszosc jej nie zna. a prodigy nie jest grane bo jest dla was za trudna to samo train. odrazu rtv bo tam grac nie umiecie. ja bym dodal cos funowego i przychylil sie do propozycji blunta o zwiekszenie do 16 ostatnich granych map. ale i tak z tego nie bedzie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 nie jest grane bo jest dla was za trudna to samo train. jak ty cos jebniesz to się płakać chce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 w chuj trudne sa te dwie mapy. serio. ale tylko dla nas . bo Ty przeciez jestes hajt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 de_cpl_bomb2 ;o nie grałem tej mapy ani razu f dobrze mówi chociaż mozna by i nawet by od -35 i powgrac jakies nowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 koszula ty bys tylko gral male mapki i nabijal fragi na lamusach ktorym sie podobaja takie mapy jak es jail andalusia albo oilrig a prodigy i tak zajebiste [ Dodano: 2009-07-04, 01:50 ] statystyki -> maps - zasugerujcie sie tym i wyjebcie najmniej grane mapki [ Dodano: 2009-07-04, 01:50 ] a te cpl bomb2 to nie wiedzialem nawet ze jest na servie ;o a wogole po co komus backalley albo 747 ? ;oo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 koszula ty bys tylko gral male mapki i nabijal fragi na lamusach ktorym sie podobaja takie mapy jak es jail andalusia albo oilrig a prodigy i tak zajebiste zgadzam sie,z eby grac wiecej klasykow. Oilrig to przeciez kurwa klasyka jest, mapa od poczatku csa, wiec nie jest to "jakas mapa z dupy" i fajnie ze jest chociaz 1 mapa z vipem. a wogole po co komus backalley albo 747 ? ;oo tez klasyki, teraz malo grywalne kiedys robily furore. Milo je wspominam i jesli beda wybierane z checia na nich pogram. Zwiekszenie do 16 lastmap? hmm fajny pomysl lepiej im szybciej przyzwyczaimy ludzi do grania innych oldschoolowych map tym lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 fragi na lamusach ty przecież masz perma nie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 witam, prosze aby mapka de_prodigy zostala dodana na server. usuneliscie zajebista mape, jedna z najpopularniejszych standardow jesli macie cos wyrzucic to wyrzuccie cs_ wszystkie mapy bo i tak tego nikt nie gra a dajcie cos nowego de_ albo cos 4fun ale wrzuccie spowrotem prodigy prosze... placzesz kurwa a wg statystyk ANI RAZU na tej mapie nie grales na WCH, wiec ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 placzesz kurwa a wg statystyk ANI RAZU na tej mapie nie grales na WCH, wiec ? ahaha komar +10 :-D [ Dodano: 2009-07-04, 10:30 ] Oilrig to przeciez kurwa klasyka jest nominuje to i nie chca grac a 747 to hit 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mianoss Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 oilrig to wyjebana mapa, na w3 jak gralem to zawsze wybieralem i mimo wszystko jak ludzie ja poznali to polubili. co do prodigi, mapa stara i miedzy innymi dlatego wyjebana. nie taki west gdzie mozna skanowac wszedzie i strzelajac full auto na pale mozna wybic pol teamu. ja hajt? hmm, fajnie by bylo. ale ty zanim zaczniesz sie odzywac to poustawiaj jakos tego cs'a bo to ze walisz banie z dupy to jedno, a to ze sie ciebie trafic nie da to 2. to akurat nie jest tylko moje zdanie, nawet neo gadal swojego cos o banie czy kicku dla ciebie za to:) a tak btw to w statystykach jest cos takiego jak ranking kogo ile razy zabiles. zobacz jaki masz stosunek tego ile razy mnei zabiles do tego ile razy ja ciebie. mamy bardzo zblizony czas online. pocwisz:) a frt i bogud lepiej skonczcie, bo i tak nic to nie da. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 a frt i bogud lepiej skonczcie, bo i tak nic to nie da. warto zawsze, sprobowac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 ale ty zanim zaczniesz sie odzywac to poustawiaj jakos tego cs'a bo to ze walisz banie z dupy to jedno, a to ze sie ciebie trafic nie da to 2. to akurat nie jest tylko moje zdanie, nawet neo gadal swojego cos o banie czy kicku dla ciebie za to:) wszystkie ustawienia mam dobrze.. ;] a tak btw to w statystykach jest cos takiego jak ranking kogo ile razy zabiles. zobacz jaki masz stosunek tego ile razy mnei zabiles do tego ile razy ja ciebie. mamy bardzo zblizony czas online. jeszcze nie skapowales tego ze jestes namiotem ? ;o i bijesz kazdego w plecy ? . sram na Ciebie i te statystyki . i jeszcze. pocwisz nie pocwisze Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanya Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Czy mi się wydaje czy ten temat dotyczy kurwa czegoś zupełnie innego niż Wasze przekomarzanie się.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 wydaje cie sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Czy mi się wydaje czy ten temat dotyczy kurwa czegoś zupełnie innego niż Wasze przekomarzanie się.. won ._. Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 usuneliscie zajebista mape j.w Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 dobrze zrobliście że usuneliśce to badziewie tak jak zawsze w 100% zgadzam się z moim panem koszulą j/w . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 usuneliscie zajebista mape j.w j/w a co do innych standardów to oilrig jest fajny, tak samo jak storm czy piranesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mianoss Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 pewnie polowa nawet nie grala prodigy pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 prodidzi dobra mapa w chuj FFA boye skurwiale ;o wam wystarczy gg_orange i mapy fy... zeby gejgeja grac Link to comment Share on other sites More sharing options...
mianoss Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 ostatnio wybrali oilriga, co jest swietem. odrazu kazdy placz zeby zmienic, rtv rtv. a jak zagrali chwile i sie im wytluamczylo na czym mapa polega to juz nikt nie chcial rtv i kazdemu sie milo gralo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts