MoZo Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 A wiec tak jak w temacie : Demko crk : http://www.speedyshare.com/750582131.html (mialem zawaliste demko, ale niestety gruby Cartman dal mi kicka ...) Demko satan : http://www.speedyshare.com/841731195.html Sprawdzcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 (mialem zawaliste demko, ale niestety gruby Cartman dal mi kicka ...) siedziales na spekcie i nawet nie napisales ze cos krecisz .. "say_team @ krece demo nie kickuj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoZo Posted September 6, 2009 Author Report Share Posted September 6, 2009 no trudno stalo sie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crk Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 jeszcze ss zróbcie i na black listę dajcie xD bo to, że was bije jest fajne xD. Ciekawe dlaczego boicie sie mi ss zrobić >.< PS z chęcią obejrzę EDIT następnym razem wrzuć na serwer bez ograniczeń >.< EDIT2 polecam zwiększyć gamma'e do 2.75 i wtedy oglądać EDIT3 nie wiem czy na demku pokazane są dodatki z serwera tj. wyświetlanie nicku na środku ekranu xD sorki za edit'y, ale co chwile mam nowe pomysły xD MOZO, masz może jeszcze crk1 ? bo ten plik nosi nazwę crk2 xD czyli musisz mieć 1 xD UP ( po obejrzeniu) śmieszne to xD: po1 mutuj przy demku po2 nie uwzględnia dodatków diablo tj. : nick na środku, i ładowania na knife po3 bardziej śledź osobę, która nagrywasz po4 zróbcie dodatkowo SS'y (tylko poprawnie) po5 to jest do sprostowania WH = wallhack tj. widzisz przez ściany >.<, ale to nie zwiększa tego, że widzisz ninja'e. Nauczcie się tego xD ( to, że wiem nie znaczy, iż używam >.< szkoda steam'a) po6 liczę na komentarze i SS' nie bójcie się zrobić wstawię wszystkie xD Dobranoc :* //crk Link to comment Share on other sites More sharing options...
--==)v(i']['==-- Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 perm na tydzien bo musze poszukac czasu na to zeby to poogladac a ze wracam od jutra do pracy to napewno bede mial malo czasu czyli moze to potrwac ze 2 tygodnie :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Tygrys! Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 (mialem zawaliste demko, ale niestety gruby Cartman dal mi kicka ...) -Gruby czy chudy , ma to kurwa jakieś znaczenie ? -Trzeba być osobą bardzo ogarniętą , żeby kręcić demko - nie informując admina (tu oczywiście ironicznie) -Jest admin na serwie ? o kurwa był , to może tak łaskawie mówisz do admina - jest problem . On jest po to , żeby takie sprawy załatwiać. po3 bardziej śledź osobę, która nagrywasz -czyżbyś chciał zasugerować , że jednak udało ci się użyć haxów po cichaczu? sorki za edit'y, ale co chwile mam nowe pomysły xD -dobre kombinowanie nie jest złe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 masz leb i chuj to kombinuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
crk Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 crk napisał/a: po3 bardziej śledź osobę, która nagrywasz -czyżbyś chciał zasugerować , że jednak udało ci się użyć haxów po cichaczu? crk napisał/a: sorki za edit'y, ale co chwile mam nowe pomysły xD -dobre kombinowanie nie jest złe. możecie szukać mam to w dupie, bo nic nie znajdziecie =o Po co mam kombinować xD żeby to nie był diablo miałbym do FM materiały >.< i jeszcze raz jak śledzisz osobę, to ją śledź xD bo nagrywałeś 1 min. Cartman'a albo kogoś innego >.<. ;-) //crk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 po5 to jest do sprostowania WH = wallhack tj. widzisz przez ściany >.<, ale to nie zwiększa tego, że widzisz ninja'e. Nauczcie się tego xD ( to, że wiem nie znaczy, iż używam >.< szkoda steam'a) 1. Jest rodzaj wallhacka który podswietla graczy na niebiesko i czerwono (w zaleznosci od teamu) 2. Sa tez rodzaje WH którę wychodzą na bieżaca z aktualizacjami i sa niewykrywalne przez VAC. Wiec jesli jestes ogarnietym cheatuchem to nie ma sie o co obawiać wiec nie tłumac sie tym ze boisz sie o Steama Tyle ode mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
crk Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 1. Jest rodzaj wallhacka który podswietla graczy na niebiesko i czerwono (w zaleznosci od teamu) po 1 to nie wh tylko ESP >.< Po 2 dajcie na wiaderko i inne fora xD pośmieję się z ich wypowiedzi XD po 3 jest nawet plugin admin esp >.< co sama nazwa mówi, nie WH lecz ESP //crk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 satan wyrwal perma : wh+aimbot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 a zalozymy sie o Steama ze jest WALLHACK ktory podswietla graczy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Tygrys! Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 a zalozymy sie o Steama ze jest WALLHACK ktory podswietla graczy? wszystkie rodzaje juz haxów wypróbowales pewnie to znasz sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoZo Posted September 7, 2009 Author Report Share Posted September 7, 2009 byc moze nie umiem krecic demek , moze crk nie ma moze ma ... wywalone w to przynajmiej nakrecilem dla satana i bana dostal Redzi czit ;D albo sie znasz na wh albo sam na nim jezdzisz ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 jest WALLHACK ktory podswietla graczy redzi crk 1:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 perm i huj . nie prościej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted September 7, 2009 Report Share Posted September 7, 2009 Jak to crk napisał to ze sie znam to nie znaczy ze gram Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoZo Posted September 8, 2009 Author Report Share Posted September 8, 2009 u Ciebie Redzi nigdy nic niewiadomo ;DD Jestem za CyCem ban i po sprawie ... Tylko nie ma odwaznych ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 patrzylem na typa cala mape nic nie zobaczylem.. ale ma w chuj dziwne akcje .. wali przez sciany . wie kto gdzie sie schowal .. wie gdzie leci ninja(celownikiem za nim idzie nawet w locie) dziwny koles .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crk Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 po 1 gamma 3.00 = jasniej nie zabronione po 2 zróbcie mi te ss >.< bo płaczą mi na serwerze i spokoju nie mam po 3 jakiś Dream_ czy jak mu tam prosił mnie o demko z west >.< i tyle ile moglem zrobilem. Właśnie wrzucam XD to wam dorzucę, bo się niczego nie boje.. na żadnym serw jakim bylem robili demka, każdy admin sprawdzał i niestety nic nie znalazl PS nawet był 1 admin z esl xD fakt faktem o wiele lepszy ode mnie po 4 zaraz wam te demko dorzucę i sobie obejrzycie jeszcze raz proszę o SS >.< bo chciałbym mieć spokój. PS nie dziwcie się, że tyle minek robię, ale ja lubię tak pisać xD EDIT dlaczego ten typ co miał aim i wh (co wczoraj dostał bana) gra na serwerze? ... EDIT2 http://rapidshare.com/files/277351407/crk.dem.html link do demka a teraz po 1 gamme mam 3.00 wiec w takiej polecam oglądać po 2 słuchawki prawie na max xD (starsi 6 m dalej słyszą wybuchy granatów) po 3 jeszcze raz SS'y pl0x po 4 uspokójcie tłum ... //crk Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 na żadnym serw jakim bylem robili demka, każdy admin sprawdzał i niestety nic nie znalazl PS nawet był 1 admin z esl xD fakt faktem o wiele lepszy ode mnie ale masz bujną kariere ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 po 2 zróbcie mi te ss >.< bo płaczą mi na serwerze i spokoju nie mam po co ci teraz jebany przyglupie robic screeny skoro wiadomo ze nawet jesli cos miales to na jakis czas wylaczyles ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crk Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 jebany przyglupie robic screeny tak sobie mów do znajomych, nie do mnie... poza tym plączą dalej... nvm...//crk Link to comment Share on other sites More sharing options...
koziom Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 ja juz niewiem co wy od niego chcecie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 mowie co chce i do kogo chce a tak btw to płącz i tak chuj ci to pomoze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts