konkret Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 14.01.08, mapa cs_cceble czy jakos tak. Gralem na serverze jakos 1h i nagle dostalem bana za wh, ktorego nie mialem... stalem z awp i widzialem kolesia ktory schowal sie za skrzynka, czekalem az wyjdzie... ledwo wyszedl - strzelilem, zaraz zza plecow wyszedl mi drugi i mnie zabil... w tym momencie dostalem bana za wh http://www.wiejska-chata.pl/amxbans/ban_details.php?bid=1367 aha somelier prosze nie dodawaj glupich zdan typu "obserwowalem cie" bo to nie jest nic innego jak glupia gadka... stales raz na skrzynkach i celowales z awp do kolesia ktory byl przede mna... (tez mialem awp) kiedy go zabilem ja podskoczylem i zobaczylem skad strzelaja z awp, zobaczylem cie na skrzynkach wiec strzelilem... i nie gadaj ze dlatego niby wh mialem zalosny jestes... gram tu jakos 3 tygodnie albo mniej, ale nigdy nikt mi nie powiedzial ze mam wh... zawsze slucham itp czy ktos idzie, a jak moj idzie przede mna i go zabijaja to staram sie skampowac i poczekac na zabojce albo go poszukac na terenie z ktorego strzelal... wiec nara jak nie zdejmiecie bana to sobie znajde inny server.. wiele jest takich, na ktorych mozna grac... aaa i btw jezeli mialem wh to daj mi demko bo pewnie nagrywasz ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-somelier- Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 sÂłuchaj za darmo ci nie daÂłem po Â?cianach to ja caÂły czas skanowaÂłem nie pierdol glupot sÂłuchaj kaÂżdy ruch ziomka a ty po Â?cianach dopierdzielales Link to comment Share on other sites More sharing options...
konkret Posted January 14, 2008 Author Report Share Posted January 14, 2008 a czemu mialbym nie strzelac po scianach? przeciez naboje przechodza przez sciany... a jak ma sie dobre sluchawki to sie slyszy jak sie rusza... po drugie czesto widzialem za ktora sciana koles stal wiec strzelalem... i nie rob sobie jaj, ale czita to ty masz... jakis gorszy dzien masz i odrazu bany rozdajesz bo ktos potrafi grac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Prawda jest taka ze wielu adminow tutaj nie zabardzo wie jak dzialaja czity, oczywiscie wszyscy potrafia rozpoznac napsow co stoja na srodku mapy i sprzedaja hs za hs'em z digla po 1 hicie Ale jak juz jest sytuacja gdy czlowiek jest "podejzany" to kompletnie nie widza jak maja reagowac. Wedlog mnie jak ktos wchodzi na spekta obserwowac kogos to powinien nagrywac demko dla wgladu "ekspertow". Konkret ja tez dostalem tutaj nie raz bana jak gralem na fake'ach ale mnie to jakos nie zrazilo. A tak pozatym to nie rob z siebie kolejnego pr0 :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
konkret Posted January 14, 2008 Author Report Share Posted January 14, 2008 moze i jednak tak jak mowisz robie z siebie pr0, ale nawet jezeli ja tak gram... bo w sumie to chyba jest przyzwyczajenie jak gram w csa juz 2 lata, steama nie mam bo nie moge nigdzie znazlesc, a z braku kasy tez nie mam jak kupic. I zgadzam sie z toba - bez dowodĂłw nie powinien banowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
-somelier- Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 hahaha weÂĽ czlowieku przestaĂ? po Â?cianach tylko ÂłaziÂłeÂ? a z tym awp to ludzie tak sie nie zachowujÂ? tam gdzie jego gÂłowa tam twĂłj celownik oczywiÂ?cie po scianie [ Dodano: 2008-01-14, 09:51 ] wÂłaÂ?nie nie nagraÂłem demka i byÂło by wszystko jasne Link to comment Share on other sites More sharing options...
konkret Posted January 14, 2008 Author Report Share Posted January 14, 2008 daj demko ... i nie pierdol ze mialem wh jak nie mialem ciole matole... to gowno co masz w avatarze to twoj mozg... po skrzyniach jezdzilem celownikiem jak wiesz jak duze sa ludziki to wiesz jak celowac... myslisz ze jak ludzie celuja ze heady co chwile leca? z aimem zapierdalaja wszyscy bo heada strzelaja... to jest NON STEAM SERVER... dobrze ci idzie i zaraz znajdzie sie jakas pokraka ktora bedzie adminem i bana da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 ale nawet jezeli ja tak gram... bo w sumie to chyba jest przyzwyczajenie jak gram w csa juz 2 lata, steama nie mam bo nie moge nigdzie znazlesc Hmmm to naprawde grasz bardzo dlugo... ja gram jakies 7/8lat na steamie a nie oceniam siebie tak jak ty dobrze ci idzie i zaraz znajdzie sie jakas pokraka ktora bedzie adminem i bana da Wez gosciu wrzuc na luz poczekaj az czerwoni sie wypowiedza a nie obrazaj adminow bo tylko pogarszarz swoja sytuacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 ban sciagniety, temat zamkniety, zaraz wydam nowe rozporzadzenie dla adminow, nie bedzie banow juz w tym stylu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts