REDQu Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Nick: REDQu Twoje steam id: 0:1:18771927 Link do screena bana: http://rapidshare.de/files/48466337/Nowy_folder.rar.html Ban nadany od: .!$h00Ter!. <--- Nick świadczy sam za siebie kolega, dowartościowuje się kropkami i wykrzyknikami. Własne alibi: 1. Gram w CS 4 lata. 2. http://www.esl.eu/pl/player/3336544/ 3. Admin lat ~10 zero doświadczenia w zawodzie. Kilka słów ode mnie: Nowy admin - .!$h00Ter!. lat 10 bawi się na serwerze nadaną mu władzą tzn slap`uje się po mapie, używa komendy slay na graczach którzy kampią za skrzynką parę sekund (dodam że to jest Diablo mod). Nie dość że na serwerze panuje totalny brak kultury, każdy wyzywa każdego to On kick`uje bądź ban`uje normalnych graczy. Jeśli link z ss nie pobiera się bądź nie chce się rozpakować proszę pisać, wgram na inny host bądź up`ne bezpośrednio. POZDRAWIAM !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoZo Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Nie slapuje -,- kickuje tylko tych ktorzy sa na spekcie a co do banow podejrzewal zrobil ss ... ss czyste Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted October 4, 2009 Author Report Share Posted October 4, 2009 Nie slapuje -,- kickuje tylko tych ktorzy sa na spekcie a co do banow podejrzewal zrobil ss ...ss czyste HAHA za podejrzenia daje się bana ??? Ogarnijcie się gimnazjaliści... Mam przytaczać sytuacje w których kolega .!$h00Ter!. slapował sie po mapie ??? albo kick za wpisanie /klasa na początku nowej mapy, co prawie all wpisało a jedna osoba dostała kick`a ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 kurwa dajcie mi flagi to pokaze wam jak adminowac pierdolone chuje btw tak to jest jak smarki dostaja flagi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 HAHA za podejrzenia daje się bana ??? Ogarnijcie się gimnazjaliści... Gimnazjalisto to po pierwsze. Po drugie kto dał mu adma?;o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 clr Szuter na chuj tyle tych ssów robisz ? :roll: na serwerze panuje totalny brak kultury, każdy wyzywa każdego Bo to serwer z luźnymi zasadami - jeśli przeszkadza ci pojazd po tobie ,to nie miejsce dla ciebie ^^ A tak w ogóle to po chuj ta spina eslem i tym ile grasz? wystarczyło by steam id ,nick i link do ssów i wszystko gra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted October 4, 2009 Author Report Share Posted October 4, 2009 Chłopaczki dostali adm i widać w tematach niżej jak ludzie się na nich skarżą i co najlepsze nawet nowi Admin`i najeżdżają na siebie zakładając żenujące tematy... totalna porażka. clrSzuter na chuj tyle tych ssów robisz ? :roll: na serwerze panuje totalny brak kultury, każdy wyzywa każdego Bo to serwer z luźnymi zasadami - jeśli przeszkadza ci pojazd po tobie ,to nie miejsce dla ciebie ^^ A tak w ogóle to po chuj ta spina eslem i tym ile grasz? wystarczyło by steam id ,nick i link do ssów i wszystko gra. Żadna spina, porostu udokumentowanie doświadczenia, po za tym luźne zasady to luźne zasady jeśli przeszkadza, to nie miejsce dla ciebie, sam to napisałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubary Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Ty kłamliwa kurwo nie robilem tak jak ty piszesz pajacu jeabny ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bornv1 Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Zle zaczeles Szoter Kuluralnie :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubary Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 a ty shotmen wypierdalaj do szkoly i jak piszesz na forum czy gdzie kolwiek pisz ze slownikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoZo Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Boze zal mi was ... Raz mnie tylko szuter slapna ... bo chcialem wes redqu bajek nieopowiadaj ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted October 4, 2009 Author Report Share Posted October 4, 2009 Ty kłamliwa kurwo nie robilem tak jak ty piszesz pajacu jeabny ... Zle zaczeles Szoter Kuluralnie :roll: a ty shotmen wypierdalaj do szkoly i jak piszesz na forum czy gdzie kolwiek pisz ze slownikiem Dwaj nowi Admin`i, pozostawię to bez komentarza... Teraz się ciężko przyznać do błędu... przypomnij sobie mapę knife_zone i twoje slapowanie ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubary Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 i mam lat 16 jak cos ... i gdzie ty kurwo mieszkasz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Ty też możesz do szkoły wypierdalać ^^ Bo to co teraz pokazałeś to jest po prostu czysty czosnek Mówisz ,że masz 16 lat a zachowujesz się na 13. Z resztą jakiś rok temu taki wiek widniał w twoim profilu. Fail ? 8-) i mam lat 16 jak cos ... i gdzie ty kurwo mieszkasz ? Nic więcej chyba pisać już nie trzeba ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubary Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 nie lubie chodzic do szkoly ... ;] [ Dodano: 2009-10-04, 21:52 ] knife_zone to byla moja pierwsza mapa w ktorej mialem adma i sprawdzalem co i jak ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Władza wam odpierdala? Ciekawe czy jak bym wszedł na innym nicu i robił rozpierdol czy bym dostał bana? Na pewno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubary Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 to bylo sprawdzic ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 dostalbys . nie wiem jakim cudem oni dostali tego adma . bo nie powinni miec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubary Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 bo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 sie jeszcze glupio pytasz . ogarnij troche . odpierdala Ci z tym admem i tak juz straciles to zamknac temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted October 4, 2009 Author Report Share Posted October 4, 2009 Unban dany thanks, temat można zamknąć bo powstają nie potrzebne sprzeczki i przepychanki Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 jakies pierdolone cioty dostaja admina i pozniej tak to sie konczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 oni mysleli ze dostana we 2 adma i podbija swiat:o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts