Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Wyzywanie.....

AniolStroz
 Share

Recommended Posts

Dobra mam tego dosc crk banujesz mnie za wyzywanie bo powiedzialem do faza za to ze mi dal bana na 3 min za cos tam ze jest bootem,frajerem i zal mi go dla zgrywy......i za to nikt by nie dal mi bana tylko ze ty cos do mnie masz....gowno mnie to obchodzi co do mnie masz.I albo bedzie regulamin jeden dla wszystkich ze gracz nie wyzywa admina a admin gracza i opanujesz cartmana i pozostalych kolegow adminow zeby nie wyzywali graczy bo czesto wyzywaja gorzej niz sami gracze,albo nie bedziesz banowal za cos takiego....bo to chore regulamin jest dla wszystkich.Nie mowie juz o takich wyzywaniach faza,czy moza na graczy bo to nie az takie straszne ale np cartman .....to po graczach jedzie najgorzej na serwie.......wiec ustalcie cos......wreszcie.

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

To faz wstaw demko albo ssa jak cie wyzywam ..... a nie na mnie wjazdy znowu ze konfident.....a co mam zrobic jak cos jest zle na serwie? mysl czlowieku? nie znam cie w rlu moge tylko tu napisac....i nie mow cagle na mnie konfident na serwie bo to jest bez sensu pokazalem ci tylko co zle robisz i zebys tego wiecej nie robil.

To faz wstaw demko albo ssa jak cie wyzywam ..... a nie na mnie wjazdy znowu ze konfident.....a co mam zrobic jak cos jest zle na serwie? mysl czlowieku? nie znam cie w rlu moge tylko tu napisac....i nie mow cagle na mnie konfident na serwie bo to jest bez sensu pokazalem ci tylko co zle robisz i zebys tego wiecej nie robil.

Ja tak samo widze expia , demko forum , chyba dobrze zrobilem , powinienem byc nagrodzony , a nie ponizany przez adminow...

Aniol popieram Cie w 10000% 3mamy sie razem.

Szkoda misiu ze nigdy nie osiagniesz tak wysokiego poziomu rozwoju intelektualnego jak moj.

Redzi wrocil od proboszcza, boli go pizda i musi jakies smuty popierdolic.

Nazwal cie pizda i chcesz mu za to dac bana O JA PIERDOLE CO ZA LESZCZE :O

Powinienes byc nagrodzony? Ze niby za co i czym? Moze admina bys chcial :D

Ichi zostaw drake'a ... On ma 18 lat.. nie widzisz? :oops: ;>

Wiek swoje, a rozwoj intelektualny swoje....

Ale ty jestes kurwa głupi...

[ Dodano: 2009-10-17, 20:22 ]

Redzi wrocil od proboszcza, boli go pizda i musi jakies smuty popierdolic.

Wypierdalaj Brudasie

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.