Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

o której gramy

tilk
 Share

o której gramy meczyk  

41 members have voted

1. 1. o której gramy meczyk

• o 19
      3
    • o 20
      9
    • 0 21
      29

Recommended Posts

JUVE napisał/a:

olemba napisał/a:

a ustalone kto gra? bo nie widzialem miejsce gdzie moge sie wpisac:)

ja sie moge wpisac twojej starej sperma na czole :D

do mojej starej trzeba sie wpisac a do twojej kazdy ma wolne wejscie kiedy chce;p

Teraz juz nie ostatnio bylem, to mowila ze teraz bierze tira cyganow i przez caly miesiac bedzie zajeta :D

JUVE napisał/a:

olemba napisał/a:

do mojej starej trzeba sie wpisac a do twojej kazdy ma wolne wejscie kiedy chce;p

Teraz juz nie ostatnio bylem, to mowila ze teraz bierze tira cyganow i przez caly miesiac bedzie zajeta :D

twojej tez jakos nie widzialem ostatnia, kraza ploty ze jezdzi po afryce i szuka tego najwiekszego:)

JUVE napisał/a:

olemba napisał/a:

Teraz juz nie ostatnio bylem, to mowila ze teraz bierze tira cyganow i przez caly miesiac bedzie zajeta :)

twojej tez jakos nie widzialem ostatnia, kraza ploty ze jezdzi po afryce i szuka tego najwiekszego:)

mistrzostwa czarnego lądu w ociąganiu Fryźlewicz cup 2009 :D

Nie bedzie zadnej listy, bedzie kto bedzie i tyle.

nie byloby lepiej ze ktos robi swija piatke i gra z adminami ? :D bo to troche bez sensu ze kto przyjdzie ten bedzie gral, bo np 3 dobrych graczy bedzie z jakimis dwoma ciotami i jak oni maja wygrac ? ;o mi sie wydaje ze lepiej by bylo ze kto chce to robi swoja piatke i gra z adminami w ustalonym terminie :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.