Cartman Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Obecna lista ktora jest troche za mala na serw , co druga mapa jest taka sama. 1 : awp_india 2 : de_inferno 3 : de_dust2 4 : de_cpl_fire 5 : de_nuke 6 : de_cbble 7 : de_cpl_mill 8 : de_vertigo 9 : de_train 10 : de_dust 11 : de_aztec Mapy do wywalenia z listy de_vertigo de_train de_cpl_fire Nie sa grane.. Mapy do dodania typu de_ do listy de_prodigy de_kabul de_westwood Cos z fy_ aim_ awp_ itp awp_map znana jako awp_wall fy_snow ........ [shadow=black]Dawajcie jakies propozycje.[/shadow] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 nie wyjebujcie traina.. dodac westwooda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinci Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 trajna zostawic... a reszta mnie jebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 dust2002 awp4one Moze nuke_rarea ? puki mapa była na 4fun była dosyć popularna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 a jest ktos chetny by je wrzucic?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted August 29, 2009 Author Report Share Posted August 29, 2009 sie tylko pytam graczy czy chca jakies nowe . czy nie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 cartman morda i twój stary diablo . graj na 4funie cioto ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NASior Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 a jest ktos chetny by je wrzucic?? Jezeli powiesz mi jak to zrobic to oczywiscie ze moge je powrzucac Traina zostawic! I troszke wiecej o jakies 2 male mapy jeszcze wrzucic mysle http://www.fpsbanana.com/maps/1137 cs_mansion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
39 Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 wyjebać : de_cpl_fire de_vertigo de_cbble wciepnąć : de_kabul dust2002 fy_snow ewentualnie de_westwood Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 cartman morda i twój stary diablo . graj na 4funie cioto ! na fanie zrobila sie patologia jak u Ciebie w domu Rafale jak widze co tam sie dzieje to mi sie srac chce.. co do mapek to wiecej mniejszych , tylko ze na nich nie gramy NINJA. ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 mi sie srac chce mi tez sie zachcialo wiec ide. diablo padl wraz z maszyna [*] mam nadzieje, ze jeszcze wstanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 cartman poszedl w huj ! chwala mu za to i wypierdalaj smarku ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 cartman poszedl w huj ! chwala mu za to i wypierdalaj smarku ! swiete slowa niech wypierdala z 4funa :] przynajmniej nie bedzie ludzi wkurwial Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 swiete slowa niech wypierdala z 4funa :] przynajmniej nie bedzie ludzi wkurwial hahah rozjebie mi ryj :mrgreen: niech ktos zrobi mi przysluge :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 BLUNT ! to bede ja ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 cartman poszedl w huj ! chwala mu za to i wypierdalaj smarku ! ja moze z funa poszedlem ale Twoja matka dalej nie chce isc z pod biorka. serwer fun sie zjebal przez takiego 24 letniego cwela , ktory ma na imie Janusz (BUHAHA) pracuje w kopalni i nic z siebie w zyciu nie dal tylko to ze mamy wegiel.. swiete slowa niech wypierdala z 4funa :] przynajmniej nie bedzie ludzi wkurwial wejdz mu w dupe glebiej. wspolczuje Ci z calego serca patryczku . ja tez bylbym wkurwiony cale zycie jakbym mial zycie jak Ty. pozdrawiam was chlopcy. siema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 chlopcy sa w burdelu ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 do swoich mam poszli ? . niech pozdrowia i je.. ogolnie bez offtopu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 offtop tepy tlustowlosy przyjacielu 60 letniego sasiada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 no puacz kacper i tak jestes ciulem i nikt cie nie szanuje bo sprzedajesz ludzi ... pierdolony konfident... sie juz nie dziwie ze nie masz znajomych bo kto cche przebywaćze społeczniakiem ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 nikodem huju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 no puacz kacper i tak jestes ciulem i nikt cie nie szanuje bo sprzedajesz ludzi ... pierdolony konfident... sie juz nie dziwie ze nie masz znajomych bo kto cche przebywaćze społeczniakiem ! nie licze na szacunek w internecie jak Ty , bo normalnie nikt Cie nie szanuje. Masz 24 lata i gowno z Ciebie wyszlo jebana cioto. wlasnie kto sprzedaje to sprzedaje . ja nie jestem konfidentem jak pierdolony weglarz janusz. miales w chuj ciezkie dziecinstwo wspolczuje Ci na prawde .. nikodem huju rafal chuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 no puacz kacper i tak jestes ciulem i nikt cie nie szanuje bo sprzedajesz ludzi ... pierdolony konfident... sie juz nie dziwie ze nie masz znajomych bo kto cche przebywaćze społeczniakiem ! nie licze na szacunek w internecie jak Ty , bo normalnie nikt Cie nie szanuje. Masz 24 lata i gowno z Ciebie wyszlo jebana cioto. wlasnie kto sprzedaje to sprzedaje . ja nie jestem konfidentem jak pierdolony weglarz janusz. miales w chuj ciezkie dziecinstwo wspolczuje Ci na prawde .. nikodem huju rafal chuju ale kto ze mną sie napił i baknął to wie że ze mnie beda ludzie a ty jestes pierdolony nou lajf :> a ja mam pieniadze smarku z tego a jak ty bedziesz prosil mame w wieku 24 lat o drobne na oranzade to dopiero zrozumisz ze był kiedys taki juve ktory mial racje a ja bylem mała pizdeczką i teraz ojn ma kase a ja utrzymuje sie ze sprzedazy komiksów kaczora donalda ktore kupowalem bedac dzieciaczkiem :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 no puacz kacper i tak jestes ciulem i nikt cie nie szanuje bo sprzedajesz ludzi ... pierdolony konfident... sie juz nie dziwie ze nie masz znajomych bo kto cche przebywaćze społeczniakiem ! nie licze na szacunek w internecie jak Ty , bo normalnie nikt Cie nie szanuje. Masz 24 lata i gowno z Ciebie wyszlo jebana cioto. wlasnie kto sprzedaje to sprzedaje . ja nie jestem konfidentem jak pierdolony weglarz janusz. miales w chuj ciezkie dziecinstwo wspolczuje Ci na prawde .. nikodem huju rafal chuju ale kto ze mną sie napił i baknął to wie że ze mnie beda ludzie a ty jestes pierdolony nou lajf :> a ja mam pieniadze smarku z tego a jak ty bedziesz prosil mame w wieku 24 lat o drobne na oranzade to dopiero zrozumisz ze był kiedys taki juve ktory mial racje a ja bylem mała pizdeczką i teraz ojn ma kase a ja utrzymuje sie ze sprzedazy komiksów kaczora donalda ktore kupowalem bedac dzieciaczkiem :] oj zebys wiedzial ze mam duzo znajomych Twoi sa tacy sami jak Ty ? tez sprzedaja kazdego ?jestem noulajfem, dzis z tym skonczylem:( , wybacz. wrzesien sie zbliza.. tylko ze mam czas na wyjscie na dwor . . aczkolwiek czesto wychodze .. takie pieniadze co zarabiasz to wsadz sobie w pizde mamy .. siedzi miesiac w ziemi a gowno zarabia . w wieku 24 lat to bede mial zone i dzieci i lepsza prace HAHAHAHAHA ? falszywa ciota.. pozdrow swoich wymyslonych przyjaciol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 oj zebys wiedzial ze mam duzo znajomych Twoi sa tacy sami jak Ty ? tez sprzedaja kazdego ?jestem noulajfem, dzis z tym skonczylem:( , wybacz. wrzesien sie zbliza.. tylko ze mam czas na wyjscie na dwor . . aczkolwiek czesto wychodze .. takie pieniadze co zarabiasz to wsadz sobie w pizde mamy .. siedzi miesiac w ziemi a gowno zarabia . w wieku 24 lat to bede mial zone i dzieci i lepsza prace HAHAHAHAHA ? falszywa ciota.. pozdrow swoich wymyslonych przyjaciol poplakałem sie !! chusteczkę ale ty w necie mozesz napisac co si sie podoba... ludzsie w to mogą uwierzyć lub nie... zwykle wierzą w te bajki jaki to smark jest zalamany bo mu juve cisnie :] kontra... ba co to za kontra :> jeteśne 3 piwowym zerem :> 2 kieliszkowym napinaczem :> jedno lufkowym trollem :> poznaj troche zycia kurwa a nie mi tu pierdolisz ze ty jestes myslacy :> skonczyl dzis z nou lajfizmem !! po 10 latach mowi dosc ! zostane czlowiekiem ! hahaha przyjaciół ja mam a tobie ile potrzeba drobnych zeby ci pomoc ich zdobyc ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts