pujus Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Witam jakże uroczych administratorów najgorszego serwera ktory nadaje się do smietnika 4Fun ... Panowie i panie ja nie groże tylko ostrzegam proponuje odbanowanie. Dziś dostałem bana od admina o nicku : ollolo czy jakos tak chyba to ten frajer. Jezeli chcecie się pożegnać z forum i z tym serwerem to życzę miłej zabawy ollolo przeprosiny w odpowiedzi na ten post + odbanowanie albo sie pobawimy ;] HAKER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Witam, nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc powodzenia w lamaniu hasel. btw. widze, ze jestes z Plocka, pozdrow Gucia ode mnie :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 kurwa zasmarkany jebany osli kutasie ! jak to jest najgorszy serwer 4fun to ty jestes zwykłą pospolitą pizdą!! pizdeczką !! pizdunią !! co do grożenia daj adres i mi ci mozemy pogrozic ale twojego blond towara tak posuniemy ze ta kurwa bedzie krzyczec moje imie jak bede wchodzil... a co do utraty serwera ty sie mozesz pozbyć wszystkich zębów zajebany mongole kurwa !! wiec teraz ładnie przeproś ze zawracasz nam czas i wiadomo... WYPIERDALAJ :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Boże.... czemu rodzą się takie pierdolone cepy ,które myślą ,że ktoś się tego przestraszy :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowolo lolo Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Witam, wypierdalaj! teksty typu frajer, ciota itp. powiedz staremu, zapewne tak Ci wpierdoli że będziesz myślał że Cię na urodzinach dźwigają -ban na 10h potem dodał: *DEAD* DEP.H : zerowi admini na zerowym serwerze. Przemo przedłużył za moją prośba na tydzień może to go zrehabilituje o ile stary mu nie wpierdoli jak nie będzie komu miał wrzucać wciepy przez ten tydzień a za ten post bym go najlepiej związał betonem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Buahahahahahahahahahaha Dajesz. Uzyj brute force i czekaj 300 dni na haslo ktore ma 8 znakow, no i z czego wszystkie musza byc literami Buahahahhaha co kurwa pierdolony smiec Masz moje IP 77.100.66.91 dawaj hackuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 kurwa umre, no tego to jeszcze nie grali , jak tak dalej pójdzie to w 2012 na prawde bedzie koniec świata Link to comment Share on other sites More sharing options...
pujus Posted October 16, 2009 Author Report Share Posted October 16, 2009 mongoły z 4funa nie rozmawiacie z dzieckiem mam 23 lata jestem informatykiem i pozdrawiam ! . kiedys mieliscie serwery i forum ;] jutro z rana nic nie bedzie dzialac ;] za godzine zaczynam Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 sory mistrzu , moge wylizać Ci stopy ? , dostaniesz 8 unbanów 3 rowery i klucz do bram miasta - na to liczyłeś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luol:) Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 on pewnie liczył że mu pokażesz salto do basenu biedaczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 szacun . mamy pograne . . ide sie powiesic .. pociac .. skoczyc z mostu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
berix Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 mam 23 lata jestem informatykiem i pozdrawiam ! mam 40 i jestem gejem z checia cie wyrucham lubie takich inteligentów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 jebana plocka pizdo , zjebany "NOŁ LAJFI" informatyczku od 7 bolesci , jutro rano to ty kurwa znajdziesz ... matke rozkurwiona na stole kuchennym . Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Hahah po chuju masz doswiadczenia 23letni informatyku buhahahaha Moja prawa stopa umie wiecej niz ty :F Link to comment Share on other sites More sharing options...
pujus Posted October 16, 2009 Author Report Share Posted October 16, 2009 ahahha uwierzcie mi dzieci komputera że mam z was ostrą zwałe napisalem jakis zwykly post by was wkurwic a wy nabijacie posty do forum ;] fajnie dzieci ;> bravvvvo! Jak bym wam chciał rozjebac ten szajs to juz by tego dawno nie bylo ;] Pozdrawiam was dzieci neo ;] Miłej gry! Jutro pewnie dopiszecie dalsze posty i w ten sposób wasze forum bedzie zajebisteee ;] wow marzylem o takim czyms ahahhahaha jak mi sie ban skonczy to pogram z wami bo lubie was karac jestescie botami takze cwiczcie ;] Mam w chacie wiecej pucharow i nagrod z Lanówek niż wy kurzu na szawkach ;] Ale to nic przepraszam zwracam honor ollolo czy inny chuj ;] ty jestes proo! zawsze sie za takiego miales ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g!zMo0 Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 haha drake jaki pocisk Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 No, tak sie sklada, ze na tym forum panuje wolna amerykanka i kazdy pisze o czym chce, gdzie chce i praktycznie jak chce. Dlatego wbijamy sobie posty do licznika jadac po tobie jak po lysej ukraince z A4. Jestes pierdolonym lowem, ktory mysli ze jak rozpierdalal malolatow na lanie, to jest pro. Zagraj spierdolino z kims z Wiejskiej Elity. Poza tym czekam az mi hackniesz kompa. Wylaczylem nawet firewalla i udostepnilem pare wolnych portow. Smialo Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 jednym słowem "idź pan w chuj" i mówiąc że masz ponad 20 lat.. zdajesz sobie sprawe , ze sie człowieku poniżasz?? Jednym zdaniem.. chuj Ci w dupe i spierdalaj doić krowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 koles nie napisal wieku, tylko iloraz inteligencji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 ehh szkoda słów, nie lubie takich ludzi że gdy ktoś mu wpierdoli to i tak sie uprze że wyszło na jego bo tamten zmęczył sobie łapy Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Puju czy chuju czy jak ci tam. Ode mnie: Wypierdalaj śmieciu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 jebana plocka pizdo Ji-Had ! :< SMutno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek (-_-) Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 coś z rana miało nie działać czy mi się wydaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
NASior Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 pojebany? Ja pierdole co tu sie dzieje i jakie zjeby wchodza to glowa mala :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Mam wiecej pucharow i nagrod niz wy kurzu na szafkach ;D ? Kurwa mistrzu gdzie to na LANie byles? i skad te puchary? ;o yyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts