w4co Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Z jakiej racji dostałem bana od jakiegoś śmiesznego admina zwanego Guzio.Niech mi to wyjaśni.niech sprawdzi konto w ligach takich jak Esl przed wdupianiem bana na zawsze.Śmiech na sali ,że tacy ludzie adminów dostają.proszę o możliwie szybkie odbanowanie od tak żeby sprawiedliwości stało się zadość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Wkleje demko jak najszybciej . Zobaczymy co i jak chlopcze, a... i pierdole Twego esl'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4co Posted October 31, 2009 Author Report Share Posted October 31, 2009 pierdol co chcesz jak kobiet nie lubisz...wklejaj demko i unbana proszę.Konczę dyskus.Wiek - 12... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Przepraszam, że mam 12 lat Nie rzucaj mordą bo na demku widać ze kulture zachowalem i w reasonie nie napisalem nic zlego. Tylko prosba o wyjasnienie na forum tak czy inaczej? Wiec jesli dalej chcesz prowadzic ze mna konwersacje to przykro mi ale inteligecja mnie nie dogonisz i jak widze nie masz zbyt bogatego zakresu wyrazen. Dziekuje za uwage. Link do demka, a i dla sprostowania. Nie ja wyjaśniam bana. Jestem tylko zwyklym szaraczkiem. http://wyslijto.pl/files/pre_download/3c1983gllm Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4co Posted October 31, 2009 Author Report Share Posted October 31, 2009 Ale co ty chcesz wyjaśniać chłopaku?Nigdy nei widziałeś jak ktoś ownuje ?A co do mojego zakresu wyrażeń to nawet nei wiesz co mówisz.Próbujesz błysnąć ,ale ci to nie wychodzi.Tym bardziej mi przykro z twojego powodu.,,reasonu" PoKeMoŃskim chcesz mnie zażyć?Zamilcz dla dobra ogółu i swojego własnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 nie sraczyc sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 ban za skillaChlopie, na AWP to nawet ja Cie pojade,Nigdy nei widziałeś jak ktoś ownuje ?ROTFL.Na demie clear, ban zdjety :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Poślij mi twój link do ESLa na priv to Ci się wpisze w gb. edit. raczej name xD Spodziewałem się konta z 2010. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts