Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

MAPY

Cartman
 Share

Recommended Posts

Obecna lista ktora jest troche za mala na serw , co druga mapa jest taka sama.

1 : awp_india

2 : de_inferno

3 : de_dust2

4 : de_cpl_fire

5 : de_nuke

6 : de_cbble

7 : de_cpl_mill

8 : de_vertigo

9 : de_train

10 : de_dust

11 : de_aztec

Mapy do wywalenia z listy

de_vertigo

de_train

de_cpl_fire

Nie sa grane..

Mapy do dodania typu de_ do listy

de_prodigy

de_kabul

de_westwood

Cos z fy_ aim_ awp_ itp

awp_map znana jako awp_wall

fy_snow

........

[shadow=black]Dawajcie jakies propozycje.[/shadow]

cartman poszedl w huj ! chwala mu za to i wypierdalaj smarku !

ja moze z funa poszedlem ale Twoja matka dalej nie chce isc z pod biorka.

serwer fun sie zjebal przez takiego 24 letniego cwela , ktory ma na imie Janusz (BUHAHA) pracuje w kopalni i nic z siebie w zyciu nie dal tylko to ze mamy wegiel..

swiete slowa ;) niech wypierdala z 4funa :] przynajmniej nie bedzie ludzi wkurwial :D

wejdz mu w dupe glebiej. wspolczuje Ci z calego serca patryczku . ja tez bylbym wkurwiony cale zycie jakbym mial zycie jak Ty.

pozdrawiam was chlopcy.

siema

no puacz kacper i tak jestes ciulem i nikt cie nie szanuje bo sprzedajesz ludzi ... pierdolony konfident... sie juz nie dziwie ze nie masz znajomych bo kto cche przebywaćze społeczniakiem !

nie licze na szacunek w internecie jak Ty , bo normalnie nikt Cie nie szanuje. Masz 24 lata i gowno z Ciebie wyszlo jebana cioto. wlasnie kto sprzedaje to sprzedaje . ja nie jestem konfidentem jak pierdolony weglarz janusz. miales w chuj ciezkie dziecinstwo wspolczuje Ci na prawde ..

nikodem huju ;)

rafal chuju

no puacz kacper i tak jestes ciulem i nikt cie nie szanuje bo sprzedajesz ludzi ... pierdolony konfident... sie juz nie dziwie ze nie masz znajomych bo kto cche przebywaćze społeczniakiem !

nie licze na szacunek w internecie jak Ty , bo normalnie nikt Cie nie szanuje. Masz 24 lata i gowno z Ciebie wyszlo jebana cioto. wlasnie kto sprzedaje to sprzedaje . ja nie jestem konfidentem jak pierdolony weglarz janusz. miales w chuj ciezkie dziecinstwo wspolczuje Ci na prawde ..

nikodem huju ;)

rafal chuju

ale kto ze mną sie napił i baknął to wie że ze mnie beda ludzie a ty jestes pierdolony nou lajf :> a ja mam pieniadze smarku z tego a jak ty bedziesz prosil mame w wieku 24 lat o drobne na oranzade to dopiero zrozumisz ze był kiedys taki juve ktory mial racje a ja bylem mała pizdeczką i teraz ojn ma kase a ja utrzymuje sie ze sprzedazy komiksów kaczora donalda ktore kupowalem bedac dzieciaczkiem :]

nikodem huju ;)

rafal chuju

ale kto ze mną sie napił i baknął to wie że ze mnie beda ludzie a ty jestes pierdolony nou lajf :> a ja mam pieniadze smarku z tego a jak ty bedziesz prosil mame w wieku 24 lat o drobne na oranzade to dopiero zrozumisz ze był kiedys taki juve ktory mial racje a ja bylem mała pizdeczką i teraz ojn ma kase a ja utrzymuje sie ze sprzedazy komiksów kaczora donalda ktore kupowalem bedac dzieciaczkiem :]

oj zebys wiedzial ze mam duzo znajomych :D Twoi sa tacy sami jak Ty ? tez sprzedaja kazdego ?jestem noulajfem, dzis z tym skonczylem:(:D , wybacz. wrzesien sie zbliza.. tylko ze mam czas na wyjscie na dwor . . aczkolwiek czesto wychodze .. takie pieniadze co zarabiasz to wsadz sobie w pizde mamy .. siedzi miesiac w ziemi a gowno zarabia . w wieku 24 lat to bede mial zone i dzieci i lepsza prace HAHAHAHAHA ? falszywa ciota.. pozdrow swoich wymyslonych przyjaciol :)

oj zebys wiedzial ze mam duzo znajomych :D Twoi sa tacy sami jak Ty ? tez sprzedaja kazdego ?jestem noulajfem, dzis z tym skonczylem:(;) , wybacz. wrzesien sie zbliza.. tylko ze mam czas na wyjscie na dwor . . aczkolwiek czesto wychodze .. takie pieniadze co zarabiasz to wsadz sobie w pizde mamy .. siedzi miesiac w ziemi a gowno zarabia . w wieku 24 lat to bede mial zone i dzieci i lepsza prace HAHAHAHAHA ? falszywa ciota.. pozdrow swoich wymyslonych przyjaciol :)

poplakałem sie !! chusteczkę :D

ale ty w necie mozesz napisac co si sie podoba... ludzsie w to mogą uwierzyć lub nie... zwykle wierzą w te bajki jaki to smark jest zalamany bo mu juve cisnie :]

kontra... ba co to za kontra :>

jeteśne 3 piwowym zerem :> 2 kieliszkowym napinaczem :> jedno lufkowym trollem :> poznaj troche zycia kurwa a nie mi tu pierdolisz ze ty jestes myslacy :>

skonczyl dzis z nou lajfizmem !! po 10 latach mowi dosc ! zostane czlowiekiem ! hahaha

przyjaciół ja mam a tobie ile potrzeba drobnych zeby ci pomoc ich zdobyc ?