Deagle Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 a wiec zaczne od poczatku/.... wszedlem na serwer i mowie przez mikrofon "siema" pisze rownierz przez ''Y'' siema .... potem przez ''Y'' Worms odpisuje mi ''nara'' to ja do niego '' tez sie ciesze ze cie widze worms '' a potem zagralem 1 runde w ktorej zabilem 1 osobe (nie pamietam kogo)... potem wyskakuje mi tabelka ''You have been banned''(czy jakos tak)potem patrze co niby zrobilem i na jak dlugo mam bana ... patrze a potem mnie zamurowalo .... kiepas stwierdzil ze mam Wallhacka i dal mi bana permanentnego... A JESZCZE RAZ POWTARZAM NIE MIALEM ZADNEGO WALLHACKA !!! GRAM NA TYM SERWIE JUZ 2 MIESIACE I ZDARZALY MI SIE BANY ROWNIERZ NIEUCZCIWE ... np. dostawalem bana na 15 minut za teamkille innych osob... to naprawde nieuczciwe bo nigdy nie gralem na czitach czy cos w tym stylu .... mam nadzieje ze cos z tym zrobicie i cofniecie mi tego bana ... pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
^andrew^ Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 czekamy kiepas Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Nieuczciwy ba za TK nie rozÂ?mieszaj mnie, attack rozdaje bany za TK ktĂłrych u ciebie naliczam 15 i za kaÂżdym razem rodaÂł je attack. Raz podszywaÂłeÂ? siĂŞ pod fibaka, kilka razy dodawaÂłeÂ? tag [WRG], kilka razy zaszedÂłeÂ? mi tak za skĂłrĂŞ, Âże zebraÂłeÂ? bana na 5 minut a na deser kaban kilka razy banowaÂł ciĂŞ za haxy. Spierdalaj. Sam chyba teÂż banowaÂłem deaglĂłw z 5... reszte adminĂłw proszĂŞ przejrzeĂ? amx_bans i zatwierdziĂ? perma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolantiS Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 i chuj ban perm kurwa nara wypierdalac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deagle Posted January 8, 2008 Author Report Share Posted January 8, 2008 kola wybacz ale [WRG] dodawal sobie moj kolega... moze ma podobne ip bo mieszkamy w tym samym bloku ... nigdy nie podszywalem sie pod fibaka a przyznaje moze 3 razy slusznie dostawalem bana na 15 min za Attac ale za haxy bana dostalem od ciebie 1 raz na tydzien choc ich nie mialem !!! kaban nigdy jak pamietam mnie nie banowal... to prawda ty mnie nie lubisz nie wiem czemu ale ja poprostu chce sobie pograc ... I TO NIE NA HAXACH BO NA NICH NIGDY NIE GRALEM !!!! pozdro [ Dodano: 2008-01-08, 16:37 ] VolantiS ty chyba jestes adminem (jesli sie myle popraw mnie) ale ty nie dostales bana perm za cos czego nie zrobiles wiec postaraj sie mnie zrozumiec.... [ Dodano: 2008-01-08, 16:50 ] o sory ale ze mnie zal... postawilem temat w zlym miejscu... ja gram na nonsteamie ... SORY ZA UMIESZCZENIE TEMATU W ZLYM MIEJSCU.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlon Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 podobne Ale nie takie same No chopie dojeba³e� se i tyle Ci powiem xD IMO takich dig³ów to ja na servie codziennie widze xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 sprzawdzilem ip 212.76.37.198 w bazie amxbans. sorry Winnetou. ban zostaje, temat zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deagle Posted January 8, 2008 Author Report Share Posted January 8, 2008 DLACZEGO BAN ZOSTAJE ??? POWIEDZ MI VIRUSX ??? CO ZROBILEM ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Ja juz nie raz dostalem bana za WH, ale juz wszyscy wiedza ze moge tego ciulstwa uzywac i mnie nie banuja ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deagle Posted January 8, 2008 Author Report Share Posted January 8, 2008 ALE FIBAK CHODZI MI O TO ZE JA NIE CHCE PRZESTAWAC GRAC NA TYM SERWIE .... jest na nim super atmosfera i lubie tam grac ... ale nie i mialem WH i czitow nigdy .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 i chuj ban perm kurwa nara wypierdalac DOBRZE KURWA POWIEDZIANE !, haxy sÂ? dobre ale trzeba ich umieĂ? uÂżywaĂ?.... a za Fibaka sie nie podszywaj, bo jak cie znajdzie to zgwaÂłci. Pozdro&poĂ?wicz ale na innym serwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 i chuj ban perm kurwa nara wypierdalac DOBRZE KURWA POWIEDZIANE !, haxy sÂ? dobre ale trzeba ich umieĂ? uÂżywaĂ?.... a za Fibaka sie nie podszywaj, bo jak cie znajdzie to zgwaÂłci. Pozdro&poĂ?wicz ale na innym serwie nice;) w sumie deagle naraziles sie wielu osobom i byles obserwowany czity jak juz masz to naucz sie ich obslugi albo se daruj Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Ja juz nie raz dostalem bana za WH, ale juz wszyscy wiedza ze moge tego ciulstwa uzywac i mnie nie banuja ^^ to tak jak u mnie, trzeba umiec sie kryc, lata praktyki nie fibak ? :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 No te :mrgreen: Jak haxowac to z glowa :mrgreen: Chociarz ostatnio to juz to w pizdzie mam i jawnie haxuje :-P Widze ze komar wszedl pod stol czerwonych i dostal pare flag ^^ Pozdro komar dobrze ze z nami :mrgreen: PS: jest to prawda ze wreszcie stracilem adma na DC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 zrobiles to ze ci kurwa pulok z ust wypadl i chuj ban perm nara kurwa wypeirdalac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Te bebsztyk ty tam chowej fet pod bluza z kapturem a sie nie udzielej Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiepas Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Deagle wybacz ale jak ty mierzysz do kolesia przez skrzynke stzrelajac do niego potem myslalc ze za bardzo to widac i begnac mierzac mu w lep i majac 85 bannow przy czym niewiem jak ci sie udalo wejsc to sorry bardzo ./.. i jeszcze przy nawiazywaniu z toba kontaktu kulturalnei pytalem sie za co masz tyle banow to jakis ziomek krzykna ze za wh kiedys miales. Wh to jest to takie kolorowe co ci pokazuje gdzie sa ludzie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 to jest esp:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don KabanO^^ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 jeden ch*** co to jest xD ban i nara poĂ?wicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlon Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 to jest esp:D ESP- czy to nie specjalnoÂ?Ă? grosso. xD !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 specjalnoÂ?Ă? grosso to Â?piewanie debilu :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deagle Posted January 9, 2008 Author Report Share Posted January 9, 2008 kiepas ty chyba nie o mnie mowisz bo ja do ciebie nigdy nic nie gadalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 A czy ktoÂ? mĂłwiÂł, Âże ty coÂ? do niego mĂłwiÂłeÂ?? Narka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiepas Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 a ja do ciebie mowilem przez 5 minut i stwierdizlem ze nawet nie wiesz jak sie wylacza esp. Ciekawostka spotkalem sie z Instalko ns odrazu z esp zbindowanym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 DAWAJ LINKA GRUBASIE ! :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts