Sebek (-_-) Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 [AMXBANS] You are Banned from this server by admin ^ SG 1 ^ Teal`c [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : JANAFO [AMXBANS] Reason : ' Wallhack + Aimbot ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 83.27.90 zbanowało mnie :shock: jak ja takiego nicka nie miałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luol:) Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 sprobuj jeszcze raz wejsc i wyjsc.. Tealcu kiedys tam zle cos zbanowal ( z tego co mi wiadomo ) i czasami tak sie pojawia ale zaraz jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Mi to wyskoczyło kilka razy ale od razu wchodziłem i z tego co pamiętam neonowi też wyskakiwało. Następuje to zwykle przy zmianie mapy, ale tak to jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 sprobuj jeszcze raz wejsc i wyjsc.. Tealcu kiedys tam zle cos zbanowal ( z tego co mi wiadomo ) i czasami tak sie pojawia ale zaraz jest ok Nikogo źle nie banowałem po prostu gostek miał coś namieszane że musiałem go 2 razy banować raz na IP raz na steam ID i czasem wyskakują takie badziewia ale to juz nie moja wina wystarczy jeszcze raz wbić i po kłopocie nie tobie pierwszemu tak pokazało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek (-_-) Posted October 12, 2009 Author Report Share Posted October 12, 2009 ok nie wiedziałem ze się tak robi, dzięki za nagranie sprawy, można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts