Faz Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Mam tutaj zaszczyt pokazac 4 aniolkow ktorzy expili Beda oni unbanowani jezeli beda mieli resa postaci http://www.speedyshare.com/471259773.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 a od kiedy expienie jest zabronione :shock: (widze ze posłuchaliście mnie i daliście więcej emotek ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 generalnie ekspienie jest zabronione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobi Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 a ja mam proźbę możecie mnie odbanować , przepraszam ze mój głupi młodszy brat pod moją nieobecność expił , no ale to nie moja wina, już dostał wpierdol za to, ale jak się nie da odbanować bez straty lvl , to możecie mi zresetować mój lvl na który spędziłem tyle godzin grania. wielka szkoda :-( to już więcej się nie powtórzy, bo mu zabroniłem grac na moim koncie mam nadzieję ze nie obraził żadnego z adminów(wyzywał, czy coś w tym stylu przy okazji) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 przepraszam ze mój głupi młodszy brat pod moją nieobecność expił hahaha idź w chuj z takim argumentem kobi.. z tego co widze Twoj pierwszy post... grasz na servie a na forum się nie udzielasz? o co chodzi? skurwiałe nounejmy pokazać swoje prawdziwe "JA" ... napisz coś o sobie w odpowiednim dziale.. taka moja rada jak chcesz by ktoś Cie tu poparł jak dla mnie chujowe masz argumenty rodem z google.pl , nie znam Cie Powodzenia w graniu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobi Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 http://forum.wiejska-chata.pl/viewtopic.php?t=2252 bardzo prosze a po drugie to nie jest wymyslone czy wziete z allegro, niestety tak bylo i nic na to nie poradze Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 15729052 ' Twoje IP : ' 83.27.237.24 ' Nazwa uzytkownika: kobi nie bede zasmiecal forum wiec tu podalem steam id i swoje ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 i od razu ładniej to wygląda miłej gry! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 przepraszam ze mój głupi młodszy brat pod moją nieobecność expił BUAHAHAHHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA za to tydzien powinniscie mu dodac Zalety: klamac tak jak i oszukiwac Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobi Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 cartman to pomylka bo szybko wypelnialem, musze poprawic Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 to musisz nagrać i pokazać tu filmik jak bijesz brata to bedzie unban Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobi Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 jasne a pozniej bede mial problemy, za znecanie sie nad nieletnimi :-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 tak , podam cie do sądu Link to comment Share on other sites More sharing options...
~~Punisher Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Faz to ladny konfident pierdolony xD Pamietaj ze w pace pierwszy jest pedofil zaraz po nim ty ;D Btw Perm Dla Faz za bycie konfidentem jebanym ;d Unban dla Kobi za to ze placze jak baba a ma 24 lat ;ff Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobi Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 ja nie placze tylko drugi raz mi sie nie chce lvl nabijac od nowa :-P oj widze ze sie nie doczekam :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 doczekasz doczekasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 ja nie placze tylko drugi raz mi sie nie chce lvl nabijac od nowa bylo nie expic tylko grac normalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobi Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 bylo nie expic tylko grac normalnie czytales ze zrozumieniem co pisalem, bo w to watpie, jesli wiesz co to jest czytanie ze zrozumieniem jak bym nie gral to bym nie mial takiego lvl, po drugie ja nie expilem jak juz co Link to comment Share on other sites More sharing options...
atom Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 A ja to pierdole, dostane unbana to będę grał, nie dostane to też będę ale gdzie indziej, a szkoda bo zajebista atmosfera jest na wiejskiej :-D a to, że tam expić od nowa to jeden chuj, ważna jest zabawa a to czy mam 40 czy 1 to jebać to nabiło się raz to nabije się znowu xD Pozdro dla Faza konfidenta ;* Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 z tym gadaniem że konfident to zachowujecie sie troche jak dzieci jotpe , a jakbys grał sobie i przeszkadzajac tobie i reszcie napierdalał by koleś z sh i aimem i powiedział że przyjdzie jutro . nie powiedział byś adminowi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 chyba atom on sam nie moze Ci wyzerowac expa nie ? .. raczej musi to wyslac na forum . . a ze te expienie ostro wkurwia wiec jest zabronione .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atom Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 równie ostro wkurwia jak ktoś gra z 94lvl. crk to prawie taki sh i aim, popierdala jak formułka i jebie banie takie ze poezja (wiem, że jest czysty) :shock: . Przepraszam Faziu za nazwanie Cie konfidentem! Jesteś porządnym stróżem prawa który należycie wykonuje swoją robotę :mrgreen: Dawać unbana, zerować postacie bo takiego Anioła trza pokarać Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobi Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 bo moim zdanie co jakis czas powinno byc resetowanie lvl wszystkich graczy :-> to by bylo sprawiedliwe :-D zaraz pewnie sie zacznie ze po co, a czemu :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 zgadzam sie nie raz grając lekki demotywator się pojawial w głowie jak napierdalam 5 baniek i nadal stoi Dlatego ludzie uciekają do "expienia".. dziwicie sie? bo ja wogole Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 To jest głównie wina bicia lvl-i nocami ( chodzi mi o napierdalanie baniek a koleś wciąż stoi, lecz taka magia DB ) ... Podłożyć pakę i dać rozbroić... Wielki pUacz Nie podoba się ?? Zabij najpierw osobę która expi a potem nie pluj w monitor oraz nie leć na forum. Pozdro dla noulajfuf wbijających lvl-e nocami ( głownie dla crk ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 hahahahaha crk i wbijanie nocami . hahahahahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts