✪ cycak Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 A wiec tak ! Wraz z powstaniem serwera TP niektóre ( w zasadzie większość ) map z 4funa powinna zostać przeniesiona na tamten serwer wiec razem z Cartmanem pomyśleliśmy nad wjebaniem tu nowych map takich by rozgrywka na tym serwerze była typowo 4funowska . Pomysł ten nie ogranicza się do tego by nadal biegać po coraz to nowszych mapach typu de_ i jeździć sobie po starych dla funu lecz po urozmaiceniu gry o nowe rodzaje map . Nie pierdoląc już dłużej postaram sie przedstawić to w skrócie -surfy ? np. surf_ski_2 -bhop ? np. bkz_goldhop -hejdże ( wydaje mi się że kiedyś były ) np . he_tennis2006 -deathruny ? -jest jeszcze pomysłna jakąś mapke na chowanego lecz niewiem czy da sie zrobić tak aby jedna mapa posiadała ten mod czy musi być to cały serwer. -do tego mozna dodać z jedną mapke na awp , jedną na scouty i jedną gg i myśle że zrobiłby sie z tego fajny 4funowy pack. Tak więc wiecie - ludzie 4funowi wypowiadać sie co o tym sądzicie , jakie mapki mozna by dodać itp itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Popieram... Jak 4fun to 4fun niech beda mapy z dupy typu gg, poolday, ak, awp itd... A na TP niech beda normalne mapy dla normalnych graczy (czyli all standard). W koncu cos zaczyna sie tu cos normalnego dziac ) Chetnie przyczynie sie do rozwoju servera TP Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzaless Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 surfy odpadają, ja do tej pory jeszcze się tego nie nauczyłem 8-) reszta jak najbardziej na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 surfy odpadają, ja do tej pory jeszcze się tego nie nauczyłem 8-) to sobie surfow grac nie bedziesz . ze Ty nie umiesz nie znaczy ze ma nie byc tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 15, 2009 Author Report Share Posted July 15, 2009 Chętnie naucze btw rozwój TP to i krok w rozwoju dla 4funa bo narazie było dwa w jednym Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 surfy odpadają, ja do tej pory jeszcze się tego nie nauczyłem 8-) reszta jak najbardziej na tak Na surfy najczesciej stawia sie osobny server bo jak wiadomo zwolennikow tego typu zabawy jest niewielu... A jesli juz sa to mozna np. wyznaczyc godziny w tyg. w jakies okreslone dni kiedy beda surf. np. w poniedzialek o 3rano xD haha :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 15, 2009 Author Report Share Posted July 15, 2009 Już widze tych zapaleńców nastawiających budziki Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Albo zamiast DM zrobic server SURF Szczerze to nie wiem czy DM cieszy sie powodzeniem czy nie... Tak tylko palnalem ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 15, 2009 Author Report Share Posted July 15, 2009 Ty ale właśnie to zaskoczenie że na dm gra chyba najwiecej osób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Ty ale właśnie to zaskoczenie że na dm gra chyba najwiecej osób. aaaa to cofam swoja propo. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Na server tp+bf2 mapy typu cs_747 cs_assault cs_estate cs_italy cs_militia cs_office de_aztec de_cbble de_chateau de_cpl_mill de_dust de_dust2 de_inferno de_train de_westwood de_prodigy de_dust2002 A na 4fun dodać kilka innych bardziej dla zabawy :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 15, 2009 Author Report Share Posted July 15, 2009 Tyle że tak jak ktoś już kiedyś napisał tam niema atmosfery , tam wchodzą tylko ludzie którzy se chwile postrzelają i wychodzą i mało kto gra regularnia , takie moje zdanie , mimo wszystko serwer sie cieszy popularnością Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Na server tp+bf2 mapy typucs_747 cs_assault cs_estate cs_italy cs_militia cs_office de_aztec de_cbble de_chateau de_cpl_mill de_dust de_dust2 de_inferno de_train de_westwood A na 4fun dodać kilka innych bardziej dla zabawy :] prodigy obowiazkowo ! : O Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 15, 2009 Author Report Share Posted July 15, 2009 i dust2002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 no to juz wy ustalicie jakie mapy chcecie na TP aczkolwiek h@. ale to nie ten temat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Na server tp+bf2 mapy typucs_747 cs_assault cs_estate cs_italy cs_militia cs_office de_aztec de_cbble de_chateau de_cpl_mill de_dust de_dust2 de_inferno de_train de_westwood de_prodigy de_dust2002 A na 4fun dodać kilka innych bardziej dla zabawy :] prodigy obowiazkowo ! : O Prodigy i dust2002 dodane do listy :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Na server tp+bf2 mapy typucs_747 cs_assault cs_estate cs_italy cs_militia cs_office de_aztec de_cbble de_chateau de_cpl_mill de_dust de_dust2 de_inferno de_train de_westwood de_prodigy de_dust2002 A na 4fun dodać kilka innych bardziej dla zabawy :] prodigy obowiazkowo ! : O Prodigy i dust2002 dodane do listy :] Dodaj do listy de_cpl_fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 przeczytajcie moze jeszcze raz ten temat co ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 nie ma mnie kilka dni a tutaj juz takie zmiany ; o mozliwe ze juz dzisiaj bd mial pc sprawnego to powrzucam kilka propozycji ale pewnie nad ranem przyjdzie virus i zamknie temat :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 16, 2009 Author Report Share Posted July 16, 2009 dla czego ma zamknąć ? niema zbyt dużo nie na temat , niema haji , jest git i jest raczej sensownie bo chyba wypadało by zmienić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 nie powinien zamknac . aczkolwiek jakas lista propozycji juz sie robi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 bo juz X razy byly podobne tematy i X razy byly zamykane ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted July 16, 2009 Author Report Share Posted July 16, 2009 ale X razy nie było servera TP Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 a wypalil chociaz ten pomysl z nim? Pytam zeby zorientowac sie w sytuacji ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mianoss Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 podobnie co do surfow, jest jeszcze mod paintball, ale ja sie niestety na tym nei znam i nie wiem czy moze byc jedna tego typu mapa czy musi byc caly serw. jak ktos sie zna, to niech sie wypowie. a Ty cucus, bys pomyslal i updatowal swojego 1 posta w ktorym bys napisal obecna na dana chwile liste map do zmiany i jak sie pojawi nowa propozycja to sukcesywnie je dodawac do 1 posta, zeby bylo to przejrzyste i zeby nie trzeba bylo tego szukac po calym temacie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts