zOCHA Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Chyba kogoś głowa boli.. to ze używam słuchawek nie znaczy ze mam czity. N3olit z dupy decyzja, pozdro & poćwicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Witam, a moze by tak konkretnie? Bo nie wiadomo o co chodzi. Prosze z coolturka kolego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mianoss Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 zostaly Ci zrobione ssy, wrzucasz na imageshack np, wklejasz link, kazdy widzi ze jestes clr i masz unbana:) aczkolwiek sytuacja mi sie podobala, gosciu na duscie ma staty 1:2, a w next rundzie wpada do trupa i 2 jednostrzalowe banie z dgl, pozniej praktycznie same banie i konczy statami 15:3 jakos:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 tak tak 1:2 to staty nie do odrobienia . my wiemy .. ogolnie www.wyslijto.pl tam mozesz wrzucic ;] tylko spakuj w rara czy cos Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 cartman morda , w ty mnie tam nie wkurwaj jestes słaby i tyle daja ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 to pokaz demko jakie nakreciles zaczeli gadac o ss to powiedzialem gdzie moze je wrzucic .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 nie mam demka sa ss , nie tylko ja go ogladalem i na słuchawkach nie slychac tego co on robił i o dziwo zawsze rzucal he tam gdzie bylo tt magia sluchawek kurwa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 nie mam demka sa ss nie ma dema, nie ma bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 zal ? nie ma ss ban zostaje 2 razy mu robiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 ile razy do kurwej nedzy mozna powtarzac ze to demo jest podstawa, a ssy to tylko dodatek? macie wchodzic, siedziec na spekcie i nagrywac, jak wam sie to nie podoba to oddajcie przywileje moze ktos inny sie przylozy btw. ten plugin to chyba trzeba wypierdolic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 nlt zobacz ile razy temat zakonczyl sie postem "nie ma dema nie ma bana" poszukaj sobie. blant ma racje Link to comment Share on other sites More sharing options...
2b3 Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 sam ześ kurwa jest podstawa zerowcze .... skoro delikwent nie daje ss-ów to ban zostaje E.o.t a wypierdolic to cie może ktoś przez okno Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 btw można by robić ssa tego że zrobiło sie komuś ssy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 po pierwsze jak jestem pewny dema chyba krecic nie musze no nie ? a jak ktoś chce kurwa adma niech sie zgłosi placi i bedzie miał do chuja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 i serwer bd sie składał tylko z adminów? no way Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 po pierwsze jak jestem pewny dema chyba krecic nie musze no nie a kto powiedzial, ze znasz sie na tym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mianoss Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 ten dzieciak na sile probuje byc fajny. kazde staty mozna poprawic, ale nagle 2 jednostrzalowki to troszke dziwne, zwlaszcza ze pozniej wiekszosc fragow jakie zdobyl to byly hs'y, a mimo wszystko az tak czesto na tym serwie sie to nie zdarza. a co do dema, to jak dla mnie wiecej widac ss'ach zrobionych w dobrym momencie, niz na demku, ale to tylko moje zdanie. "ile razy temat konczyl sie zdaniem nie ma dema nie ma bana" i tak samo konczyl sie slowami "nie ma ss'ow nie ma unbana" Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 a kto powiedzial, ze znasz sie na tym? a kto powiedziałe ze sie nie znam, [ Dodano: 2009-07-14, 23:07 ] powiedział Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 to jak dla mnie wiecej widac ss'ach zrobionych w dobrym momencie a masz pojecie ze plugin nie ma 100% skutecznosci? gdy ktos wywoluje komende snapshot u gracza niektore czity sie automatycznie wylaczaja. poprosilem miska o wymiane plugina na przerobiony ktory by dal z tym rade, ale nikt nie potwierdzil jego dzialania a kto powiedziałe ze sie nie znam ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 a tego sie nieda gdzies obczaic czy serio ssy byly robione czy nie ? bo jesli byly to chyba niema opcji zeby sie komus na kompie nie zrobily skoro innym sie robia. nie mowie ze admini walą wałki że zrobili a nie zrobili tylko ze mogli sie pomylic albo cos . w ogóle od kąd to powstało to straszne problemy mimo ze pomysl jest dobry w teori Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 patrz wyzej basenowy chlopcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 no ale Ty mówisz że czity sie wyłączają ale co do tego że skoro typ wpisze komende dobrze i pisze mu że ssy sie robią to chyba niema opcji żeby sie one nie zrobiły nie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mianoss Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 cycus, juz jest tak ze kazdy widzi ze admin robi graczowi ssy, takze sam admin moze zrobic ss'a np z consoli albo normalne ze zrobil, albo moga to potwierdzic inni gracze:) wybacz blunt, nie kazdy posiada taka wiedze jak Ty. wczesniej nie bylo widac ze adm robi komus ss'y a teraz to widac, wiec jakas zmiana pluginu chyba nastapila. miło by bylo gdybys zamiast na kogos naskakiwac podzielil sie swoja wiedza, wtedy mozna by uniknac wielu spięc:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 n3olit napisał/a: a kto powiedziałe ze sie nie znam ja wszech wiedzacy [ Dodano: 2009-07-14, 23:24 ] a tak poza tym typ jeszzce nie dał swoich ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 wszech wiedzacy ... i stworzylem swiat w siedem dni, tak to ja, mow mi bóg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts