Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

GRAND

FLANC
 Share

Recommended Posts

No to jak lecimy ze skargami to na całego. Kolega n/c, Grand pozwala sobie na zbyt wiele. Właśnie dostałem bana na tydzień, za to że byłem w CT gdzie grali w/w panowie. Powód oczywiście został podany inny bo obraza oraz TK. Mam nadzieje, że i tego idiotę ktoś sprowadzi na ziemie.

AVE JUDASZOWANIU!

Co Ty pierdolisz? masz na to swiadkow. Ja mam w ciul ze obrazałes i waliłes w swoich np, Lame, manunu, faja

Wiec wypierdaj Tydzien zostaje, Mowiłem Ci juz kiedys ze masz sie odemnie odjebac bo Cie nie lubie, Twoje przezwiska i wyzwiska zostaw sobie pało dla innych. Zreszta wszedłeś i od razu sapałes coś do lejma sprzedawczyku pierdolony.

zamykac temat.

No tak lejm to naprawdę wiarygodny świadek buahahaha. Pokaż mi SS, gdzie Cie obrażam to będzie dobrze :> Chciałbym mieć świadków, ale dopiero wlazłem na serwer i nawet nie zdążyłem obczaić kto jest na serwie, bo dostałem najpierw kicka a potem bana idioto. Aha i daj SS z tym celowym TK bo to też jest ciekawe :>

HAHAHA lejm weź lepiej się schowaj. Pizgałem z Twoich obecnych możliwości i tego jaki teraz jesteś cwany po utracie admina, a nie jak Ty masz w naturze robic najazd na calusienka rodzinke... zaczynajac od ojca, konczac na kuzynach.

Grand zawołaj jeszcze kilku kolegow, niech Cie popra!!

HAHAHA lejm weź lepiej się schowaj. Pizgałem z Twoich obecnych możliwości i tego jaki teraz jesteś cwany po utracie admina, a nie jak Ty masz w naturze robic najazd na calusienka rodzinke... zaczynajac od ojca, konczac na kuzynach.

Grand zawołaj jeszcze kilku kolegow, niech Cie popra!!

skoncz pierdolic brazowa kurwo jebales po swoich i tyle ban na klate moze sie kurwo sprzedawczykowata opamietasz

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.