Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Poszywanie sie...

Recommended Posts

Nie wiem czy wam sie zdarzyÂło zeby ktos gral z waszym nickiem... Dzis przychodze o 14:00 do domu (nie graÂłem caÂły dzien) a na gametracku pisze ze Ernest Nemeczek byÂł on line o 12:20...

Przez to w przyszlosci moge zarobic bana gdy ta osoba uzywa botĂłw itd... Nie wiem czy admini mogÂ? to jakos sprawdzac ale jeszcze nie widzalem zeby ktokolwiek podszywaÂł sie za Kole, Miska, Don Kabano, Fibaka czy kowolo... Czy potem moge miec zdjetego bana poniewaz nigdy nie uzywam czitow, a do tego nie chce zeby ktokolwiek robil mi wstyd jako moja osoba...

P.S piszcie czy wam sie to tez zdarza, czy idzie jakos temu zaradzic ?

Pozdro Ernest Nemeczek !

Luzik jak Ernest bedzie robiÂł przypaÂł upewnia siĂŞ czy to ty. Czyli musisz byĂ? aktywny voice Âżebym siĂŞ dogadaÂł zresztÂ? wiem, Âże z ciebie Âżadny rozrabiaka koszykarze to same cioty =P Pod Miska Fibaka i Kowolo juz tez probowali ale sytuacja opanowana, nawet jesli bedzie jakis przypal po ip podzie sprawdzic czy to byls ty czy faker. Ps kup se steama =P

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.