Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Chm!elson

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dopiero teraz ÂżeÂ? sie kapnÂ?Âł??

Takie wyzwiska sÂ? codziennoÂ?ciÂ? na Wiejskiej.. niestety...

Takie.. i duÂżo gorsze :/ i to nie tylko przez nowych graczy, ale takÂże i starych, nawet moÂże adminĂłw, ktĂłrzy powinni dawaĂ? przykÂład tym 'maÂłolatom'. Niestety tak nie ma! Na serwerze czĂŞÂ?ciej spotyka siĂŞ chamstwo i przekleĂ?stwa.. nie zawsze do ÂżartĂłw.

Sama nie raz zostaÂłam obraÂżona i wyzwana przez takich lebrĂłw. Szkoda takiego fajnego serva.. naprawdĂŞ. I jeÂ?li admini w koĂ?cu nie stawiÂ? czoÂła takim chamom, serv zejdzie na psy.

Pozdro!!

Chmielson to mój idol. Ja z kolei uwa¿am, ¿e w chamstwie jest wiele prawdy, kole� który jest chamski kowol te¿ siê z nikim nie pierdoli =] Nie wiem mo¿e napiszcie jak�� petycje do Matki od Chmielsona o to aby spróbowa³a go zresocjalizowa� i na pewien czas od³�czy³a neta. To bêdzie bardzo mi³e z waszej strony i na poziomie =] Ja nie mam zamiaru kogo� kara� tylko dlatego, ¿e siê wkurwi³, bo dla mnie rzecz� nienaturaln� jest hamowa� ludzkie odruchy. Jaki� czas temu mówi³em, banujemy tylko haxów reszta mnie ma³o obchodzi, je�li kto� siê poczu³ ura¿ony niech se kupi zestaw filmów z Clintem Eastwoodem zarz�dzi miesiêczn� przerwê w grze i niech siê kuruje. Nikt tu nie jest waszym ojcem i nie bêdzie was uczy³, ¿e nale¿y my� rêce po sraniu i przed posi³kiem i nie zapomnij spu�ci� wody. Takie latanie, on zrobi³ to ona zrobi³a tamto, czas na to mieli�cie kilka lat temu w przedszkolu, tu jest dziki wschód. Je�li chcecie mi wmówi�, ¿e nikt z was nie jest w stanie znie�� takiego zachowania to sorry bur¿uazja emo kid to rozwi�zanie wprost dla was, learn to fight the emo way, finishyourself =| Je�li nie do znudzenia bêdê powtarza³ mute, voice enable bla bla bla, mamy tu demokracje idealna gdzie ani wiêkszo�� ani mniejszo�� nie bêdzie siê krzywdzi� nawzajem!!! Viva La Revolution De Mc Donald!

S³uchaj, wkurzenie sie i przeklêcie a wy³adowanie nerwów jakich� gówniarzy na kogo� innego to ró¿nica...

OsĂłb, ktĂłre sÂ? chamskie, juÂż nie nauczymy kultury, ale trudno, Âżeby z gry rezygnowaÂły osoby, ktĂłre zostaÂły obraÂżone na korzyÂ?Ă? tych lebrĂłw, ktĂłrzy sami obraÂżajÂ?...

Dziwne podejÂ?cie, ale spoko. Nie mĂłwiĂŞ, Âżeby od razu banowaĂ? takich kolesi, ale admini bĂŞdÂ?cy Â?wiadkami takiego zachowania nie robiÂ? przewaÂżnie nic!

Po prostu zÂłoÂżyÂłam zaÂżalenie i siĂŞ juÂż nie mieszam, co z tym dalej zrobicie.

Total lamed boted kick slayuje, g³ównie chodzi mi o Chmielsona, dla mnie kole� jest wporz�dku i powyzywanie siê z nim le¿y w jak najbardziej przyjacielskich intencjach. Po za tym to jest NS, póki jeste�my NS cho�by�cie dziennie kurze �cierali bêdziemy chuja warci =] Ludzie których widzimy codziennie na serwerze i raz im siê wymsknie czy adhd mode on nie powinni by� banowani, co do reszty mo¿ecie ich zlinczowa�, ukrzy¿owa� i ukamieniowa� z reszt� nauczcie siê gra�.

Mnie to tam teÂż szczerze jebie jak mnie ktoÂ? wkurwia i obraÂża ale do pewnego czasu, bo wszystko ma swoje granice, na grze nie idzie sie skupiĂ? potem a o to chyba w tym wszystkim chodzi Âżeby wchodzÂ?c na serv siĂŞ pograĂ? a nie wkurwiaĂ? siĂŞ.

Jak by mi obojĂŞtnie kto w mojej obecnoÂ?ci matkĂŞ obraziÂł to bym go chyba przez okno wypierdoliÂł jak by byÂła taka moÂżliwoÂ?Ă?, wiĂŞc w grze teÂż mi nie sÂ? obojĂŞtne sÂłowa innych...

Kola"]Chmielson to mĂłj idol. Ja z kolei uwaÂżam, Âże w chamstwie jest wiele prawdy.

Zgadzam siĂŞ co do sÂłowa :D Nie znam Chmielsona (wÂłaÂ?ciwie to narazie maÂło kogo tam znam go gram od niedawna :D), ale zawsze kiedy siĂŞodezwe to brechtam Â?miechem. Faktycznie czasami przesadzi, ale mimo wszystko nie przeszkadza mi. Na poczÂ?tek spĂłjrzcie na siebie, jak m.in. w szkole rozmawiacie z rĂłwieÂ?nikami, a nawet z nauczycielami. Sam przyznam, Âże anioÂłkiem nie jestem.

JeÂ?li juÂż chcecie coÂ? na to poradziĂ? to proponuje kick dla takiego gracza, gdyÂż kaÂżdy wie ze na WiejskÂ? cieÂżko siĂŞ dostaĂ? ;)

Jedno zdanie z mojej strony... Dalbym chmielsonowi troche odpoczac, czasami naprawde przesadza... Tak z tydzien odpoczynku dobrze by mu zrobilo :(...

PI¡ PI¡... To jest poznan PI¡TKOWO!! PI¡ PI¡ Tutah hest gip hopowo!! PI¡ PI¡ Tutaj jest betonowo... PI¡ PI¡ A Ty kiwaj glowa !! :D

hahaha

raz pamiĂŞtam jak byÂła haja na W-CH i nawet wtedy bezel przyszedÂł do Juvego Âżeby nam pomĂłc :D:D:D

Chmielsonowi juÂż ÂżyÂły w dupie wyÂłaziÂły :D:d

a nagle sÂłyszymy z mic od Chmielsona.:

- ÂŁukaszku nie krzycz Tak.

-No ale MaMo, oni mnie zaczepiajÂ? :D::D

wtedy Âżech zlecioÂł z krzesÂła :D:D:D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.