Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Expienie ;]

Faz
 Share

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

a ja mam proźbę możecie mnie odbanować , przepraszam ze mój głupi młodszy brat pod moją nieobecność expił , no ale to nie moja wina, już dostał wpierdol za to, ale jak się nie da odbanować bez straty lvl , to możecie mi zresetować mój lvl na który spędziłem tyle godzin grania. wielka szkoda :-(

to już więcej się nie powtórzy, bo mu zabroniłem grac na moim koncie

mam nadzieję ze nie obraził żadnego z adminów(wyzywał, czy coś w tym stylu przy okazji)

przepraszam ze mój głupi młodszy brat pod moją nieobecność expił

hahaha idź w chuj z takim argumentem

kobi.. z tego co widze Twoj pierwszy post... grasz na servie a na forum się nie udzielasz? o co chodzi?

skurwiałe nounejmy pokazać swoje prawdziwe "JA" ...

napisz coś o sobie w odpowiednim dziale.. taka moja rada jak chcesz by ktoś Cie tu poparł

jak dla mnie chujowe masz argumenty rodem z google.pl , nie znam Cie

Powodzenia w graniu!

A ja to pierdole, dostane unbana to będę grał, nie dostane to też będę ale gdzie indziej, a szkoda bo zajebista atmosfera jest na wiejskiej :-D a to, że tam expić od nowa to jeden chuj, ważna jest zabawa a to czy mam 40 czy 1 to jebać to nabiło się raz to nabije się znowu xD Pozdro dla Faza konfidenta ;*

równie ostro wkurwia jak ktoś gra z 94lvl. crk to prawie taki sh i aim, popierdala jak formułka i jebie banie takie ze poezja (wiem, że jest czysty) :shock: . Przepraszam Faziu za nazwanie Cie konfidentem! Jesteś porządnym stróżem prawa który należycie wykonuje swoją robotę :mrgreen: Dawać unbana, zerować postacie bo takiego Anioła trza pokarać

To jest głównie wina bicia lvl-i nocami ( chodzi mi o napierdalanie baniek a koleś wciąż stoi, lecz taka magia DB ) ... :blink: Podłożyć pakę i dać rozbroić... Wielki pUacz :D Nie podoba się ?? Zabij najpierw osobę która expi a potem nie pluj w monitor oraz nie leć na forum.

Pozdro dla noulajfuf wbijających lvl-e nocami ( głownie dla crk :P )

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.