Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

HEX to kurwa

Kubary
 Share

Recommended Posts

dostales 1 raz na 5min za przeklinanie wbiles po 5minutach zaczeles mnei wyzywac od pedalow itd.. to dostales 1h nie bede tolerowal twojego zachowania gnojku nie potrafisz sie zachowac to nara serwer to nie chlew a po 2 nie wyzywaj mnie od czitow jak nie masz dowodow.

dostales 1 raz na 5min za przeklinanie wbiles po 5minutach zaczeles mnei wyzywac od pedalow itd.. to dostales 1h nie bede tolerowal twojego zachowania gnojku nie potrafisz sie zachowac to nara serwer to nie chlew a po 2 nie wyzywaj mnie od czitow jak nie masz dowodow.

a ty kto? ; d

ty kurwa tepa wypierdolona oposem w dupsko imitacjo kurwa pantofelka to jest wiejska chata to jestesmy my I KURWA BEDE KNLAL I JECHAL CI PO TEJ STAREJ ZJEBANEJ KURWIE CZYLI TWOJEJ MATCE ILE MI SIE KURWA PODOBA SKAD TY SIE WOGULE WzIOLES OPIERDOLILES MISKOWI PALE SPOD FALDY ? CZY BLISKI PRZYJACIEL ADASIA !?

mam wyjebane w te twoje dowody masz czity i chuj jestes jebanym maminsynkiem szmaciarzu i kurwa bede ci jechal rozumisz ?

szuter kurwa ban na godzine a Ty placzesz jak nie wiem .. ;/

zasluzyles .. wyzywasz wszystkich do okola a nawet nikt do Ciebie nic nie powiedzial .. po chuj jedziesz po rodzinie jak kolesia nie znasz ? mozesz jechac moza jesli taki Twoj e-przyjaciel mega jest..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.