Ernest Nemeczek Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Nie wiem czy wam sie zdarzyÂło zeby ktos gral z waszym nickiem... Dzis przychodze o 14:00 do domu (nie graÂłem caÂły dzien) a na gametracku pisze ze Ernest Nemeczek byÂł on line o 12:20... Przez to w przyszlosci moge zarobic bana gdy ta osoba uzywa botĂłw itd... Nie wiem czy admini mogÂ? to jakos sprawdzac ale jeszcze nie widzalem zeby ktokolwiek podszywaÂł sie za Kole, Miska, Don Kabano, Fibaka czy kowolo... Czy potem moge miec zdjetego bana poniewaz nigdy nie uzywam czitow, a do tego nie chce zeby ktokolwiek robil mi wstyd jako moja osoba... P.S piszcie czy wam sie to tez zdarza, czy idzie jakos temu zaradzic ? Pozdro Ernest Nemeczek ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaziu Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 To nic takiego.. bywa tez tak ze grupowe zamienianie sie nickami.. nie przejmuj sie tym :] moÂże miaÂł na serio.. taki nick.. a jak dostanie bana.. to nie na twoje ip czy id .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernest Nemeczek Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 Z tego co wiem, lecz moge sie mylic to ban na nick chyba tez jest ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaziu Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 chyba nie.. nie chce sie kÂłocic .. niewiem na 100% .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Luzik jak Ernest bedzie robiÂł przypaÂł upewnia siĂŞ czy to ty. Czyli musisz byĂ? aktywny voice Âżebym siĂŞ dogadaÂł zresztÂ? wiem, Âże z ciebie Âżadny rozrabiaka koszykarze to same cioty =P Pod Miska Fibaka i Kowolo juz tez probowali ale sytuacja opanowana, nawet jesli bedzie jakis przypal po ip podzie sprawdzic czy to byls ty czy faker. Ps kup se steama =P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernest Nemeczek Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 No spoko ja raczej spokojny jestem choc mam czasem AD HD, i nie pierdziel koszykasze to zajebiste ziomki, w sumie zapasnicy (ale z Pogoni) tez sa spoko... No w pozadku a steam planuje za niedlugo kupic jeszcze musi mi skill podrosnac ;] Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaziu Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 klozet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Skill bardziej na steamie rosnie Acha to nie jest poszywanie sie tylko podszywanie siĂŞ Kowolo lolo trenowaÂł na pogoni =] Albo trenuje jeszcze nie mnie pytaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaziu Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 hyhy ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernest Nemeczek Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 rzeczywiscie... na pewno chcialem napisac PoDszywanie sie , ot taka literĂłwka... :] ale co Kowolo trenowal, basket czy zapasy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 WrestlinG bracie nie obraÂżaj go Ale hale macie jako tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernest Nemeczek Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 hala i zapasnicza i koszykarska sa fajne. Na pewno zech go tym nie obraziÂł... Basket to zajebisty sport.. A ja mam pytanie tak off top. Czy caÂłe WRG dalej trenuje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 KaÂżdy z takiem WRG jest czynnym zapaÂ?nikiem klubu ZKS Slavia Ruda Â?lÂ?ska =P Dla mnie basked zbyt miĂŞkki jest, tu faul tam faul no i za duÂżo murzynĂłw =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts