fuksradom Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 fuks: palko fuks: zdjales tego bana ? BleYD: nie jestem palka BleYD: i nie zdjelem fuks: kurwa bana za vinciego pajaca na 10 h ? fuks: nie za duzo kurwA? BleYD: perma masz fuks: a kto dal perma? BleYD: ja fuks: za ? fuks: ? fuks: powiesz mi za co perm ? BleYD: za dbilizm fuks: idz sie kurwa utop co ? fuks: bo az mi cie szkoda pajacu. fuks: nie znasz nas i naszych rozmow widac a admina masz bo placisz kurwa zjebany klocku BleYD: no i ? fuks: i sie wpierdalasz nie tam gdzie trzeba BleYD: i chuj Ci to tego fuks: chuj to tobie w ten pusty sagan BleYD: juz miales jedno konto zbanowane fuks: nie ? fuks: palo BleYD: perm na 1 = perm na kazde nastepne BleYD: zale wszelkie do miska BleYD: masz dzial skargi Użytkownik BleYD zmienił status na: Offline. ale zeby bylo fajnie to jeszcze ss'a dam z forum odnosnie bana od miska. http://wiejska-chata.pl/bans/ban_details.php?bid=7648 zapraszam do wypowiedzi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 ODBANOWAĆ FUKSA, WCH BEZ POJEBANEGO FUKSA TO JUŻ NIE BĘDZIE TO SAMO WCH ! ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 miałeś perm kiedyś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted November 25, 2009 Author Report Share Posted November 25, 2009 tu nie chodzi o pytania.. tylko powod bana powod perma od kogo i przez kogo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrAnD Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Co to kurwa za cyrk? Co Wy wogole odpierdalacie? admina masz bo placisz kurwa zjebany klocku 100% racji. Blejd myślałem że jesteś bardziej myślącą osobą, przeliczyłem się. Niema kto adminować i wstawiają na te miejscą"Klocków" którzy nie są w ogóle wtopieni w klimat. Nie pawam do Fuksa za dużą sympatią ale dostał bana niesłusznie i powinien zostać zdjęty a blejd wyjebany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted November 25, 2009 Author Report Share Posted November 25, 2009 moze to jest powod jeden z kilku dla ktorych jest taka pustka na WCH - gdzie wczesniej server kwitl z dnia na dzien ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 BleYD- co to jest ? fuks = nierozłączny klimat wiary WCH...a jakies kutasy dostają flagi i robią kurwa swoją kulture chuj sytuacji dobrze nie znam, ale z tego co widze.. nowi flagowicze to total skurwiałe cioty co nawet konta na forum WCH nie mają.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrAnD Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Niech się w końcu ten patafian wypowie. [ Dodano: 2009-11-25, 23:48 ] możliwe że wogole konta niema na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 no i to jest kolejny raz kiedy jakis z dupy wzięty kutas rządzi się na serverze o którym wie tyle co IP servera i nazwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 nie no fuks jest pozytywnie jebniety i co podlizales sie miskowi aka cartman tym :/ cos czuje ze tym krokiem pokazania wladzy straciles szacun internetowego kołka wzajemnej adoracji jak to okreslil dzis taki "jeden" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrAnD Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Podsumuje to jednym serdecznym słowem WYPIERDALAJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 unban i dalej rozpierdol ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 dla mnie nie jest jasne za co fuks wyłapał perma tego http://wiejska-chata.pl/bans/ban_details.php?bid=7648 za gadke sie chyba nie daje permów jak dla mnie a z tego co wiem tak było nei wiem czy mam dobre info Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted November 25, 2009 Author Report Share Posted November 25, 2009 a drugi ban ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Tygrys! Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Niema kto adminować i wstawiają na te miejscą"Klocków" którzy nie są w ogóle wtopieni w klimat a Ty największy kloc , bażancie ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted November 25, 2009 Author Report Share Posted November 25, 2009 tygrysek nie rob tu HEJI. wypowiedz sie o temacie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrAnD Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Tygrys wydupiaj... psujesz temat i moją reputacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 permy tylko za czity. ban zdjety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrAnD Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Odbanuj no tego głąba i zrob porządek z tym drugim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 a drugi ban ? drugi dostales na podstawie pierwszego dlatego napisalem tylko o pierwszym sa zasady trzymajmy sie ich tak jak vx napisal perm = czity Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Tygrys! Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 tygrysek nie rob tu HEJI. wypowiedz sie o temacie ! Jak dla mnie są granice przesadyzmu , ale to i tak nie powinno konczyc się permem , ponieważ , każdemu sie zdarza podenerwowanym być no i jak cisnionko podskoczy to poweidzieć za dużo . Zresztą moim zdaniem dostałeś za celowe TK / TA bana , ale to też perm za dużo , chociaz mogles sprowokować do tego zeby Tobie wlepili perma. Tygrys wydupiaj... psujesz temat i moją reputacje Ciulowy potworze , bo ja od niedawna admina mam i klocem nie jestem a Ty to masz uraz do tych kloców ? może do tego z klaty?:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 ja pierdole , jest kick , ban na godzine, gag , mute i sto opcji wiec po co od razu perm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrAnD Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Ciulowy potworze , bo ja od niedawna admina mam i klocem nie jestem Nie wiem.. nie widuje Cie. Tygrys widze że też tego nie rozumiesz i wydaje mi sie że postąpił byś podobnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuksradom Posted November 25, 2009 Author Report Share Posted November 25, 2009 dobra dobra ban zdjety ale co odnosnie adminow MISIEK I BLEYD ? co z nimi i ich zachowaniem w stosunku do graczy - nie jestem jedyny ktory zostal tak zakrecony przez miska humory ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogus Linda Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Bleyd jest spoko, ale popieram ze permy tylko za czity. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts