Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

admin n/c

taotao
 Share

Recommended Posts

Sory jeśli nie ten dział ale nie wiedziałem w jakim to mam dać

Lubię sobie pograć z kumplem późnym wieczorem i w nocy a Admin n/c sprawia że odechciewa mi się grać i nie tylko mi bo mało kto lubi być obrażanym i to bez powodu. Obraża graczy bez powodu, jak ma ADHD to niech się leczy.

Jak nie potrafi pogodzić się z tym że go ktoś zabił to niech nie gra w CSa

Wyzywał mnie od dziwek potem po rodzinie jechał i przy świadkach napisał że żegna się z adminem. Wcześniej obrażał innych graczy ja siedziałem cicho ale i tak się mnie czepił:D Od dawna wali takimi odzywkami do graczy ale dzisiaj to już chyba przegiął?

w linku skopiowałem ostatnie wpisy z konsoli

http://www.sendspace.com/file/6hgo7m

a w tym linku skopiowałem całą konsole i na pewno znajdą się dowody jak ubliża innym graczom

http://www.sendspace.com/file/vvjiyy

nie zdążyłem w trakcie gry zrobić screana ale zrobiłem screan konsoli.

6a197887c8b8e37bm.jpg

Czy naprawdę niema bardziej kompetentnych osób na funkcję admina? Kiedyś pamiętam fajnie i przyjemnie grało się na Wiejskiej Chacie nawet do rana potrafiłem siedzieć a teraz to jak tu grać jak taki typ obrzydza? Zwykły gracz a takie teksty dostał by by bana a admin chyba powinien być przykładem? Proszę o wyciągnięcie konsekwencji w stosunku do niego.

ja podbijam

z konsoli TaoTao widać że jak go Davidos zabił to tan Slaya zapodał

kiedy TaoTao sobie poszedł zaczął jechać na berixa

to sie wydarzyło dziś po północy a parę dni temu widziałem że n/c banuje za ..... wygranie GunGame.

STOP dla nie ogarniętych adminów !!

Lubię sobie pograć z kumplem późnym wieczorem i w nocy a Admin n/c sprawia że odechciewa mi się grać i nie tylko mi bo mało kto lubi być obrażanym i to bez powodu. Obraża graczy bez powodu, jak ma ADHD to niech się leczy.

Wyzywał mnie od dziwek potem po rodzinie jechał i przy świadkach napisał że żegna się z adminem. Wcześniej obrażał innych graczy ja siedziałem cicho ale i tak się mnie czepił:D Od dawna wali takimi odzywkami do graczy ale dzisiaj to już chyba przegiął?

a w tym linku skopiowałem całą konsole i na pewno znajdą się dowody jak ubliża innym graczom

Obrazek

Czy naprawdę niema bardziej kompetentnych osób na funkcję admina? Kiedyś pamiętam fajnie i przyjemnie grało się na Wiejskiej Chacie nawet do rana potrafiłem siedzieć a teraz to jak tu grać jak taki typ obrzydza? Zwykły gracz a takie teksty dostał by by bana a admin chyba powinien być przykładem? Proszę o wyciągnięcie konsekwencji w stosunku do niego.

jak na kogoś kto pisze "mondry" to chyba nie twoj tekst młodzieniaszku :>

JUVE, owszem napisałem tak i dopisałem "mądry*" nie pojawił się drugi wpis po raz kolejny nie chciało mi się poprawiać bo widzę prawie każdy sadzi błędy i to gorsze na tym forum więc nie rozumiem twojego zdziwienia :roll: jeśli masz coś równie "mondrego" do powiedzenie może lepiej zamilcz :idea: :roll:

Wyzywał mnie od dziwek potem po rodzinie jechał i przy świadkach napisał że żegna się z adminem. Wcześniej obrażał innych graczy ja siedziałem cicho ale i tak się mnie czepił:) Od dawna wali takimi odzywkami do graczy ale dzisiaj to już chyba przegiął?

Obrazek

Buhahah prawie jakbym czytal o sobie jakis rok temu kiedy mialem adma buhaha ^^

Lame robisz postepy - haja musi byc... Ktos musi trzymac władze :PP

Tyle ze ja bylem na tyle perfidny ze podpuszczalem, a jak ktos podskoczyl - perm, kick, ban :D

hahahahhahahha kurwa wiedzialem :D

Pierdol sie jebany kapusiu =]

Sadness ja podpuszczam tylko do robienia haji :D ostatni ban za kulture to dalem przy obrazeniu kobiety a tak mi to wisi...no chyba ze 12letnie gowno drze ryj przez mica...

co do Twojego ze "zegnam sie z adminem" to sorry winnetou ale jak nie znalazles w tym ironii to mi Ciebie zal :D

na temat berixa n/c :) Zapraszam na serwer jak bd gral Juve ji had sadnees i ja :):D

to co robi lame w nocy to przechodzi ludzkie pojęcie..... przykład nie wiem czy ta osobe znal czy nie znał ale dostała bana na 10 godzin za wygranie gun gejma....

a to ze moja stara obrazil za to ze napisalem ze jest hujem to nic nowego wkoncu juve sam pisal ze moja stara jest wieksza kurwa niz cyca :D

jak dla mnie to ty jesteś popierdolony może miałeś trudne dzieciństwo (molestował cie kto? nie wnikam co tam jeszcze) ale to nie powód dowartościowywać się czyimś kosztem!!

kiedyś owszem były jazdy na serwie ale to było w granicach rozsądku i można się było bronić a nie jak teraz takie ścierwo będzie jeździć i nie da możliwości obrony tylko ban a w najlepszym wypadku kick przez co odechciewa się grać

ktoś na ciebie pluje a ty się cieszysz że deszczyk pada, a może nie każdy jest taki jak ty?

teraz jest mnóstwo serwerów CS i na waszym nie muszę grać, sami sobie grajcie na nim, chuj wam w dupę i aby nie mój

wchodziłem na serwer z sentymentem bo były niezłe jazdy czasami ale w granicach rozsądku nie to co teraz, pozostanie obrzydzenie, to już nie ten sam serwer co rok temu.

jeśli nadal uważacie że wczorajsze teksty były zabawne to może najwyższy czas wyjść na powietrze, do ludzi? a nie siedzicie 24/7 przed komputerem i zwiększacie swój poziom debilizmu

no w sumie jak się ma mordę jak Gucio to może lepiej zostać w domu..

konfident? bo bronie się? może stwórzcie sobie grupę "kretynów i debili 2w1" z lame mode na czele

PS: zrozumiałem to przesłanie "żegnam się z adminem" ale ty mojego najwyraźniej nie a szkoda

poza tym i tak się pewnie na darmo produkuję bo tu widzę zasada "róbta co chceta"

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.