Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

kiepas dal mi bana za wallhacka ktorego nie mialem !!!!!

Deagle
 Share

Recommended Posts

a wiec zaczne od poczatku/....

wszedlem na serwer i mowie przez mikrofon "siema" pisze rownierz przez ''Y'' siema .... potem przez ''Y'' Worms odpisuje mi ''nara'' to ja do niego '' tez sie ciesze ze cie widze worms '' a potem zagralem 1 runde w ktorej zabilem 1 osobe (nie pamietam kogo)... potem wyskakuje mi tabelka ''You have been banned''(czy jakos tak)potem patrze co niby zrobilem i na jak dlugo mam bana ... patrze a potem mnie zamurowalo .... kiepas stwierdzil ze mam Wallhacka i dal mi bana permanentnego... A JESZCZE RAZ POWTARZAM NIE MIALEM ZADNEGO WALLHACKA !!! GRAM NA TYM SERWIE JUZ 2 MIESIACE I ZDARZALY MI SIE BANY ROWNIERZ NIEUCZCIWE ... np. dostawalem bana na 15 minut za teamkille innych osob... to naprawde nieuczciwe bo nigdy nie gralem na czitach czy cos w tym stylu .... mam nadzieje ze cos z tym zrobicie i cofniecie mi tego bana ...

pozdro

Nieuczciwy ba za TK nie rozÂ?mieszaj mnie, attack rozdaje bany za TK ktĂłrych u ciebie naliczam 15 i za kaÂżdym razem rodaÂł je attack. Raz podszywaÂłeÂ? siĂŞ pod fibaka, kilka razy dodawaÂłeÂ? tag [WRG], kilka razy zaszedÂłeÂ? mi tak za skĂłrĂŞ, Âże zebraÂłeÂ? bana na 5 minut a na deser kaban kilka razy banowaÂł ciĂŞ za haxy. Spierdalaj. Sam chyba teÂż banowaÂłem deaglĂłw z 5... reszte adminĂłw proszĂŞ przejrzeĂ? amx_bans i zatwierdziĂ? perma.

kola wybacz ale [WRG] dodawal sobie moj kolega... moze ma podobne ip bo mieszkamy w tym samym bloku ... nigdy nie podszywalem sie pod fibaka a przyznaje moze 3 razy slusznie dostawalem bana na 15 min za Attac ale za haxy bana dostalem od ciebie 1 raz na tydzien choc ich nie mialem !!! kaban nigdy jak pamietam mnie nie banowal... to prawda ty mnie nie lubisz nie wiem czemu ale ja poprostu chce sobie pograc ... I TO NIE NA HAXACH BO NA NICH NIGDY NIE GRALEM !!!!

pozdro

[ Dodano: 2008-01-08, 16:37 ]

VolantiS ty chyba jestes adminem (jesli sie myle popraw mnie) ale ty nie dostales bana perm za cos czego nie zrobiles wiec postaraj sie mnie zrozumiec....

[ Dodano: 2008-01-08, 16:50 ]

o sory ale ze mnie zal... postawilem temat w zlym miejscu... ja gram na nonsteamie ... SORY ZA UMIESZCZENIE TEMATU W ZLYM MIEJSCU....

i chuj ban perm kurwa nara wypierdalac ;)

DOBRZE KURWA POWIEDZIANE !, haxy sÂ? dobre ale trzeba ich umieĂ? uÂżywaĂ?.... a za Fibaka sie nie podszywaj, bo jak cie znajdzie to zgwaÂłci.

Pozdro&poĂ?wicz ale na innym serwie :(:D:D:D:lol::lol:

nice;) w sumie deagle naraziles sie wielu osobom i byles obserwowany czity jak juz masz to naucz sie ich obslugi albo se daruj

No te :mrgreen: Jak haxowac to z glowa :mrgreen: Chociarz ostatnio to juz to w pizdzie mam i jawnie haxuje :-P Widze ze komar wszedl pod stol czerwonych i dostal pare flag ^^

Pozdro komar dobrze ze z nami :mrgreen: PS: jest to prawda ze wreszcie stracilem adma na DC ? :(

Deagle wybacz ale jak ty mierzysz do kolesia przez skrzynke stzrelajac do niego potem myslalc ze za bardzo to widac i begnac mierzac mu w lep i majac 85 bannow przy czym niewiem jak ci sie udalo wejsc to sorry bardzo ./..

i jeszcze przy nawiazywaniu z toba kontaktu kulturalnei pytalem sie za co masz tyle banow

to jakis ziomek krzykna ze za wh kiedys miales. Wh to jest to takie kolorowe co ci pokazuje gdzie sa ludzie...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.