wolodyjowski Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Niech ktoś mi zdejmie tego bana. Jak mogę się podszywać sam pod siebie? ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 a moze kurwa bys wkleił tak jak to ma byc wklejone, pacanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolodyjowski Posted July 14, 2009 Author Report Share Posted July 14, 2009 to wklej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 no debil, no kurwa debil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolodyjowski Posted July 14, 2009 Author Report Share Posted July 14, 2009 Może po prostu pomółbyś załatwić sprawę a nie napinał się ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Może po prostu pomółbyś załatwić sprawę a nie napinał się ? moze bys tak kurwa opisal sytuacje bo tak z dupy to napisales ze juz wiecej z porannego kloca sie dowiem ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolodyjowski Posted July 14, 2009 Author Report Share Posted July 14, 2009 no smieszna jest kukurydza w kupie np. gram sobie gram i nagle ban . i opis: oszustom nie. Albo pomyłka, albo nie wiem. Bo jeśli ktokolwiek mysli ze mam jakiegokolwiek czita na kompie to zapraszam do mnie do domu i wtedy taki delikwent bedzie mogl przebolcowac w kazda strone moj komputer i moja siostre i zadnego czita nie znajdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 jesli pokonasz koszule 1vs1 w byciu kretynem, to ci zdejme bana z miejsca Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Witam, link do bana. Sam nie wiem za co ten ban, czekamy na odpowiedz admina banujacego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 no smieszna jest kukurydza w kupie np. zapraszam do mnie do domu i wtedy taki delikwent bedzie mogl przebolcowac w kazda strone moja siostre . Aczkolwiek bana nie dałem ale może sie skusze na propozycję podaj tylko wiek i zdjecie siostry no i adres by sie przydał ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mianoss Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 tilk, ja tam jeszcze mam na tlenie Twoj nr, a z tego co pamietam to jest to konto Twojej żony:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 a co to ma do rzeczy to po primo a po secundo to na tlenie to ja nigdy konta nie miałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 no smieszna jest kukurydza w kupie np. zapraszam do mnie do domu i wtedy taki delikwent bedzie mogl przebolcowac w kazda strone moja siostre . Aczkolwiek bana nie dałem ale może sie skusze na propozycję podaj tylko wiek i zdjecie siostry no i adres by sie przydał ;-) ty dziadu daj sie mlodziezy wyszalec a nie bedziesz 14styki na zarost wyrywal Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolodyjowski Posted July 14, 2009 Author Report Share Posted July 14, 2009 Jakie czternastki ;p 20 letnia studentka i cyc konkretny A tak na poważnie, kurde bez przesady. Gram na wiejskiej troche a tu admin bana za nic .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Jakie czternastki ;p 20 letnia studentka i cyc konkretny .. Nie kuś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Jakie czternastki ;p 20 letnia studentka i cyc konkretny poka poka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mianoss Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 sorki Tilkus nie tlen tylko skype, jeblo mi sie:) a to mialo sie odnosic wlasnie do postu komara, daj mi sie wybrzeczec a nie bys wszystko dla siebie chcial, egoista:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
-somelier- Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 http://steamcommunity.com/profiles/76561197967041055 dostał bana ze względu na to ja mu go dałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Skad ta pewnosc, ze to on? Widzialem juz nie jednego kopiujacego avatary, nawet te glupie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-somelier- Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 ja myślę ze to on jak uważasz podejmij decyzje Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolodyjowski Posted July 16, 2009 Author Report Share Posted July 16, 2009 Dostalem bana tylko za to ze moj niedorozwiniety brat uzywal czitow dwa lata temu grajac w source? NO bez przesady. paranoja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 jebac legie i twoja cycata siostre Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzaless Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 i ta druga bez cyckow też i starego! ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Może po prostu pomółbyś załatwić sprawę a nie napinał się ? btw. komar nie musi sie napinac... on jest cała dobe napiety xD co do tematu... daj zdjecie brata z siostra ;D ... a najlepiej to wpierdol bratu kablem od internetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 nie no daj zdjecie siosry chociaz i swojego kutasa to sie okarze czy warto zdejmowac ci bana... PW sadness dawal zdjecie swojej siosry to ty nie mozesz?!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts