Don KabanO^^ Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 *DEAD* Chm!elson : zamknij ryjjjjjj *DEAD* Chm!elson : ryj *DEAD* [WRG] Don KabanO^^ : do kogo to mowisz? *DEAD* Chm!elson : bania *DEAD* Chm!elson : do Ciebie o to jakich mamy graczy ban na tydzien i cH*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
aki Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Dopiero teraz ÂżeÂ? sie kapnÂ?Âł?? Takie wyzwiska sÂ? codziennoÂ?ciÂ? na Wiejskiej.. niestety... Takie.. i duÂżo gorsze :/ i to nie tylko przez nowych graczy, ale takÂże i starych, nawet moÂże adminĂłw, ktĂłrzy powinni dawaĂ? przykÂład tym 'maÂłolatom'. Niestety tak nie ma! Na serwerze czĂŞÂ?ciej spotyka siĂŞ chamstwo i przekleĂ?stwa.. nie zawsze do ÂżartĂłw. Sama nie raz zostaÂłam obraÂżona i wyzwana przez takich lebrĂłw. Szkoda takiego fajnego serva.. naprawdĂŞ. I jeÂ?li admini w koĂ?cu nie stawiÂ? czoÂła takim chamom, serv zejdzie na psy. Pozdro!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Nie jestesmy po to, zeby wychowywac. Jesli ktos Cie obrazil - nie widze problemu zebys zapisala ip i przekazala jakiemus adminowi. Poza tym serwer bez afer i chamow to po prostu... nudny serwer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don KabanO^^ Posted January 5, 2008 Author Report Share Posted January 5, 2008 Âżarty to swojÂ? drogÂ? a chamstwo i wyzywanie, wjeÂżdÂżanie na starych to co innego :/ jak ma byĂ? syf i chlew na serwie to okey............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowolo lolo Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 ja siĂŞ nie Pier... jak mi ktoÂ? na matkĂŞ wrzuca zaraz ban i po sprawie:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 VirusX, z tego co wiem gracze nie maja dostepu do ogladania ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 sluszna uwaga vermid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroSSo Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 To jest moj nauczyciel Techniki. Ale bedzie BEKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
x1rTaL Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 heh mĂłj tesh ;] xD xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaziu Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 jess.. serv nie moze byc taki sztywny ze za napisanie do kogos zamknij ryj ban na tydzien czy miech.. co chcecie zeby wszyscy pisali .. o przepraszam uprzejmie czy moglbys sie uciszyc.. bez sensu Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Chmielson to mĂłj idol. Ja z kolei uwaÂżam, Âże w chamstwie jest wiele prawdy, koleÂ? ktĂłry jest chamski kowol teÂż siĂŞ z nikim nie pierdoli =] Nie wiem moÂże napiszcie jakÂ?Â? petycje do Matki od Chmielsona o to aby sprĂłbowaÂła go zresocjalizowaĂ? i na pewien czas odÂłÂ?czyÂła neta. To bĂŞdzie bardzo miÂłe z waszej strony i na poziomie =] Ja nie mam zamiaru kogoÂ? karaĂ? tylko dlatego, Âże siĂŞ wkurwiÂł, bo dla mnie rzeczÂ? nienaturalnÂ? jest hamowaĂ? ludzkie odruchy. JakiÂ? czas temu mĂłwiÂłem, banujemy tylko haxĂłw reszta mnie maÂło obchodzi, jeÂ?li ktoÂ? siĂŞ poczuÂł uraÂżony niech se kupi zestaw filmĂłw z Clintem Eastwoodem zarzÂ?dzi miesiĂŞcznÂ? przerwĂŞ w grze i niech siĂŞ kuruje. Nikt tu nie jest waszym ojcem i nie bĂŞdzie was uczyÂł, Âże naleÂży myĂ? rĂŞce po sraniu i przed posiÂłkiem i nie zapomnij spuÂ?ciĂ? wody. Takie latanie, on zrobiÂł to ona zrobiÂła tamto, czas na to mieliÂ?cie kilka lat temu w przedszkolu, tu jest dziki wschĂłd. JeÂ?li chcecie mi wmĂłwiĂ?, Âże nikt z was nie jest w stanie znieÂ?Ă? takiego zachowania to sorry burÂżuazja emo kid to rozwiÂ?zanie wprost dla was, learn to fight the emo way, finishyourself =| JeÂ?li nie do znudzenia bĂŞdĂŞ powtarzaÂł mute, voice enable bla bla bla, mamy tu demokracje idealna gdzie ani wiĂŞkszoÂ?Ă? ani mniejszoÂ?Ă? nie bĂŞdzie siĂŞ krzywdziĂ? nawzajem!!! Viva La Revolution De Mc Donald! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaziu Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 przesada jest ten ban ;] kazdy ma w sobie ADHD.. juz nie robmy tu lolattacku ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
aki Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 S³uchaj, wkurzenie sie i przeklêcie a wy³adowanie nerwów jakich� gówniarzy na kogo� innego to ró¿nica... Osób, które s� chamskie, ju¿ nie nauczymy kultury, ale trudno, ¿eby z gry rezygnowa³y osoby, które zosta³y obra¿one na korzy�� tych lebrów, którzy sami obra¿aj�... Dziwne podej�cie, ale spoko. Nie mówiê, ¿eby od razu banowa� takich kolesi, ale admini bêd�cy �wiadkami takiego zachowania nie robi� przewa¿nie nic! Po prostu z³o¿y³am za¿alenie i siê ju¿ nie mieszam, co z tym dalej zrobicie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don KabanO^^ Posted January 5, 2008 Author Report Share Posted January 5, 2008 w takim razie po co admini maja dawaĂ? przykÂład itd skoro sÂ? wyzywani od ciuli itd.... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaziu Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 kick jak nie pomoze ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Total lamed boted kick slayuje, g³ównie chodzi mi o Chmielsona, dla mnie koleÂ? jest wporzÂ?dku i powyzywanie siĂŞ z nim leÂży w jak najbardziej przyjacielskich intencjach. Po za tym to jest NS, pĂłki jesteÂ?my NS choĂ?byÂ?cie dziennie kurze Â?cierali bĂŞdziemy chuja warci =] Ludzie ktĂłrych widzimy codziennie na serwerze i raz im siĂŞ wymsknie czy adhd mode on nie powinni byĂ? banowani, co do reszty moÂżecie ich zlinczowaĂ?, ukrzyÂżowaĂ? i ukamieniowaĂ? z resztÂ? nauczcie siĂŞ graĂ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowolo lolo Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Mnie to tam teÂż szczerze jebie jak mnie ktoÂ? wkurwia i obraÂża ale do pewnego czasu, bo wszystko ma swoje granice, na grze nie idzie sie skupiĂ? potem a o to chyba w tym wszystkim chodzi Âżeby wchodzÂ?c na serv siĂŞ pograĂ? a nie wkurwiaĂ? siĂŞ. Jak by mi obojĂŞtnie kto w mojej obecnoÂ?ci matkĂŞ obraziÂł to bym go chyba przez okno wypierdoliÂł jak by byÂła taka moÂżliwoÂ?Ă?, wiĂŞc w grze teÂż mi nie sÂ? obojĂŞtne sÂłowa innych... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Kola"]Chmielson to mĂłj idol. Ja z kolei uwaÂżam, Âże w chamstwie jest wiele prawdy. Zgadzam siĂŞ co do sÂłowa Nie znam Chmielsona (wÂłaÂ?ciwie to narazie maÂło kogo tam znam go gram od niedawna ), ale zawsze kiedy siĂŞodezwe to brechtam Â?miechem. Faktycznie czasami przesadzi, ale mimo wszystko nie przeszkadza mi. Na poczÂ?tek spĂłjrzcie na siebie, jak m.in. w szkole rozmawiacie z rĂłwieÂ?nikami, a nawet z nauczycielami. Sam przyznam, Âże anioÂłkiem nie jestem. JeÂ?li juÂż chcecie coÂ? na to poradziĂ? to proponuje kick dla takiego gracza, gdyÂż kaÂżdy wie ze na WiejskÂ? cieÂżko siĂŞ dostaĂ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaziu Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 kick na uspokojeniem, jak wroci .. wciaz bedzie wyzywac.. ban kajs 30 min.. nie pomoze tydzien i spokoj ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Kick to niby maÂło, ale jednak duÂżo, wkoĂ?cu kaÂżdy wie ze na WiejskÂ? dostaĂ? siĂŞnie Âłatwo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Jedno zdanie z mojej strony... Dalbym chmielsonowi troche odpoczac, czasami naprawde przesadza... Tak z tydzien odpoczynku dobrze by mu zrobilo ... PI¡ PI¡... To jest poznan PI¡TKOWO!! PI¡ PI¡ Tutah hest gip hopowo!! PI¡ PI¡ Tutaj jest betonowo... PI¡ PI¡ A Ty kiwaj glowa !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 pierdolisz i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-somelier- Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 chmielson spoko ty gadalem z nim pare razy tylko czasem strasznie nervowy tak jego natura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Nie, on ma takie ADHD jak VolantiS: wlacza sie gdy jego starej nie ma w domu Link to comment Share on other sites More sharing options...
^andrew^ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 hahaha raz pamiĂŞtam jak byÂła haja na W-CH i nawet wtedy bezel przyszedÂł do Juvego Âżeby nam pomĂłc :D:D Chmielsonowi juÂż ÂżyÂły w dupie wyÂłaziÂły :d a nagle sÂłyszymy z mic od Chmielsona.: - ÂŁukaszku nie krzycz Tak. -No ale MaMo, oni mnie zaczepiajÂ? ::D wtedy Âżech zlecioÂł z krzesÂła :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts