Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

gg_fy_deagle_dustworld3

furiath
 Share

Dodajemy ?  

20 members have voted

1. 1. Dodajemy ?

• Tak, dodajemy i jestem zajebisty
      5
    • Nie, nie dodajemy bo nie jestem zajebisty
      15

Recommended Posts

cartman ty sie nie powinienes udzielac szmato bo juz cie nie ma na 4funie i ciulasz w ten rownie zjebany jak ty diablo mod :*

orzeh 0

pisss

nie ma go poniewaz chcial kozaczyć i go zniszczylem i teraz widzisz jest władcą diablo np. "misiek: zapytam cartmana czyjest na tak" totam se może rzadzic i kapowac ale juz nie na 4funie :]

nie ma go poniewaz chcial kozaczyć i go zniszczylem i teraz widzisz jest władcą diablo np. "misiek: zapytam cartmana czyjest na tak" totam se może rzadzic i kapowac ale juz nie na 4funie :]

i gitara

frajerstwo trzeba tępić :D a konfidentów sie pozbywac :D

a co do tematu ewidentnie zostaje stara mapa :D

cartman ty sie nie powinienes udzielac szmato bo juz cie nie ma na 4funie i ciulasz w ten rownie zjebany jak ty diablo mod :*

ESLe chyba Ci zjadly ten orzech w glowie bo gram czesto cipeczko na 4funie :D

zobacz sobie swoje posty rok temu jebany frajerze . siedziales cicho jak myszka bo sie bales odezwac .. troche wladzy i co sie dzieje z czlowiekiem ;] zniszczyc to Ty mi mozesz ustami gowno jak wyjdzie mi z dupska :D konfidentem nie jestem nie bylem i nie bede. Musialbym sie nazywac Majewski zeby sprzedawac wszystkich i byc falszywa ciota. gram na diablo od poczatku i raczej wiedzialem najlepiej co sie tam dzieje panie wladzo wiec ?

ja z konfidentami nie bede rozmawiał :] ja jestem tu po to zeby ci jechać bo jestes sprzedajną kurwą ! przyznaj sie ze masz darmowy numer telefonu do Miska i nawijasz o wszystkim co słyszałes zeby sie podlizać :> a po drugie Kacperku ja nie kapuje ludzi i za to mam szacunek a ty zostałes pizdą i uciekłes z 4funa bo konfidentow sie nie szanuje w naszych czasach = siema :>

no to nie powinienes rozmawiac ze swoimi kolegami jesli tak mowisz. ;] ] hm . tylko ze ja do niego sam nie pisze ? i nic mu nie mowie pokurwiencu ? :D no ja tez nie kapuje i raczej ludzie mnie lubia . sobie ujebales cos ze sprzedaje jebie mnie to serio . wiekszosc Twoich bronzow (czyt. furiath) posluchalo sie swojego krola i robi to samo co Ty ;] nie znasz mnie z reala wiec nie mow jaki jestem bo raczej nie wiesz o mnie nic ;] poszedlem z 4funa bo powstal diablomod ktory mi sie podoba i na nim gram ;] na 4funie gram czesto wiec nie pierdol mi tu ze sie przestraszylem jakiejs anorektycznej cioty. i ucieklem z tamtad.. nie poznales mnie masz na mnie wyjebane to czemu mam Ci dupe lizac jak wiekszosc ?

nie znasz mnie z reala

skonczylbyś jak mianoss ale nei z jedną kapą tylko motyw jest taki ze ty lezysz a ciebie kopią i niekoniecznie ja, bo ja smarków bić nie bede chociaż konfident to inny rozdział i tacy powinni "zrozumiec ze kapowac nie wolno"

pofikaj jeszcze bo wiesz ze przez neta mozesz napisać co cchesz.. no napisz coś kacperku :-)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.