Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

ADMIN CARTMAN/FAZ ZASADY SERWERA

Recommended Posts

1Można rushować na każdej mapie tak?/nie?

2Można grac ninja na każdej mapie tak?/nie?

3Admini mogą wyzywać ciebie i twoją rodzine tak?/nie?

4Admini mogą robić co chcą mutować za byle co kiedy mają ochotę tak?/nie?

5Admini mogą przenosić ludzi z teamu do teamu według własnego widzimisie bo np chcą fragi tak/nie?

6Admini mogą slayować/slapować kiedy chcą i kogo chcą tak?/nie?

7Admini z dłuższym stażem tacy jak Cartman są nietykalni i mogą robić co chcą tak?/nie?

A wiec po ostatnich akcjach cartmana głownie jego oraz faza i innych adminów proszę o odpowiedzi na te pytania przez head admina.

Nie będę dawał ssów i demek shootera i shootmena ponieważ już nie mają adminów.

Nie będę również dawał ssów mooza ponieważ jest on dobrym adminem i czasami zdarza mu się wyzwać kogoś ale komu się nie zdarza natomiast cartman....niema wogóle żadnego szacunku do innych graczy.

Tutaj daje dowody demka oraz ssy:

Aby odtworzyć demko wchodzimy w csa i w konsoli wpisujemy playdemo nazwa

np: playdemo kara - gdzie kara jest nazwa demka

1Banned by Faz Rushowanie na aimie

http://fotoo.pl/zdjecia/files/2009-10/ff21f9b3.bmp

2Cartman nazywa mnie kurwą,kickuje za rush,przenosi mnie do innych teamow:

http://www.sendspace.pl/file/eda67ca979b9f24fcfcb522

Siestety więcej demek nie nakręciłem ponieważ co chwile mnie kickował.

Drogi aniele zabanowalem ci iz :

1. Wyzywasz all graczy

2. Wyzwales dzisiaj crk

3. Naduzywales mikro

4. Nie sluchales polecen admina

I chcial bym ci powiedziec ze mam demko jak w sobote w nocy wszedles pod wpywem alkoholu czy cos w tym stylu i wyzywales all na servie

A dzisiaj to od twojego gadania przez mikro to mi uszy bola wiec opanuj sie z tym mikro bo to naprawde jest wkurzajace ;/

Tyle z mojej strony ;]

Dlugo Ci zajelo pisanie skargi :) frajerze

Ad.1

Na serwach funowych nie mozna.

Ad.2

Ninja nie gramy na funach.

Ad.3

Moga ale nie musza :lol:

Ad.4

Placzesz 24 na dobe . wydzierasz morde .. i jakie byle co ? :D

Ad.5

Przechodziles do lepszego teamu to Cie przenosilem :O PO ZROBIENIU TEJ CZYNNOSCI ZDOBYLEM RESPEKT :D:D:D ze tak powiem . wkurwiasz caly serwer

Ad.6

raczej nie slapuje i nie slayuje

Ad.7

Nie

Jeszcze jedno aniol. Na poczatku all wyzywasz bluznisz a pozniej masz problemy jak ktos na ciebie wrzuca. Myślisz ze admini nie sa tez ludzimi ? Cartman ma racje na tym demko popieram go. Placzesz za kazdym razem jak padniesz i wiesz to wkurza ludzi ;/

......omg nie wyzywalem crk,oapnuj sie....glupku czy cos to nie jest wyzywanie gadalismy sobie z nim na serwerze,smialismy sie i jakos nie mial do mnie problemow/nie dawal mi mute....

Faz jak masz demko ze cie wyzywalem to daj....a to o 4 w nocy to byli moi znajomi nie wyzywalem cie wtedy tylko o ile pamietam z nimi sie klucilismy,jak sa obrazeni czy cos to niech napisza skrage....chociaz niesadze bo to sa moi kumple

Wy wszyscy jestescie pojebani :D w tym teamcie sa (razem z moim) 2-3 posty na temat a reszta to spam,jak chcecie leczyc swoje kurwa kompleksy to wypierdalac na pole kopac ziemniaki i tam sie kurwa wyzyjcie a nie bedziecie mi kurwa pierdolic jakies smuty w moim temacie i mi tu klnac.

Z natury latwo sie wkurwiam i jak ktos mnie ciagle bije to komentuje omg zrozumcie to kurwa ze taka mam nature i chuj.

Wlasciwie to jebie mnie co Carmen pseudonim " cartman" se mowi ale niech bedzie jasne ze nie mozna kickowac za rush i przenosic do innych teamow.

Pozdro i zamkniecie.

A tu taki gifcik co sie dzieje na wiejskiej chacie:

533px-%C5%9Awinia_wietnamska_akt.jpg

390299.jpg

ANIOL KURWA...

wkurwiasz mnie juz puaczku zajebany! napisales narazie na forum 7 postow i we wszystkich sie kurwa żalisz i placzesz... cos chyba nie tak ? :D jak myslisz ?

a te gify to sobie wsadz w dupe bo nas nie interesuje ze twoja stara sie jebie z dzikiem czy chuj wie co to jest.. juz sam nie wiem czy ta druga to twoja stara czy dzik ? ;o

a co do rushu i przenoszenia do teamow.. to mnie na ffa tez przenosza i placze na forum kurwa ? ogarnij dupe czlowieku...

tak ogolnie to: WYPIERDALAJ :*

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.