furiath Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 http://www.fpsbanana.com/maps/116653 my mamy zwykly dustworld ;d a tu jakies ulepszenie i wieksza troche ta mapa jest mozemy sprobowac ;] bedzie git na gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pondek Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 obie mapy sa zjebane na gg ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted November 15, 2009 Author Report Share Posted November 15, 2009 dobre sa, nie pioerdol Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 ale po co zminiac jak tamten gungame jest dobry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 zostawic ten stary. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted November 15, 2009 Author Report Share Posted November 15, 2009 nie mowie zeby to zmienic, tyklo zeby byl i ten i tamten [ Dodano: 2009-11-15, 16:54 ] ale z tego co widze to tylko ja go chce xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 [ Dodano: 2009-11-15, 16:54 ]ale z tego co widze to tylko ja go chce xD WIDOCZNIE MAPA JEST TAK SAMO SPIERDOLONA JAK TY. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 [ Dodano: 2009-11-15, 16:54 ]ale z tego co widze to tylko ja go chce xD WIDOCZNIE MAPA JEST TAK SAMO SPIERDOLONA JAK TY. j/w Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted November 16, 2009 Author Report Share Posted November 16, 2009 cartman ty sie nie powinienes udzielac szmato bo juz cie nie ma na 4funie i ciulasz w ten rownie zjebany jak ty diablo mod :* orzeh 0 pisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 cartman ty sie nie powinienes udzielac szmato bo juz cie nie ma na 4funie i ciulasz w ten rownie zjebany jak ty diablo mod :* orzeh 0 pisss nie ma go poniewaz chcial kozaczyć i go zniszczylem i teraz widzisz jest władcą diablo np. "misiek: zapytam cartmana czyjest na tak" totam se może rzadzic i kapowac ale juz nie na 4funie :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 chcial kozaczyć i go zniszczylem nie ma to jak zniszczyc czlowieka przez internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 KILL EM ALL !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted November 16, 2009 Author Report Share Posted November 16, 2009 nie ma go poniewaz chcial kozaczyć i go zniszczylem i teraz widzisz jest władcą diablo np. "misiek: zapytam cartmana czyjest na tak" totam se może rzadzic i kapowac ale juz nie na 4funie :] i gitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 nie ma go poniewaz chcial kozaczyć i go zniszczylem i teraz widzisz jest władcą diablo np. "misiek: zapytam cartmana czyjest na tak" totam se może rzadzic i kapowac ale juz nie na 4funie :] i gitara frajerstwo trzeba tępić a konfidentów sie pozbywac a co do tematu ewidentnie zostaje stara mapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 a może zostawić starą mapę i dodać nową ?? ( usunęliście aztkilla, i nie ma na czym gg robić ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 cartman ty sie nie powinienes udzielac szmato bo juz cie nie ma na 4funie i ciulasz w ten rownie zjebany jak ty diablo mod :* ESLe chyba Ci zjadly ten orzech w glowie bo gram czesto cipeczko na 4funie nie ma go poniewaz chcial kozaczyć i go zniszczylem i teraz widzisz jest władcą diablo np. "misiek: zapytam cartmana czyjest na tak" totam se może rzadzic i kapowac ale juz nie na 4funie :] zobacz sobie swoje posty rok temu jebany frajerze . siedziales cicho jak myszka bo sie bales odezwac .. troche wladzy i co sie dzieje z czlowiekiem ;] zniszczyc to Ty mi mozesz ustami gowno jak wyjdzie mi z dupska konfidentem nie jestem nie bylem i nie bede. Musialbym sie nazywac Majewski zeby sprzedawac wszystkich i byc falszywa ciota. gram na diablo od poczatku i raczej wiedzialem najlepiej co sie tam dzieje panie wladzo wiec ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 ja z konfidentami nie bede rozmawiał :] ja jestem tu po to zeby ci jechać bo jestes sprzedajną kurwą ! przyznaj sie ze masz darmowy numer telefonu do Miska i nawijasz o wszystkim co słyszałes zeby sie podlizać :> a po drugie Kacperku ja nie kapuje ludzi i za to mam szacunek a ty zostałes pizdą i uciekłes z 4funa bo konfidentow sie nie szanuje w naszych czasach = siema :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 a ja polize dupe juvusiowi i napisze tzw "j/w" pierdolic to male napinatorskie sprzedajne scierwo!!!! i jestem za stara mapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 a ja polize dupe juvusiowi i napisze tzw "j/w" pierdolic to male napinatorskie sprzedajne scierwo!!!! bedziemy popierać kapusiów to kurwa sie inni nauczą i pomyślą ze to cos dobrego dlatego.. wiecie co z nim zrobic :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 wez kurwa najchetniej to bym mu leb rzotkiewy w kapsko wsadzil i przekrecil o 180stopni...a wogole to wkurwiasz mnie juz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 no to nie powinienes rozmawiac ze swoimi kolegami jesli tak mowisz. ;] ] hm . tylko ze ja do niego sam nie pisze ? i nic mu nie mowie pokurwiencu ? no ja tez nie kapuje i raczej ludzie mnie lubia . sobie ujebales cos ze sprzedaje jebie mnie to serio . wiekszosc Twoich bronzow (czyt. furiath) posluchalo sie swojego krola i robi to samo co Ty ;] nie znasz mnie z reala wiec nie mow jaki jestem bo raczej nie wiesz o mnie nic ;] poszedlem z 4funa bo powstal diablomod ktory mi sie podoba i na nim gram ;] na 4funie gram czesto wiec nie pierdol mi tu ze sie przestraszylem jakiejs anorektycznej cioty. i ucieklem z tamtad.. nie poznales mnie masz na mnie wyjebane to czemu mam Ci dupe lizac jak wiekszosc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 nie znasz mnie z reala skonczylbyś jak mianoss ale nei z jedną kapą tylko motyw jest taki ze ty lezysz a ciebie kopią i niekoniecznie ja, bo ja smarków bić nie bede chociaż konfident to inny rozdział i tacy powinni "zrozumiec ze kapowac nie wolno" pofikaj jeszcze bo wiesz ze przez neta mozesz napisać co cchesz.. no napisz coś kacperku :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 fajnie masz . zazdrosze . no to moze normalniej . . hmm . jakis przyklad moze kogos kogo sprzedalem ? kiedys ? . bardzo jestem ciekawy bo na prawde nie wiem .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 chuj z ta mala ciota....w koncu bedzie okazja aby mu wpierdolic a pozniej napic sie z Arkiem komandosa ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 nie znasz mnie z reala poznamy sie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts