Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

maveric

jakgrac
 Share

Recommended Posts

dość ze szmata daje bany za wpisanie (klasa) w pierwszej rundzie to sam pisze i siebie nie banuje nie reaguje jak ktoś puszcza muzykę a jak sie zwraca uwagę to karze wyjść

a teraz :oops: walne łam w skrzynkę bo nie trafiłam (zdarza sie ) i ban to jesat idiota

maveric to kawał kurwy reszta cwela

my staramy sie grać uczciwie (bo nie chcemy bana) a ty pierdolisz w czapkę

chcemy roberta na admina !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dość ze szmata daje bany za wpisanie (klasa) w pierwszej rundzie to sam pisze i siebie nie banuje nie reaguje jak ktoś puszcza muzykę a jak sie zwraca uwagę to karze wyjść

a teraz :oops: walne łam w skrzynkę bo nie trafiłam (zdarza sie ) i ban to jesat idiota

maveric to kawał kurwy reszta cwela

popieram maveric nie zna regulaminu sam pisze klase w 1 rundzie gdzies mam demko poszukam

kawał kurwy reszta cwela

a ja pierdolnę i powiem, że to jedna i ta sama osoba napisała ;] posty haha wejdź na serw sam ci dam bana za klasę na 1hr :x bo łamiecie to nagminnie anyway c ya bish... to tyle pa ;)

//crk

• 2 months later...

po pierwsze kurwa nigdy sie nie zdarzylo abym wpisal w 1 rundzie klasa po 2 banuje wtedy kiedy uwazam to za sluszne po 3 wkurwiacie mnie tym ze gdy dostaniecie bana na 1h i sie przypierdalacie ze "ja nie wiedzialem/am" a bana daje za klase wtedy kiedy juz kick na was nie dziala....jakas dyscyplina musi byc jak sie nie podoba to nie graj idz sie spaloj albo stolek,sznurek i jazda:) :evil:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.