Gucio Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Mapa do usunięcia. Nie da sie grać. Wyskakuje błąd jakiegoś pliku. Tyle. Cartman i Juve mogą potwierdzic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 nie do usuniecie !! ona jest do wyjebania !! nie dosc ze ucieklem z roboty to przychodze i chce pograc to jakis zjeb wybiera mi ten syn po czym nie idzie pograc !! kurwa dam wam te pierdolone 5zl wiecej ale dajcie mi kurwa dostep do tego resetowania serwera bo mnie tu rozkurwi !! ta mapa sie bardziej pierdoli niz stara jihada !! a mowielm po co asmiecac 4funa jakims syfem !! kurwa nerwica !! adhd !! z poważaniem Janusz Majewski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 No to kurwa naprawić a nie wyjebać gra w csa nie kończy się na standardach,gejgejmach i indii do chuja :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted August 4, 2009 Author Report Share Posted August 4, 2009 Do wyjebania. Komu chce sie pierdolic z naprawianiem? Dziala albo nie. Poszukajcie lepszej wersji i sami sprawdzajcie czy mapa dziala. Taki hmm... test zeby ludzie nie wychodzili Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Już z nazwy ta mapa brzmi jak pół dupy zza krzaka radziłbym ją wyjebać bez sprawdzania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts