Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

hacked by DEP.H

pujus
 Share

Recommended Posts

Witam jakże uroczych administratorów najgorszego serwera ktory nadaje się do smietnika 4Fun ... Panowie i panie ja nie groże tylko ostrzegam proponuje odbanowanie. Dziś dostałem bana od admina o nicku : ollolo czy jakos tak chyba to ten frajer. Jezeli chcecie się pożegnać z forum i z tym serwerem to życzę miłej zabawy :D ollolo przeprosiny w odpowiedzi na ten post + odbanowanie albo sie pobawimy ;]

HAKER!

kurwa zasmarkany jebany osli kutasie !

jak to jest najgorszy serwer 4fun to ty jestes zwykłą pospolitą pizdą!! pizdeczką !! pizdunią !!

co do grożenia daj adres i mi ci mozemy pogrozic ale twojego blond towara tak posuniemy ze ta kurwa bedzie krzyczec moje imie jak bede wchodzil...

a co do utraty serwera ty sie mozesz pozbyć wszystkich zębów zajebany mongole kurwa !!

wiec teraz ładnie przeproś ze zawracasz nam czas i wiadomo... WYPIERDALAJ :]

Witam, wypierdalaj!

teksty typu frajer, ciota itp. powiedz staremu, zapewne tak Ci wpierdoli że będziesz myślał że Cię na urodzinach dźwigają -ban na 10h

potem dodał: *DEAD* DEP.H : zerowi admini na zerowym serwerze.

Przemo przedłużył za moją prośba na tydzień może to go zrehabilituje o ile stary mu nie wpierdoli jak nie będzie komu miał wrzucać wciepy przez ten tydzień a za ten post bym go najlepiej związał betonem.

ahahha uwierzcie mi dzieci komputera że mam z was ostrą zwałe :D napisalem jakis zwykly post by was wkurwic a wy nabijacie posty do forum ;] fajnie dzieci ;> bravvvvo!

Jak bym wam chciał rozjebac ten szajs to juz by tego dawno nie bylo ;]

:O Pozdrawiam was dzieci neo ;]

Miłej gry!

Jutro pewnie dopiszecie dalsze posty i w ten sposób wasze forum bedzie zajebisteee ;] wow marzylem o takim czyms ahahhahaha :O jak mi sie ban skonczy to pogram z wami bo lubie was karac jestescie botami takze cwiczcie ;] Mam w chacie wiecej pucharow i nagrod z Lanówek niż wy kurzu na szawkach ;] Ale to nic przepraszam zwracam honor ollolo czy inny chuj ;] ty jestes proo! zawsze sie za takiego miales ...

No, tak sie sklada, ze na tym forum panuje wolna amerykanka i kazdy pisze o czym chce, gdzie chce i praktycznie jak chce. Dlatego wbijamy sobie posty do licznika jadac po tobie jak po lysej ukraince z A4. Jestes pierdolonym lowem, ktory mysli ze jak rozpierdalal malolatow na lanie, to jest pro. Zagraj spierdolino z kims z Wiejskiej Elity.

Poza tym czekam az mi hackniesz kompa. Wylaczylem nawet firewalla i udostepnilem pare wolnych portow. Smialo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.