Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

ban ( gziogzio )

Godsio
 Share

Recommended Posts

nick:gziogzio

Twoje steam id:STEAM_0 : 0 : 17526375

link do screena bana: nie ma żadnych sreenów przeszukałem wszystko i nie znalazlem tylko to co w consoli było:

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] You are Banned from this server by admin

[AMXBANS] You are permanently banned.

[AMXBANS] Banned nick : gziogzio

[AMXBANS] Reason : ' czity + glupota '

[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 17526375 '

[AMXBANS] Your IP : ' 89.77.132.148 '

[AMXBANS] =======================================

własne alibi: No właśnie nie wiem za co, bo ta głupota moze i była bo strzeliłem do pana Juve 3 razy chyba ale te czity to nierozumiem wogóle bo raczej jak ktos ma staty 2-8 to raczej nie uzywa czitow bo byłby lepszy chyba. Niech pan Juve powie za co tyle chce wiedziec i niech pokaze te niby "czity" jak on to określił

nareszcie jakies pretensje do mnie !!!!!!!!!

tak czekałem na tą chwilę :D

jestesa kompletnym idiotą który biega za mną (o dziwo nie moglem uzywac mikrofonu bo brat spal wiec go nie zwyzywałem :D ) i strzela jak pojebany we mnie bedac ze mną w druzynie !

czity = majac wh nie rozpoznaje twoj czi swoich graczy robic tk

przeciez strzelajac do ciebie stałem dokladnie obok ciebie ale ok niech ci bedzie. Ty za to pozniej po calej mapie mnie goniles ale to sie wytnie.

Kłocic sie z toba nie bede bo to i tak nic nie da tylko szkoda mi tego ze nie pogram juz na waszych serwach.

typowy tekst z kuzynem .... 8-) ale bez kitu zeby perma dawac to troche przesada Janusz

przesada to jest otworzyc parasol w dupie... albo nauczyc gucia tabliczki mnożenia !!

jeszcze mi tu bedzie kuzyna wciskał !! wał jak huj !!

nawet nie zobaczylem ze to perm hahaha :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.