Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

masz wh cwoku?

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

zostaly Ci zrobione ssy, wrzucasz na imageshack np, wklejasz link, kazdy widzi ze jestes clr i masz unbana:)

aczkolwiek sytuacja mi sie podobala, gosciu na duscie ma staty 1:2, a w next rundzie wpada do trupa i 2 jednostrzalowe banie z dgl, pozniej praktycznie same banie i konczy statami 15:3 jakos:)

ile razy do kurwej nedzy mozna powtarzac ze to demo jest podstawa, a ssy to tylko dodatek? macie wchodzic, siedziec na spekcie i nagrywac, jak wam sie to nie podoba to oddajcie przywileje moze ktos inny sie przylozy

btw. ten plugin to chyba trzeba wypierdolic

ten dzieciak na sile probuje byc fajny. kazde staty mozna poprawic, ale nagle 2 jednostrzalowki to troszke dziwne, zwlaszcza ze pozniej wiekszosc fragow jakie zdobyl to byly hs'y, a mimo wszystko az tak czesto na tym serwie sie to nie zdarza.

a co do dema, to jak dla mnie wiecej widac ss'ach zrobionych w dobrym momencie, niz na demku, ale to tylko moje zdanie.

"ile razy temat konczyl sie zdaniem nie ma dema nie ma bana" i tak samo konczyl sie slowami "nie ma ss'ow nie ma unbana"

:)

to jak dla mnie wiecej widac ss'ach zrobionych w dobrym momencie

a masz pojecie ze plugin nie ma 100% skutecznosci? gdy ktos wywoluje komende snapshot u gracza niektore czity sie automatycznie wylaczaja. poprosilem miska o wymiane plugina na przerobiony ktory by dal z tym rade, ale nikt nie potwierdzil jego dzialania

a kto powiedziałe ze sie nie znam

ja

a tego sie nieda gdzies obczaic czy serio ssy byly robione czy nie ? bo jesli byly to chyba niema opcji zeby sie komus na kompie nie zrobily skoro innym sie robia. nie mowie ze admini walą wałki że zrobili a nie zrobili tylko ze mogli sie pomylic albo cos . w ogóle od kąd to powstało to straszne problemy mimo ze pomysl jest dobry w teori

cycus, juz jest tak ze kazdy widzi ze admin robi graczowi ssy, takze sam admin moze zrobic ss'a np z consoli albo normalne ze zrobil, albo moga to potwierdzic inni gracze:)

wybacz blunt, nie kazdy posiada taka wiedze jak Ty. wczesniej nie bylo widac ze adm robi komus ss'y a teraz to widac, wiec jakas zmiana pluginu chyba nastapila.

miło by bylo gdybys zamiast na kogos naskakiwac podzielil sie swoja wiedza, wtedy mozna by uniknac wielu spięc:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.