Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Zakaz softa i mod /knife

Jespers
 Share

Recommended Posts

Witam. Od niedawna gram na waszym serwerze i widze, ze jest tutaj nowy. Mam dwie male propozycje. Aby calkowicie zakazac uzywanie softow, gdyz jest to nie fair wobec innych graczy (na sofcie widac ninje bardzo dobrze). Na wiekszosci takich serverach softy sa zabronione.

Proponuje dodac rowniez knife mode. Bedzie do wybrania za pomoca komendy /knife 5 nozy ktore daja rozne wlasciwosci:

/knife - Menu wybierania noży

1. Machete (więcej szkód / Wolno chodzisz)

2. Bak Knife (Flesh na ciebie nie działa)

3. Pocket Knife (Szybko biegasz)

4. Butcher Knife (Mała gravitacja)

5. Default Knife (Regeneruje życie)

Bardzo fajny mod i idealnie pasuje do diablo moda. Pozdrawiam Jespers :D

jak dla mnie najpierw pograj tutaj ogarnij ludzi kto co z kim zaaklimatyzuj sie bo jak znam tutaj tych ciuli wiekszosc z reala , inawet ja jak bym cos wypil zbesztal bym cie w chuj za chuj wie co ale zbesztal bym , najlepiej proponowac cos dopiero jak ludzie cie poznaja ;]

a teraz mykam do Bezela na jakies piwko ;]

CHEERS !

i kurwa pamietaj HAJA MUSI BYC !! bez tego tutaj zginiesz jak pierdolony opos na autostradzie ;]

jak dla mnie najpierw pograj tutaj ogarnij ludzi kto co z kim zaaklimatyzuj sie bo jak znam tutaj tych ciuli wiekszosc z reala , inawet ja jak bym cos wypil zbesztal bym cie w chuj za chuj wie co ale zbesztal bym , najlepiej proponowac cos dopiero jak ludzie cie poznaja ;]

a teraz mykam do Bezela na jakies piwko ;]

CHEERS !

i kurwa pamietaj HAJA MUSI BYC !! bez tego tutaj zginiesz jak pierdolony opos na autostradzie ;]

Wiem, ze nikogo nie znam ani nic. Ale mysle, ze ten mod i ta wskazowka by pomogla, bo widze ze serwer jest swiezy. A napewno by wyrownal gre wobec ninja jak i dodal cos nowego.

srv wct3 przeszedl na diablomod ostatnio nie wiem kiedy dokladnie bo ostatnie tylko pracuje i spie wyjebany po pracy . ale jesli patrzec o diablomod to w zasadzie swiezy;]

no to wlasnie chodzilo mi o to ze diablomod jest swiezy :D Dlatego myslalem, ze moze sie spodobac ten dodatek i propozycja co do softow

ja tam osobiscie pierdole jakies mody , cs to cs a nie ze napierdalam w kolesia a mu uniki z elfa wchodza albo inne chujstwo , beze chcial se pograc w rpg to ze gothica zainstaluje albo diablo ale kurwa tyle razy to gowno juz przechodzilem ze patrzac na plyte zaba mi sie w gardle podnosi ;d

Nie czaje po chuj jakies mody robic;p to jest o chuj rozczas ;d przeciez pamietam jak wszyscy napierdalali w war3ft a teraz widze ze tam od swieta przez godzine jest full serwer ;o . Tak jak napisal moj gruby przyjaciel cs to cs i chuj daje 2 miechy i to padnie w pizdu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.