AniolStroz Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 1Można rushować na każdej mapie tak?/nie? 2Można grac ninja na każdej mapie tak?/nie? 3Admini mogą wyzywać ciebie i twoją rodzine tak?/nie? 4Admini mogą robić co chcą mutować za byle co kiedy mają ochotę tak?/nie? 5Admini mogą przenosić ludzi z teamu do teamu według własnego widzimisie bo np chcą fragi tak/nie? 6Admini mogą slayować/slapować kiedy chcą i kogo chcą tak?/nie? 7Admini z dłuższym stażem tacy jak Cartman są nietykalni i mogą robić co chcą tak?/nie? A wiec po ostatnich akcjach cartmana głownie jego oraz faza i innych adminów proszę o odpowiedzi na te pytania przez head admina. Nie będę dawał ssów i demek shootera i shootmena ponieważ już nie mają adminów. Nie będę również dawał ssów mooza ponieważ jest on dobrym adminem i czasami zdarza mu się wyzwać kogoś ale komu się nie zdarza natomiast cartman....niema wogóle żadnego szacunku do innych graczy. Tutaj daje dowody demka oraz ssy: Aby odtworzyć demko wchodzimy w csa i w konsoli wpisujemy playdemo nazwa np: playdemo kara - gdzie kara jest nazwa demka 1Banned by Faz Rushowanie na aimie http://fotoo.pl/zdjecia/files/2009-10/ff21f9b3.bmp 2Cartman nazywa mnie kurwą,kickuje za rush,przenosi mnie do innych teamow: http://www.sendspace.pl/file/eda67ca979b9f24fcfcb522 Siestety więcej demek nie nakręciłem ponieważ co chwile mnie kickował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faz Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Drogi aniele zabanowalem ci iz : 1. Wyzywasz all graczy 2. Wyzwales dzisiaj crk 3. Naduzywales mikro 4. Nie sluchales polecen admina I chcial bym ci powiedziec ze mam demko jak w sobote w nocy wszedles pod wpywem alkoholu czy cos w tym stylu i wyzywales all na servie A dzisiaj to od twojego gadania przez mikro to mi uszy bola wiec opanuj sie z tym mikro bo to naprawde jest wkurzajace Tyle z mojej strony ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 sprzedaż hurtowa i chuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Dlugo Ci zajelo pisanie skargi frajerze Ad.1 Na serwach funowych nie mozna. Ad.2 Ninja nie gramy na funach. Ad.3 Moga ale nie musza Ad.4 Placzesz 24 na dobe . wydzierasz morde .. i jakie byle co ? Ad.5 Przechodziles do lepszego teamu to Cie przenosilem PO ZROBIENIU TEJ CZYNNOSCI ZDOBYLEM RESPEKT :D:D ze tak powiem . wkurwiasz caly serwer Ad.6 raczej nie slapuje i nie slayuje Ad.7 Nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert^^kozak Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Chcialem poprzeć aniola ma parwo on do przenoszenia sie do jakiego team sobie zyczy (: pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Tygrys! Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 no to problem :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faz Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Jeszcze jedno aniol. Na poczatku all wyzywasz bluznisz a pozniej masz problemy jak ktos na ciebie wrzuca. Myślisz ze admini nie sa tez ludzimi ? Cartman ma racje na tym demko popieram go. Placzesz za kazdym razem jak padniesz i wiesz to wkurza ludzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AniolStroz Posted October 4, 2009 Author Report Share Posted October 4, 2009 ......omg nie wyzywalem crk,oapnuj sie....glupku czy cos to nie jest wyzywanie gadalismy sobie z nim na serwerze,smialismy sie i jakos nie mial do mnie problemow/nie dawal mi mute.... Faz jak masz demko ze cie wyzywalem to daj....a to o 4 w nocy to byli moi znajomi nie wyzywalem cie wtedy tylko o ile pamietam z nimi sie klucilismy,jak sa obrazeni czy cos to niech napisza skrage....chociaz niesadze bo to sa moi kumple Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Od kiedy to carmen jest nietykalny?^^ I tylko ha jest nietykalne i pojedyncze osoby np: juve I z tego co tu piszecie to aniol ja na twoim miejscu nawet byym tego tematu nie zakladal:] Link to comment Share on other sites More sharing options...
g!zMo0 Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 hahaha Ciastko mnie rozpierdolił "carmen" HAHAHA Co do całej sytuacji to jak bym tam wpadł na serwer to bym zrobił zawieruche i by było już spokojnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 ten aniol jest normalnie smieszny Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoZo Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 ja sam niewiem wkoncu czy mozna na aim mapach rashowac ... w regulaminie tego nie ma wiec chyba mozna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bornv1 Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 Anioł ty znowu pUaczesz jak zawsze to twoja natura :?: :?: [ Dodano: 2009-10-05, 16:36 ] A od "carmena" się odpierdol Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 co to kurwa za ciota LUUUUDZIE TRZYMCIE MNIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 [']. Przestań wreszcie płakać i ogarnij atmosferę panującą na serverach wiejskiej ... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 co to kurwa za ciota LUUUUDZIE TRZYMCIE MNIE! ... Ciebie nie trzeba trzymać ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoZo Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 3maj sie ramy to sie nie obsramy Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 faja chcial pokazac jaki to blyskotliwy, a wyszlo jak zwykle:* I tak bym go zerznal <3 Mozo super jestes Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoZo Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 no baaaa Drejk ;DDD nie musisz udowadniac Link to comment Share on other sites More sharing options...
AniolStroz Posted October 6, 2009 Author Report Share Posted October 6, 2009 Wy wszyscy jestescie pojebani w tym teamcie sa (razem z moim) 2-3 posty na temat a reszta to spam,jak chcecie leczyc swoje kurwa kompleksy to wypierdalac na pole kopac ziemniaki i tam sie kurwa wyzyjcie a nie bedziecie mi kurwa pierdolic jakies smuty w moim temacie i mi tu klnac. Z natury latwo sie wkurwiam i jak ktos mnie ciagle bije to komentuje omg zrozumcie to kurwa ze taka mam nature i chuj. Wlasciwie to jebie mnie co Carmen pseudonim " cartman" se mowi ale niech bedzie jasne ze nie mozna kickowac za rush i przenosic do innych teamow. Pozdro i zamkniecie. A tu taki gifcik co sie dzieje na wiejskiej chacie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 faja chcial pokazac jaki to blyskotliwy, a wyszlo jak zwykle:* I tak bym go zerznal <3Mozo super jestes NIc nie chcialem pokazac i na pewno nie na forum. Jestes jebane huhro i jp krk i jestes bandyta i to ty zabijasz tam z nozy ja wiem drake Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 a nie bedziecie mi kurwa pierdolic jakies smuty w moim temacie i mi tu klnac chujowy temat, chujowe posty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 ANIOL KURWA... wkurwiasz mnie juz puaczku zajebany! napisales narazie na forum 7 postow i we wszystkich sie kurwa żalisz i placzesz... cos chyba nie tak ? jak myslisz ? a te gify to sobie wsadz w dupe bo nas nie interesuje ze twoja stara sie jebie z dzikiem czy chuj wie co to jest.. juz sam nie wiem czy ta druga to twoja stara czy dzik ? ;o a co do rushu i przenoszenia do teamow.. to mnie na ffa tez przenosza i placze na forum kurwa ? ogarnij dupe czlowieku... tak ogolnie to: WYPIERDALAJ :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 rushu i przenoszenia do teamow.. to mnie na ffa tez przenosza :* ty kurwo i tak cie pokonam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 huhro? hahahaha dojebol Co z tego ze waze 70 pare zamiast 80? przeciez waga o niczym nie swiadczy. Masz tu taki prosty filmik pierdolony troglodyto :F Mam nadzieje, ze chociaz czytac potrafisz http://www.youtube.com/watch?v=EQKg7Clqdbw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts