Jespers Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Witam. Od niedawna gram na waszym serwerze i widze, ze jest tutaj nowy. Mam dwie male propozycje. Aby calkowicie zakazac uzywanie softow, gdyz jest to nie fair wobec innych graczy (na sofcie widac ninje bardzo dobrze). Na wiekszosci takich serverach softy sa zabronione. Proponuje dodac rowniez knife mode. Bedzie do wybrania za pomoca komendy /knife 5 nozy ktore daja rozne wlasciwosci: /knife - Menu wybierania noży 1. Machete (więcej szkód / Wolno chodzisz) 2. Bak Knife (Flesh na ciebie nie działa) 3. Pocket Knife (Szybko biegasz) 4. Butcher Knife (Mała gravitacja) 5. Default Knife (Regeneruje życie) Bardzo fajny mod i idealnie pasuje do diablo moda. Pozdrawiam Jespers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 co to sa softy? a co do knife moda -link, link, link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jespers Posted August 28, 2009 Author Report Share Posted August 28, 2009 Softy - tryb software, przez ktory o wiele latwiej widziec ninja. http://amxx.pl/viewtopic.php?t=5238 link do moda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 jak dla mnie najpierw pograj tutaj ogarnij ludzi kto co z kim zaaklimatyzuj sie bo jak znam tutaj tych ciuli wiekszosc z reala , inawet ja jak bym cos wypil zbesztal bym cie w chuj za chuj wie co ale zbesztal bym , najlepiej proponowac cos dopiero jak ludzie cie poznaja ;] a teraz mykam do Bezela na jakies piwko ;] CHEERS ! i kurwa pamietaj HAJA MUSI BYC !! bez tego tutaj zginiesz jak pierdolony opos na autostradzie ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jespers Posted August 28, 2009 Author Report Share Posted August 28, 2009 jak dla mnie najpierw pograj tutaj ogarnij ludzi kto co z kim zaaklimatyzuj sie bo jak znam tutaj tych ciuli wiekszosc z reala , inawet ja jak bym cos wypil zbesztal bym cie w chuj za chuj wie co ale zbesztal bym , najlepiej proponowac cos dopiero jak ludzie cie poznaja ;]a teraz mykam do Bezela na jakies piwko ;] CHEERS ! i kurwa pamietaj HAJA MUSI BYC !! bez tego tutaj zginiesz jak pierdolony opos na autostradzie ;] Wiem, ze nikogo nie znam ani nic. Ale mysle, ze ten mod i ta wskazowka by pomogla, bo widze ze serwer jest swiezy. A napewno by wyrownal gre wobec ninja jak i dodal cos nowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 serwer stoi od dobrych paru lat ;] a dokladnie 2 ;] z hakiem ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jespers Posted August 28, 2009 Author Report Share Posted August 28, 2009 serwer stoi od dobrych paru lat ;] a dokladnie 2 ;] z hakiem ;] serwer diablomod ? Bo widze i slysze ze wszyscy od niedawna grajac, wiec myslalem ze jest swiezy. Ale to nie zmienia faktu ze to co napisalem moze sie przydac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 srv wct3 przeszedl na diablomod ostatnio nie wiem kiedy dokladnie bo ostatnie tylko pracuje i spie wyjebany po pracy . ale jesli patrzec o diablomod to w zasadzie swiezy;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jespers Posted August 28, 2009 Author Report Share Posted August 28, 2009 srv wct3 przeszedl na diablomod ostatnio nie wiem kiedy dokladnie bo ostatnie tylko pracuje i spie wyjebany po pracy . ale jesli patrzec o diablomod to w zasadzie swiezy;] no to wlasnie chodzilo mi o to ze diablomod jest swiezy Dlatego myslalem, ze moze sie spodobac ten dodatek i propozycja co do softow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 ja tam osobiscie pierdole jakies mody , cs to cs a nie ze napierdalam w kolesia a mu uniki z elfa wchodza albo inne chujstwo , beze chcial se pograc w rpg to ze gothica zainstaluje albo diablo ale kurwa tyle razy to gowno juz przechodzilem ze patrzac na plyte zaba mi sie w gardle podnosi ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 zakazac softa ale /knife odpada jak ninja wezmie sobie machete i ma jakis dobry item to jedzie kazdego na hita .. nie byloby sprawiedliwe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NASior Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Jak na razie trzeba ludzi na server bo nie widzialem zeby byl jakis przepelniony, znow sie stanie tak jak na BF i bedzie klapa, regulamin z czasem mozna zmienic ale jak na razie po co jak i tak po max 10 os gra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luol:) Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 ale przynajmniej 10 a nie zero Link to comment Share on other sites More sharing options...
NASior Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 no tak, ale to i tak bym powiedzial dopiero jak napisze do kilku znajomych i powchodza przynajmniej dotychczas tak bylo ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jespers Posted August 29, 2009 Author Report Share Posted August 29, 2009 Cartman, tylko ze wtedy ninja dostaje expa co druga osobe zabita ;p Wiec ninja tez zabardzo nieuzywa tego noza:) Osobiscie wole ciche bieganie plugin antysoft: http://amxx.pl/topics77/software-detector-vt7857.htm?highlight=software Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Nie czaje po chuj jakies mody robic;p to jest o chuj rozczas ;d przeciez pamietam jak wszyscy napierdalali w war3ft a teraz widze ze tam od swieta przez godzine jest full serwer ;o . Tak jak napisal moj gruby przyjaciel cs to cs i chuj daje 2 miechy i to padnie w pizdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 ja generalnie widze dosyc czesto przypchane serwery. wszystkie. daje 2 miechy i to padnie w pizdu kogo obchodzi Twoj wyimaginowany upadek? spierdalaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 juz zaczynaja dolaczac nowe osoby . diablo sie rozwinie cos czuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 grunt, ze serwer nie stoi pusty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 sam spierdalaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Soft detector i knife mod zainstalowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts